8 Ocak 2020 İstanbul'da okullar tatil mi?

Ocak ayının ilk günlerinden itibaren etkisini sürdüren soğuk hava dalgasının ardından İstanbul'da yaşayan öğrenciler ve veliler tarafından Meteoroloji Genel Müdürlüğü' açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki yarın İstanbul'da okullar tatil mi?

8 Ocak 2020 İstanbul'da okullar tatil mi?
Son Güncelleme: 7 Ocak 2020 Salı 16:33
7 Ocak 2020 Salı 16:21

Binlerce öğrencinin ve velinin gözü İstanbul’dan gelecek tatil açıklamasında. ‘8 Ocak Çarşamba İstanbul’da okullar tatil mi?’ sorusu ulaşımın zorlaşması ve olumsuz hava şartları nedeniyle aratılmaya başladı. Gözler İstanbul Valiliği’nden gelecek tatil açıklamasında. Peki yarın 8 Ocak 2020'de İstanbul'da okullar tatil mi? İşte detaylar...

8 Ocak 2020 İstanbul'da okullar tatil mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son rapora göre birçok ilimizde şiddetli yağış ve kar yağışı etkisini gösterecek. Soğuk hava dalgası ve kar yağışı eğitimi zaman zaman olumsuz etkiliyor. İstanbul'da ise fırtına ve şiddetli yağış görülüyor. Ülkemizin birçok ilinde kar yağışlarının başlamasıyla birlikte öğrenci ve velilerin aklında yaşadıkları illerde okulların tatil olup olmayacağı yer alıyor.

İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Valilik ve Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldiğinde haberimizin içerisinde yer alacak..

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar