28 Ocak Salı 2020 günlük burç yorumları!

28 Ocak Salı 2020 günlük burç yorumları! Burçseverlerin merakla beklediği günlük burç yorumlarını sizler için hazırladık. 28 Ocak Salı 2020 günlük burç yorumları! İşte yorumlarınız…

28 Ocak Salı 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 27 Ocak 2020 Pazartesi 16:25
27 Ocak 2020 Pazartesi 16:20

Burçlarına bakmadan güne başlamak istemeyenler için 28 Ocak Salı 2020 günlük burç yorumlarını hazırladık. Aşk hayatınız nasıl, iş hayatınızda neler var? 28 Ocak Salı 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

28 Ocak 2020 Salı günlük burç yorumları!

28 Ocak 2020 Salı Koç burcu yorumu

İş ve ev yaşantınızda bu aralar sıkıntılarınız var. Yaşantınızı kendi isteğinize göre şekillendirmekten yanasınız, fakat dışardan gelen müdahaleler nedeniyle istediklerinizi yapamıyorsunuz. Buda canınızın sıkılmasına neden oluyor. Kendinize de zaman ayırın, yoksa çok fazla yıpranırsınız. Sağlığınıza dikkat edin.

28 Ocak 2020 Salı Boğa burcu yorumu

İşinizde bir değişiklik yaşadınız ve bu durum sizi kaygılandırabilir. Biraz rahat olun. Bu kadar kasmaya gerek yok. Bazı şeyler ne kadar kasarsanız kasın olacağına varıyor. Hoşlandığınız kişiye karşı ortam artık oluştu. İlk adımı artık atmanız gerekiyor. Karşı tarafın duygularından çok emin değilsiniz. Buda sizi çekingen davranmaya itiyor fakat, kaybedecek neyiniz var ki. Bir an önce adım atmaya bakın yoksa hayatta hep ‘eyvah ve ‘keşkeleriniz’ olur

28 Ocak 2020 Salı İkizler burcu yorumu

İşleriniz nedeniyle kendinize vakit ayıramıyorsunuz. Kendinize de artık vakit ayırmak istiyorsunuz. Partneriniz size her konuda destek veriyor. Bunu bilmek sizi rahatlatıyor. Bu aralar size beklemediğiniz yerden para gelebilir. Yüzünüzün güleceği günler yakında.

28 Ocak 2020 Salı Yengeç burcu yorumu!

Ay karşıt burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Bu durumda kişisel isteklerinizde ön plana çıkıyor. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerin size sağlayacağı esnek koşulları göz önünde bulundurmak istiyorsunuz. Bugün isteklerinizde net ve farklı şartlar sunan bir kişi olarak karşı tarafın aklında ikilem yaratmanız mümkün. Partneriniz sizden ilgi bekliyor. Ona biraz zaman ayırın.

28 Ocak 2020 Salı Aslan burcu yorumu

Bugün duygusallığınız üzerinizde. Kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Arkadaşlarınız varsa onlarla vakit geçirin. Kendinizi çok yalnız bırakmayın. İş hayatınızda bazı karışıklıklar söz konusu. Üstesinden geleceğiniz bir durum. Olaylar karşısında sakin olmaya çalışın. Partnerinizle aranızdaki ufak tefek sorunlar çözülebilir.

28 Ocak 2020 Salı Başak burcu yorumu

İş yerinizde hoşnut olmadığınız şeyler söz konusu. Düzeltebileceğiniz bir durum söz konusu değil fakat sakin olmaya çalışın. Neticede buda gelip geçecektir.  Partnerinizle aranız oldukça iyi. Ufak tartışmalarınız olsa da atlatıyorsunuz. Maddi anlamda bir hayli açıldınız. Bu durum sizi kötü etki ediyor. Planlı harcamalar yapın.

28 Ocak 2020 Salı Terazi burcu yorumu

Sizin normalde de sevmek ve sevilmek hissiniz yoğun. Ancak bugünlerde bunun farkında olmanız sevilme ve heveslerinizi dürtecektir. Hislerinizi her zamankinden daha iyi aktarabilmeniz size aşkta küçük başarılar getirebilir veya sizi seven birisinden küçük hediyeler alabilirsiniz. Genelde biraz mutsuzluk oyunu oynuyorsunuz.

28 Ocak 2020 Salı Akrep burcu yorumu

Partnerinizle ilgili bazı sorunlar yaşamanız fazlaca olası gibi görünüyor. Sizin susan taraf olmanız ve sevgilinizin sürekli kendini haklı göstermesi sizi bazen çileden çıkartsa da sizi nu ilişki de mutlu eden tek şey onu halen seviyor olmanız. Ancak aşkınızın gidişatı bu durumun uzun sürmeyeceğini size düşündürüyor. İşinizde oldukça mutlusunuz ve bunu her fırsatta dile getiriyorsunuz. Ancak çevrenizde ki insanlar sizin fazla işkolik olduğunuzu düşünüyor ancak sizin düşünceleriniz çok farklı. Hayatınıza renk katmak için yeni heyecanlar deneyeceksiniz.

28 Ocak 2020 Salı Yay burcu yorumu

Kişisel hırslarınız yüzünden kendinizi ihmal ediyorsunuz. Biraz kendinize zaman ayırın. Yaratıcılığınız oldukça iyi ve iş yerinde oldukça başarılısınız. Aşk hayatınızda bu aralar yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bu aralar birikim yapmanız gerekli. İleride ihtiyacınız olabilir.

28 Ocak 2020 Salı Oğlak burcu yorumu

Normalde hayata geniş ve rahat bakmanıza rağmen bugün biraz ince hesaplar peşinde olabilirsiniz. Bir süredir ertelediğiniz konular gündeme gelebilir. Karar vermeden önce birkaç kez düşünün. İş hayatınızdaki başarınız çevreniz tarafından kıskanılıyor.

28 Ocak 2020 Salı Kova burcu yorumu

Biriken işler sizi bir hayli yormuş durumda. Yoğun bir haftaya başladınız ve böyle devam edecek gibi.  Bugün partnerinizin işiyle de ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Bazı fikir alışverişleri içinde olsanız bile onun sizden çok daha fazla talepleri olacak. Günün yoruculuğunun ardından alacağınız haber yüzünüzü güldürecek. Sevildiğinizi biliyorsunuz elbette ama yine şaşırtıcı bir sürprize hazırlıklı olun.

28 Ocak 2020 Salı Balık burcu yorumu

Sevgilinizle aranızda farklı bir duygulanma söz konusu onu seviyorsunuz ancak zaman zaman mesafe koyuyorsunuz, zaman zaman ise onu çok sevdiğinizi ona belli ediyorsunuz, bu durum partnerinizin kafasınız hayli karıştırıyor. İşinizle ilgili güzel zamanlar geçiriyorsunuz zaman zaman işiniz size çok stresli geliyor ve bu gibi durumlarda spora yönelerek çok iyi yaptınız. Maddi konularda bu aralar şanslısınız beklemediğiniz bir yerden bir miras elde etmeniz söz konusu olabilir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar