Afili Aşk dizisi hangi gün hangi kanalda - Afili Aşk dizi konusu ne, oyuncuları kim?

Kanal D Afili Aşk dizisi oyuncuları! Afili Aşk Kanal D'de yayın hayatına başlayacak. Afili Aşk dizisi hangi gün hangi kanalda? soruları araştırılırken Afili Aşk dizisinin konusu ve Afili Aşk dizisinin oyuncuları da araştırılmaktadır. İşte Afili Aşk ne zaman? sorularının yanıtları.

Afili Aşk dizisi hangi gün hangi kanalda - Afili Aşk dizi konusu ne, oyuncuları kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
8 Mayıs 2019 Çarşamba 14:42

Afili Aşk dizisi hangi gün - Afili Aşk dizisinin konusu ne oyuncuları kim? sorusu Kanal D'de yayınlanan diziyle gündeme geldi. Peki ama Afili Aşk dizisi hangi gün - Afili Aşk dizisinin konusu ne oyuncuları kim? İşte Afili Aşk dizisi hangi gün hangi kanalda - Afili Aşk dizisi konusu ne, oyuncuları kim? yanıtı. 

Afili Aşk dizisinin konusu nedir?

Afilli Aşk dizisinde Ayşe Yılmaz’ın etrafındakilerden sürekli darbeler yemesi ve bunun neticesinde daha güçlü bir Ayşe Yılmaz olmasına şahit olacağız. Keremle evlenen Ayşe Yılmaz’ın hayatı biraz daha renklenecektir.

Afili Aşk dizisi hangi gün hangi kanalda?

Kanal D’de yakında yepyeni bir dizi ekrana geliyor: Afili Aşk. Yaz aylarına damga vuracak “Afili Aşk”ın yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu, yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli üstleniyor.

Afili Aşk dizisinin oyuncuları kimdir?

“Afili Aşk”ın yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu, yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli üstleniyor. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerini paylaştığı dizi için hazırlanan özel klip yayınlandı. 
Burcu Özberk
Çağlar Ertuğrul
Yılmaz Kunt (Berk)
Taner Rumeli
Uğur Uzunel
Benian Dönmez
Serkay Tütüncü
Asena Tuğal
Güzide Arslan
Altan Erkekli
Neşe Baykent
Umutcan Ütebay
Zeynep Tuğçe Bayat
Ozan Dağgez

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar