28 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

28 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları! Aşk hayatınızda neler olacak, iş hayatınızdaki değişimler ne? Burcunu okumadan günü başlayanlar için hazırladığımız 28 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları sizlerle… İşte 28 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları

28 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 27 Mart 2020 Cuma 16:22
27 Mart 2020 Cuma 16:17

28 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları! Burçseverler günlük burç yorumlarını merak ediyor. Aşk ve iş hayatınızda sizi neler bekliyor? Bugün yaşantınızda neler değişecek? Hazırladığımız 28 Mart Cumartesi günlük burç yorumları sizlerle…

28 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

28 Mart 2020 Cumartesi Koç burcu yorumu

Dış görünümünüzle alakalı hoşunuza gitmeyen veya aynaya baktığınızda sizi tatmin edemeyen düşünceler içine girebilirsiniz. Hissetmiş olduğunuz o koca boşlukta kaybolmanız an meselesi. Sihirli bir dokunuşa ihtiyacınız var. Partnerinizle ilgilenmelisiniz, böyle zamanlarda iltifat almak yada güzel sözler duymak hoşunuza gidebilir.

28 Mart 2020 Cumartesi Boğa burcu yorumu

Aşk sizin için ne anlam ifade ediyor öncelikle bunu düşünün ve buna göre karar verin hayatınızda ne istediğinize. Son zamanlarda işle ilgili sıkıntılarınız olabilir ancak bunun üstesinden gelmek sizin elinizde sevdiğiniz işi yapmak için biraz daha çabalamalısınız

28 Mart 2020 Cumartesi İkizler burcu yorumu

Bu durumu bozmayacak ve mutlu bir hayata doğru ilerleyeceksiniz. Bazı olaylarda bazı seçimler yapmanız gerekecek. Bu seçimi yaparken kalbinizi dinlemenizde fayda var. Riskli bir iş için adım atmanın sırası değil bu yüzden yapacağınız değişimleri tekrar düşünmeli ve ona göre bir yol haritası çizmelisiniz

28 Mart 2020 Cumartesi Yengeç burcu yorumu

Başarı sizi bekliyor. Zihninizdeki planlarınızı uygulamaya başlamak için hazırsınız kendinize olan güveniniz yerinde. Özel yaşamınızda ise bir ilişkinizin olsun ya da olmasın geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz.

28 Mart 2020 Cumartesi Aslan burcu yorumu

Sabit fikirleriniz her zaman yaşam alanınızı kısıtladı. Bugünlerde daha aydın düşünürseniz psikolojik anlamda kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Hayatınızdaki kişinin attığı her adıma müdahalede bulunmanız onu gizliden gizliye yapmak istemediği işleri yapmaya zorluyor. Yönetmeyi seviyorsunuz fakat her şeyin fazlası zarar, özellikle’de partnerinize karşı bu konularda biraz daha ılımlı olmaya özen gösterin.

28 Mart 2020 Cumartesi Başak burcu yorumu

Bu olumlu hava devam edecek ve bu durum maddi olarak size fayda sağlayacaktır. Parasal konularda yaptığınız harcamaların hiçbiri kendinize değil. Ailenizi bir tarafa bırakın artık biraz da olsun kendinizi düşünmeye bakın. Etrafınızdaki insanlara gülücükler saçarak çok mutlu gözükmeyi ve içinizde fırtınalar yaşamaya bayılıyorsunuz.

28 Mart 2020 Cumartesi Terazi burcu yorumu

İşinizle ilgili bugün önemli görüşmeleriniz olabilir ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güne hazırlıklı başlamanızda fayda var. Finansal konularda ailenizden gelen destekle rahatlayacaksınız. Özel hayatınızda ise kendinizi özel hissettirecek biri ile duygusal bir yakınlaşma yaşayabilir ve kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

28 Mart 2020 Cumartesi Akrep burcu yorumu

Bu sıralar enerjiniz düşmüş. Psikolojik olarak zor bir dönem yaşıyorsunuz. Ancak bu durumu kısa bir zaman içerisinde atlatacaksınız merak etmeyin. Bu sıralar kendinize zaman ayırın ve kendinizi, ne yapmak istediğinizi, amacınızı bulun. Arkadaşlarınızla iletişim halinde olmak size iyi gelecektir. Uzun zamandır konuşmadığınız bir arkadaşınızdan mesaj alacak ve çok sevineceksiniz.

28 Mart 2020 Cumartesi Yay burcu yorumu

Bugün duygu dünyanız karışık. O nedenle gerginlikler ve ani kararlarla ayrılıklara neden olacak davranışlar içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Hırçınlıklarınız ve ben merkezli düşünmeniz ilişkilerinizde daha önce yaşadığınız hayal kırıklıklarına bir yenisini daha ekleyecektir. Parasal konularda içinizi ferah tutabilirsiniz.

28 Mart 2020 Cumartesi Oğlak burcu yorumu

Küçük sıkıntıları son günlerde çok fazla büyüterek kendinizi nefessiz bıraktınız. Artık derin bir nefes almanız ve güzel bir hafta sonu geçirmeniz gerekiyor. İnsanların iki yüzlü olduğundan yana şikayetlerinizin giderek arttığı bugünlere çevrenizde bir takım temizlikler yapmak zorundasınız. Sevgilinizle birlikte güzel bir hafta sonu geçirmek için bir takım planlar yada girişimler içinde bulunabilirsiniz.

28 Mart 2020 Cumartesi Kova burcu yorumu

Sizin için oldukça şanslı ve güzel bir gün. Küçük dokunuşlarınız, olaylara anlık çözümleriniz yolunda gitmeyen bir çok sıkıntıyı sizden uzaklaştıracak güce sahipsiniz. İnsanların değişkenliğine aldırış etmeden hayatınızı yaşamaya bakın. Kimin ne zaman ve nerede ne yapacağınız kimse kestiremez. Hayatınızı başlarının dudaklarından süzülecek bir kaç cümle söze göre değil kendi isteklerinize göre yaşayın.

28 Mart 2020 Cumartesi Balık burcu yorumu 

Son zamanlarda çevrenizde yaşananlar sizi biraz üzebilir. Bugün arkadaşlarınızla yaşanacak problemlere dikkat etmelisiniz. Hiç beklemediğiniz davranışlarla karşılaşabilir ve arkanızdan dönen olayların gün yüzüne çıkması ile neye uğradığınızı şaşırabilirsiniz. Kilo sorunlarına dikkat.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar