9 Ocak 2019 Çarşamba Denizli'de okullar tatil mi?

9 Ocak 2019 Çarşamba Denizli'de okullar tatil mi? Soğuk hava ve beyaz örtü Denizli'yi de etkisi altına aldı. Denizli'de öğrencilerin gözü Denizli Valisi Hasan Karahan'da. Peki 9 Ocak 2019 Çarşamba Denizli'de okullar tatil mi?Denizli Valiliğinden açıklama geldi mi? yanıtları haberimizde.

9 Ocak 2019 Çarşamba Denizli'de okullar tatil mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
8 Ocak 2019 Salı 22:19

9 Ocak 2019 Çarşamba Denizli'de okullar tatil mi? Soğuk hava ve beyaz örtü Denizli'yi de etkisi altına aldı. Denizli'de öğrencilerin gözü Denizli Valisi Hasan Karahan'ta. Peki 9 Ocak 2019 Çarşamba Denizli'de okullar tatil mi? Denizli Valiliğinden açıklama geldi mi?

Denizli'de 9 Ocak Çarşamba günü Okullar Tatil mi?

En çok kar yağan şehirler arasında yer alan Denizli'de Okullar Tatil mi? Denizli Valiliği 9 Ocak 2019 Çarşamba günü Okullar tatil olacak mı? Yoğun kar yağışı nedeniyle Denizli Valisi Hasan Karahan'dan öğrenciler resmi kar tatili açıklaması bekliyor.

Denizli Valisi Hasan Karahan Tatil edecek mi?

Denizli'nin Acıpayam, Bozkurt, Çardak ve Serinhisar ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Acıpayam, Bozkurt, Çardak ve Serinhisar ilçelerinde kar yağışı ve aşırı buzlanma nedeniyle okulların yarın tatil edildiğini belirtti. Oğuz, kar yağışı ve aşırı buzlanma tehlikesine karşı alınan kararla bu ilçelerdeki okullarda yarın eğitim yapılmayacağını kaydetti.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar