için kaldı

25 Mayıs 2020 Pazartesi günlük burç yorumları!

25 Mayıs 2020 Pazartesi günlük burç yorumları! Aşk hayatınızda neler olacak, iş hayatınızdaki değişimler ne? Burcunu okumadan günü başlayanlar için hazırladığımız 25 Mayıs 2020 Pazartesi günlük burç yorumları sizlerle

25 Mayıs 2020 Pazartesi günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 23 Mayıs 2020 Cumartesi 13:51
23 Mayıs 2020 Cumartesi 13:49

25 Mayıs 2020 Pazartesi günlük burç yorumları! Burçseverler günlük burç yorumlarını merak ediyor. Aşk ve iş hayatınızda sizi neler bekliyor? Bugün yaşantınızda neler değişecek? Hazırladığımız 25 Mayıs 2020 Pazartesi günlük burç yorumları sizlerle…

25 Mayıs 2020 Pazartesi günlük burç yorumları!

25 Mayıs 2020 Pazartesi Koç burcu yorumu

Empati güzel şeydir ancak çok ince düşünüyorsunuz. Sanki bir sis bulutunun içerisinde yüzüyorsunuz bu ara. Önce partnerlik ilişkileri ile alakalı kafanızdaki soru işaretlerini çözmelisiniz. O zaman bu karışıklıklarınız bir nebze olsun geçecektir. Kendinizi rahatlıkla ve güzelce ifade edebileceğiniz bugünü iyi değerlendirmelisiniz.

25 Mayıs 2020 Pazartesi Boğa burcu yorumu

Bu hafta enerjiniz çok yüksek olmayacak. O nedenle işlerinizi mümkün olduğunca planlı yürütmeye gayret etmelisiniz. Gün içerisinde umutsuzluğa kapıldığınız, endişe duyduğunuz anlar yaşayabilirsiniz. Derin bir nefes alın ve en karanlık gecelerin ardından yine güneş doğduğunu unutmayın. Ailenizin yanı bu sıralar size en iyi gelecek yer. Uykularınıza dikkat.

25 Mayıs 2020 Pazartesi İkizler burcu yorumu

Hayatınızdaki hayal kırıklıklarını aşmanıza, hayat felsefenizi değiştirmenize ve gerçekçi düşünmenize yardımcı olacak iş birlikleri ve ilişkiler kurabileceğiniz koşullar var. Artık güçlü kişi ve kurumlarla karşı karşıya olacaksınız. Ayrıca bugün ailenizden de maddi manevi destekler alabilirsin. Baş ağrılarınız da giderek azalacak.

25 Mayıs 2020 Pazartesi Yengeç burcu yorumu

Enerjiniz yüksek başladınız haftaya. Mantığınızın da yardımıyla önemli işlere imza atacaksınız. Kendinizi ön plana çıkarabileceğiniz bir gün sizi bekliyor. İlişkilerdeki bulanıklıklarınızın yaşam kalitenize yansımasına izin vermiyorsunuz. Bu dönem gayet güçlüsünüz. Duygusal anlamda da kendinizi iyice terbiye ettiniz. Kendi değerinizi sakın hafife almayın.

25 Mayıs 2020 Pazartesi Aslan burcu yorumu

Bugünlerde kısa yolculuklar sizi bekliyor. Umudunuzu kestiğiniz alacağınızı tahsil edebilirsiniz. Şahsi becerinizin yanı sıra, size destek olanların bunda katkısı olabilir. İkili ilişkiler ve iş birliklerinde beklentilerinizi gözden geçirmenize neden olan gelişmelere de açıksınız. Sevgiye, aşka değer vermenize karşın koşullarınızı gerçekçi gözlerle değerlendirebilirsiniz.

25 Mayıs 2020 Pazartesi Başak burcu yorumu

Bir süredir gündemde olan eğitim veya hukuksal işlerdeki engeller güne gergin başlamanıza neden olabilir. Öğlene doğru ailevi konularda artan sorumluluklar, parasal işlerdeki yükümlülükler sizi daha gerçekçi düşünmeye ve planlı olmaya itebilir. Kontrolün dışında gelişen veya fedakârlık gerektiren durumlarla baş etme şansınız var.

25 Mayıs 2020 Pazartesi Terazi burcu yorumu

Haftaya aşk hayatınızın size kattığı huzurla başlıyorsunuz. Derin derin yol almaya devam ediyorsunuz. Planlarınız tıkır tıkır işliyor. Her sorunun üstesinden gelecek gücünüz var. Kendinizi sağlık açısından da güçlü hissettiğiniz bir gün. Özellikle kariyerinizle alakalı aksiyon almak, yeni adımlar atmak, talepte bulunmak için çok uygun bir gün sizi bekliyor.

25 Mayıs 2020 Pazartesi Akrep burcu yorumu

Ailenize karşı sorumluluklarınız nedeniyle bazı konularda kendinizi kısıtlamak zorunda kalabilirsiniz. Siz fedakar birisiniz ancak bazı görevlerden vazgeçmeli ve kendinize zaman ayırmalısınız. Bir gayrimenkul satışıyla ilgili geçmişte belirlediğiniz maddeleri değiştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan gelecek teklif ve öneriler ufkunuzu açabilir.

25 Mayıs 2020 Pazartesi Yay burcu yorumu

Akılcı bir gününüzdesiniz. Zihinsel enerjiniz çok yüksek. Ancak iş duygusallığa gelince bir tedirginleşiyorsunuz. Partneriniz ile alakalı konuları özel olarak didiklemek istiyorsunuz. Düşündüklerinizi ve duygularınızı güzelce birleştirebilir ve partnerinize aktarabilirseniz, bugün ilişkiniz için bir dönüm noktası olabilir.

25 Mayıs 2020 Pazartesi Oğlak burcu yorumu

Haftanın ilk günü sizin için hep tehlikeli olmuştur. Bugün de biraz stresli bir gün olacak. Lütfen bu sebeple sözlerinize dikkat edin. Hiç yerinden oynamasını istemediğiniz taşları tekmeleyip durmayın. İş hayatınızdaki bazı değişimler, sizi, eviniz ve aileniz ile alakalı konularda karar almaya zorlayabilirler. Bugün arkadaşlarınız ile zaman geçirmek size çok iyi gelecektir.

25 Mayıs 2020 Pazartesi Kova burcu yorumu

Son günlerdeki başarılarınız herkese parmak ısırttırıyor. Artık kaygılanmadan daha gerçekçi ve kendinizden emin hareket etme şansınız var. Ayrıca gerek özel gerekse de sosyal yaşamda bozulan ilişki ve iş birliklerinize de kendi yöntemlerinizle bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Uyku düzeninizdeki değişiklikler ileride sizi üzebilir.

25 Mayıs 2020 Pazartesi Balık burcu yorumu

Bir süredir sorunlar yumağı duygusal dünyanızı alt üst ediyor. Partneriniz ile işler yolunda gitmiyorsa ikinize de nefes payı vermenizde fayda var. Aileniz konusunda normale göre daha hassas olacağınız bir gün sizi bekliyor. Kendinizi onlarla iyi hissedeceğinizi düşünüyorsanız, bugün kesinlikle zamanınızı onlara ayırın. Maddi kaynaklarınızı kökten değiştirecek gelişmelere imza atabilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar