4 Nisan 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

4 Nisan 2020 Cumartesi günlük burç yorumları! Aşk hayatınızda neler olacak, iş hayatınızdaki değişimler ne? Burcunu okumadan günü başlayanlar için hazırladığımız 4 Nisan 2020 Cumartesi günlük burç yorumları sizlerle… İşte 4 Nisan 2020 Cumartesi günlük burç yorumları

4 Nisan 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 3 Nisan 2020 Cuma 16:07
3 Nisan 2020 Cuma 15:27

4 Nisan 2020 Cumartesi günlük burç yorumları! Burçseverler günlük burç yorumlarını merak ediyor. Aşk ve iş hayatınızda sizi neler bekliyor? Bugün yaşantınızda neler değişecek? Hazırladığımız 4 Nisan Cumartesi günlük burç yorumları sizlerle…

4 Nisan 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

4 Nisan 2020 Cumartesi Koç burcu yorumu

Artık yaşamınızı zorlaştıran, sizi olumsuz düşünmeye sevk eden kişilere set çekmelisiniz. Bu kişiler sizin yaşam enerjinizi azaltıyor. Önemli değişiklikler yaparak yolunuzda ilerlemelisiniz. Bunu başardığınız an farkı göreceksiniz.

4 Nisan 2020 Cumartesi Boğa burcu yorumu

Bugün atacağınız her adıma vereceğiniz her karara ve kendinize çok fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Sizi istemeyen insanlara bu tavizi vermeyin, fikirlerini aldığınız kişilere de dikkat edin. Kulaktan dolma veya yanlış bilgilerle sizi işinizden soğutmak isteyen insanlar olabilir. Konumunuzda gözü olan insanlarda olabilir, işinizde olan saygınlığınızı kaybetmemek ve çirkin emellere alet olmamak için kim ne demiş kulak asmayın. İşinize bakın, çalışmak ve üzerinizdeki sorumlulukların farkında olmak size her zaman kazandıracaktır.

4 Nisan 2020 Cumartesi İkizler burcu yorumu

Bugün yüksek zekanız size oldukça yardım edecek. Fakat bu olay sonucunda mütavazi olmayı asla elden bırakmayınız. İnsanların gözü sizin üzerinizde olacaktır. Seyahat, eğlence tarzındaki gerçekleştireceğiniz olayları erteleyebilirsiniz.

4 Nisan 2020 Cumartesi Yengeç burcu yorumu

İş ve özel yaşamınızı ilgilendiren konularda haklılığınızı ispatlamak adına birlikte olmaktan hoşlanmadığınız kişi ya da kişilerle iletişim kurup enerjinizi düşürmekten vazgeçmelisiniz. Kendinize haksızlık yapmamalı ve sezgilerinizin sizi yönlendirdiği yola yönelerek hareket etmelisiniz.

4 Nisan 2020 Cumartesi Aslan burcu yorumu

Yeni ilişkilerle daha da yükseklere çıkabilirsiniz. Meslek hayatınızda size engel olan kimselere geçit vermeyin yeter. Sağlık, aile ya da evinizle ilgili konular önceliğiniz olabilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinize sürekli eleştiri ile yaklaşmayıp daha hoşgörülü olmalısınız. Sonu belli olan şeyleri artık kabullenmelisiniz.

4 Nisan 2020 Cumartesi Başak burcu yorumu

Uzun zamandır gerek işiniz gerek ilişkiniz için yapmış olduğunuz fedakarlıklar sizi fazlasıyla yordu ve artık dinlenmeye ihtiyacınız var. Kendinize bu konularda bir tatil vermenizi ve ruhunuzu dinlendirmeniz gerektiğini üstüne basa basa söylüyoruz.Çünkü bir süre sonra hayattan soğuma, ne yapmak istediğinizi bilmediğiniz ve panik ataklara neden olabilecek depresyonlara girebilirsiniz.

4 Nisan 2020 Cumartesi Terazi burcu yorumu 

Ailenizi ve etrafınızda bulunan insanların istekleri sizin başarınızda önemli rol oynayacak. Ancak diğer bir taraftan ise hiç kimsenin sizi kullanmasına izin vermemeniz gerekir. Özel yaşamlarınızda vereceğiniz kararlarda ise duygusal olmayı biran önce bırakmanız gerekebilir. Bunun nedeni ise illişki içerisinde olduğunuz insanlar ile sizi çatışmaya sokabilme ihtimali yüzündendir.

4 Nisan 2020 Cumartesi Akrep burcu yorumu

İş arkadaşlarınızla iyi geçinmeli, herkesin kabul ettiği kuralları sizinde kabul etmeniz gerektiğini unutmamanız gerek. İnsanlar sizi gaza getirmek için bu konuyu gündeme getirebilir fakat sadece sizin yanınızda bu konuyu konuşuyorlar. Beklentileri kendilerinin cesaret edemediği şikayet konularını sizin üzerinizden gündeme getirmek, sakın bu oyunlara gelmeyin ve sadece işinize bakın. Aile ve yakın çevreniz ile aranızda daha güçlü bağ oluşturmak istiyorsanız onların isteklerini göz ardı etmemeye özen göstermeniz gerekiyor.

4 Nisan 2020 Cumartesi Yay burcu yorumu

Okullar kapandı, iş yerlerinde senelik izin planları yapılmaya başlandı. Diyete başlamayı düşünüyorsanız bugün sizin için idealdir. Metabolizmanızın hızla size yardımcı olacağını göreceksiniz. Yaratıcılığınızı göstermeniz gereken alanlarda yapacaklarınız için planlamalarda bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın sürpriz bir aktivesi ile oldukça mutlu olabilirsiniz.

4 Nisan 2020 Cumartesi Oğlak burcu yorumu

Gerçekleşecek olan bir ilişkiyi resmi bir duruma sokmaktan korkmayın, rahat bir şekilde bu işe girebilirsiniz. Yaşadığınız ve yaşayacağınız sorunları önemsiz olduğundan dolayı bunları göz ardı edebilirsiniz. Çünkü en önemli şey sizin sağlığınızdır. Kötü hava şartlarının sonucunda ortaya çıkacak olan gripten kaçmanızı öneririz.

4 Nisan 2020 Cumartesi Kova burcu yorumu

Uzun zamandır yorgunluğunuz ve sterse dayalı olarak yakınlarınız ve kardeşlerinizle ciddi gerginlikler yaşayabilir öfkeyle yanlış kararlar alma eğiliminde olabilirsiniz sizlere önerim sakin olmalı ve sağ duyunun peşinden gitmelisiniz. Özel hayatınızda bitişler yaşayabilir çok daha iyi şartlarda yeni başlangıçlar ve fırsatlara kavuşabilirsiniz. Kararlarınızı alırken başkalarına değil kendinize güvenerek hareket edin.

4 Nisan 2020 Cumartesi Balık burcu yorumu

Bugün İş hayatınız ve özel hayatınız ile ilgili yaşayacağınız küçük sıkıntıların içinde bu gerçekle bir kez daha yüzleşeceksiniz. Bu bir bakımdan güzel bir bakımdan da kötü, yapmacık olmadığınız için çok şanslısınız fakat insan doğası gereği bazen rol yapmayı da bilmeli. Aksi taktirde insanların sizi çözmesi son derece basit, çözüm için kendinizi bu konuda geliştirecek araştırmalar yapmalı ve bir an önce uygulamalısınız.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar