29 Mart Pazar 2020 günlük burç yorumları!

29 Mart Pazar 2020 günlük burç yorumlarını okumadan günü başlayamıyorsanız 29 Mart Pazar 2020 günlük burç yorumlarını sizler için hazırladık.

29 Mart Pazar 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 28 Mart 2020 Cumartesi 17:06
28 Mart 2020 Cumartesi 17:03

Aşk hayatınızda neler var, iş hayatınızda sizi neler bekliyor? Günlük yaşantınızda yer edinen 29 Mart Pazar 2020 günlük burç yorumlarını sizler için hazırladık. Okumadan güne başlayamam diyorsanız işte 29 Mart Pazar 2020 günlük burç yorumları!

29 Mart Pazar 2020 günlük burç yorumları!

29 Mart Pazar 2020 Koç burcu yorumu

Bugün karşılaştığınız sorunlara veya içinden çıkamadığınız olaylara karşı bakış açınız pozitif yönde seyredecek. Bir yerden bir yere seyahat edebilir yada gün içinde yoğun bir koşturma halinde olabilirsiniz. Sıradan ve sizin için anlam ifade etmeyen insanlara zaman ayıracak kadar müsait değilsiniz. Günün büyük bir bölümünü kendi isteklerinizi yerine getirmek için kullanabilirsiniz. Bugün zamanın size yaratığı boşlukta araştırmalar yapabilir yada gündemi yakından takip edebilirsiniz

29 Mart Pazar 2020 Boğa burcu yorumu

Bugün duygularınız saklamak istemiyorsunuz. Hatta duygusal derinliğinizi karşı tarafa yansıtmak isteyeceksiniz. Ama dikkat, kıskançlıklar söz konusu olduğu zaman agresif ve kaprisli oluyorsunuz. Bu partnerinle aranıza kara kedi sokabilir. İş hayatınızda ise olumlu sürprizler yaşayacaksınız. Yeni tekliflere hazırlıklı olun Ama bu aralar parasal konularda biraz elinizi sıkmanız gerekecek.

29 Mart Pazar 2020 İkizler burcu yorumu

Bugün, yaratıcılığınızı ortaya çıkaran her türlü donanıma sahipsiniz. Başarı size uzak değil. Özellikle işinizle ilgili yeni yapılanmalara hazır olmalısınız. Yapacağınız her türlü aktivitelere kişisel enerjinizi olumlu bir şekilde aktaracaksınız. Mesleki araştırmalarınızı yeni formüllerinizle pekiştirerek, kendinizi ispat edeceksiniz.

29 Mart Pazar 2020 Yengeç burcu yorumu

İçinizdeki o çılgın çocuk size gün boyu hükmedebilir. Onunla birlikte çılgınca işler yapmaya bayılıyorsunuz. Hayatınızın her anı heyecan ve aksiyon içinde oldukça yaşamaktan keyif alıyorsunuz. Gündemi fazlasıyla meşgul eden salgın size sanki bir film senaryosu gibi geliyor. Hafife alıyorsunuz fakat artık olayın ciddiyetini kavramalısınız. Özel hayatınıza karşı ilgisiz ve sorumsuz olacağınız bir gün olabilir.

29 Mart Pazar 2020 Aslan burcu yorumu

İçinizdeki o çılgın çocuk size gün boyu hükmedebilir. Onunla birlikte çılgınca işler yapmaya bayılıyorsunuz. Hayatınızın her anı heyecan ve aksiyon içinde oldukça yaşamaktan keyif alıyorsunuz. Gündemi fazlasıyla meşgul eden salgın size sanki bir film senaryosu gibi geliyor. Hafife alıyorsunuz fakat artık olayın ciddiyetini kavramalısınız. Özel hayatınıza karşı ilgisiz ve sorumsuz olacağınız bir gün olabilir.

29 Mart Pazar 2020 Başak burcu yorumu

Bugün hissettikleriniz konusunda açıklama getirmiyor ve düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyorsunuz. Partnerinizin hakkınızda fikir beyanında bulunmasına izin vermek istemiyor olabilirsiniz. Kişisel egonuzun güçlü olmasından dolayı, çevrenizdeki konulara eleştirici bir gözlem çerçevesi içinde yaklaşacaksınız.

29 Mart Pazar 2020 Terazi burcu yorumu

İçiniz baharı yaşıyorken dışınız kara kış böyle zamanlarda kendinizi kontrol etmekte zorlanıyorsunuz. Olmak istediğiniz yerde değilseniz ait olduğunuz yere ayak uydurmak zorundasınız. Hayatınızdaki kişi size eskisi kadar heyecan vermiyor olabilir. Daha renkli bir hayatınız olsun istiyorsanız kendinizi kontrol altında tutmanız gerek

29 Mart Pazar 2020 Akrep burcu yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ve fiziksel anlamda yaratıcı ve derin olmanızı sağlıyor. İlgilendiğiniz konuları kişisel yaratıcılığınızla süsleyebilir ve isteklerinizi çevrenize yansıtabilirsiniz. Bugün, ilişkinize yükleyebileceğiniz büyük anlamlar var. Beklentilerinizin sınırını çizme konusunda zorlanabilirsiniz.

29 Mart Pazar 2020 Yay burcu yorumu

Hedeflerinize ve isteklerinize giden bu yolda kendinize sadık olmalısınız. Kimsenin sizi bu yoldan alı koymasına veya hayal kırıklığına uğratmasına izin vermemelisiniz. Bugün tez canlı, kanı kaynayan ve anlık heyecanlar yaşamaktan zevk alan bir oğlak gözlemleyebilirsiniz kendinizde. Ruhunuzun tamda ihtiyacı olduğu duygular bunlar. Bazen kendinizi frenlemek yerine hislerinize kulak verdiğinizde daha mutlu oluyorsunuz. Kendinizi şımartmaktan korkmayın çünkü siz bunu hak ediyorsunuz.

29 Mart Pazar 2020 Oğlak burcu yorumu

Bugün sizin için özel bir gün. Çekim gücünüzün yüksek olduğu bir gün ve duygusal anlamda kendinizi enerjik ve olumlu hissediyorsunuz. Partnerinizle aranızda güçlü bağlar oluşmakta ve bugün ona karşı derin duygular içinde olacaksınız. Maddi konularda kazançlarınızı artırmaya yönelik yeni çalışmalar yapıyorsunuz ve istikrarınızı devam ettirirseniz istediğiniz sonuca yakın zamanda ulaşacaksınız.

29 Mart Pazar 2020 Kova burcu yorumu

Bugün geleceğinizle ilgili atılımlar yapmaktan çekinmemeli ve tatil olduğunu unutmadan güzelce dinlenmelisiniz. Ev halkından sizi eleştiren bireylere karşı daha ılımlı olmalı ve onların fikirlerine kulak vermelisiniz. Eleştirildiğiniz yöndeki eksikleriniz giderilmesi gereken yada sizi zora sokacak konular olabilir.

29 Mart Pazar 2020 Balık burcu yorumu

Çevrenizde güvendiğiniz kişilerle çalışmaktan büyük bir zevk alıyorsunuz. Bugün içsel hesaplaşmalarınız gündeme gelebilir. Geçmiş tecrübelerinizi yaşama geçirme konusunda gerekli donanıma sahip olmanıza rağmen, gizli korkularınız yüzünden bazı ertelemeler yaşamanız da mümkün. Sezgisel gücünüzü rahatlıkla kullanabileceğiniz bir gün.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar