2 Ocak 2019 Çarşamba günü Gaziantep'de okullar tatil mi?

2 Ocak 2019 Çarşamba günü Gaziantep'de okullar tatil mi? Yurdu etkisi altına almaya başlayan kara kış Gaziantep'de de etkili olmaya başladı. Peki 2 Ocak 2019 Çarşamba günü Gaziantep'de okullar tatil mi? Gaziantep Valisi Davut Gül kar tatili açıklaması yaptı mı?

2 Ocak 2019 Çarşamba günü Gaziantep'de okullar tatil mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
1 Ocak 2019 Salı 14:22

2 Ocak 2019 Çarşamba günü Gaziantep'de okullar tatil mi? Yurdu etkisi altına almaya başlayan kara kış Gaziantep'de de etkili olmaya başladı. Peki 2 Ocak 2019 Çarşamba günü Gaziantep'de okullar tatil mi? Gaziantep Valisi Davut Gül kar tatili açıklaması yaptı mı? Öğrencilerin gözü kulağı bu haberde.

Gaziantep 2 Ocak Çarşamba Okullar Tatil mi?

En çok kar yağan şehirler arasında yer alan Gaziantep'da Okullar Tatil mi? Gaziantep Valiliği 2 Ocak 2019 Çarşamba günü Okullar tatil olacak mı? Yoğun kar yağışı nedeniyle Gaziantep Valisi Davut Gül 'den öğrenciler resmi kar tatili açıklaması bekliyor.

Gaziantep Valisi Davut Gül okulları Tatil edecek mi?

Gaziantep'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmişti. Gaziantep'de 2 Ocak Okullar Tatil olup olmadığı henüz belli değilGaziantep Valiliği'nden açıklama gelir gelmez ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Henüz 2 Ocak 2019 Çarşamba günü Gaziantep'de okulların tatil olduğu yönünde bir açıklama yapılmadı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

ÖğrencilerinSesi En beğenilen yorum
2 ocak okullar tatil olsun ...kar yagışı var üstelik havada soğuk okula nasıl gidebiliriz
Davut
Lütfen tatil olsun
Davut
Lütfen tatil yapın davut abicim lütfen
Eren
VALİ BEY HAVA ÇOK SOĞUK ÇOK ÜŞÜYORUZ LÜTFEN TATİL VERİRMİSİNİZ
Paytak
Bu tatile cok ihtiyacimiz var ben gaziantebin sahinbey ilcesindeki sehit isa karakas ortaokulunda okuyorum ve benim okuluma giden 3 yol var bu yollarin 3 u de yokus biz normal bir gunde bile o yokusu zar zor cikiyoruz simdi kar yagdi ve buz tuttu bu haldeyken nasil cikip inelim inmesi belki eglenceli olur posetle falan kayariz ama o yokisu cikmasi icin ayni seyi soyleyemiyecegim...