9 Ocak 2019 Çarşamba Antalya'da okullar tatil mi?

9 Ocak 2019 Çarşamba Antalya'da okullar tatil mi? Soğuk hava ve beyaz örtü Antalya'yı da etkisi altına aldı. Antalya'da öğrencilerin gözü Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nda. Peki 9 Ocak 2019 Çarşamba Antalya'da okullar tatil mi? Antalya Valiliğinden açıklama geldi mi? yanıtları haberimizde.

9 Ocak 2019 Çarşamba Antalya'da okullar tatil mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
8 Ocak 2019 Salı 22:05

9 Ocak 2019 Çarşamba Antalya'da okullar tatil mi? Soğuk hava ve beyaz örtü Antalya'ü de etkisi altına aldı. Antalya'da öğrencilerin gözü Antalya Valisi Münir Karaloğlu'ta. Peki 9 Ocak 2019 Çarşamba günü Antalya'da okullar tatil mi? Antalya Valiliğinden açıklama geldi mi?

Antalya'da 9 Ocak Çarşamba günü Okullar Tatil mi?

En çok kar yağan şehirler arasında yer alan Antalya'da Okullar Tatil mi? Antalya Valiliği 9 Ocak 2019 Çarşamba günü Okullar tatil olacak mı? Yoğun kar yağışı nedeniyle Antalya Valisi Münir Karaloğlu'dan öğrenciler resmi kar tatili açıklaması bekliyor.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu Tatil edecek mi?

Antalya'nın Elmalı ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün öğleden sonra ve yarın tam gün tatil edildi. Antalya'nın Elmalı ilçesinde de kar yağışı yaşamı olumsuz etkiliyor. Akseki ve İbradı ilçelerinin ardından Elmalı ilçesinde de etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bugün öğleden sonra ve yarın tam gün eğitim ve öğretime ara verildi. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de bugün öğleden sonra ve yarın tam gün idari izinli sayılmasına karar verildi.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar