19 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları!

19 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Her gün birçok kişi tarafından merak edilen 19 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumlarını sizler için hazırladık

19 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 18 Mart 2020 Çarşamba 14:59
18 Mart 2020 Çarşamba 14:54

19 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Burçseverler bugün burçlarına yapılan yorumları merak ediyor. Aşk hayatınız nasıl olacak? İş hayatınızdaki değişiklikler… 19 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Sizler ecen hazırladık.

19 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları!

19 Mart 2020 Perşembe 2020 Koç burcu yorumu

İş yoğunluğunun altında ezilmeye başladığınız bir gündesiniz. Arkadaşlarınızdan bu konuda  yardım almaktan çekinmeyin. Partneriniz ona karşı biraz soğuk davrandığınızı düşünüyor. Bunu onunla daha fazla ilgilenerek ya da ona küçük sürprizler yaparak giderebilirsiniz.

19 Mart 2020 Perşembe 2020 Boğa burcu yorumu

Maddi konularda bu aralar biraz sıkışık olabilirsiniz. Ama bu uzun sürmeyecek.  Kısa bir süre sonra bu sıkıntınız sona erecek. Partnerinizle aranızda oluşan küçük tartışmaların önüne geçemezseniz, bu büyüyerek ilişkinizi geri dönülmeyen tarafa sokabilir. Partnerinizle bu sorunu oturup konuşarak çözüme ulaşabilirsiniz. Maddi konularda bu aralar elinize toplu bir para geçebilir.

19 Mart 2020 Perşembe 2020 İkizler burcu yorumu

İşinizle ilgili sıkıntıları mantık çerçevesinde aşacaksınız. Bugün yüksek zekanız size yardımcı olacak. Sağlık konusunda dikkatli olmalısınız. Yalnızlıktan sıkıldınız doğru insanı bekliyorsunuz. Bu bekleyişiniz biraz daha sürebilir. Bir süre daha yalnız kalabilirsiniz. Bu süre zarfında kendinize zaman ayırın. Kendinizi dinleyin.

19 Mart 2020 Perşembe 2020 Yengeç burcu yorumu

Bugün şans sizden yana. Yaptığınız her işten başarı ile ayrılacaksınız. Çok huzurlu ve enerjik bir gün geçireceksiniz. Özel hayatınızda tatlı heyecanlar gözüküyor. Partneriz size küçük sürprizler yapabilir ya da yalnızsanız birileriyle tanışabilirsiniz.

19 Mart 2020 Perşembe 2020 Aslan burcu yorumu

Beklemediğiniz yerden kötü bir haber gelebilir. Buna karşı soğukkanlı ve sakın olmalısınız. Sağlığınıza dikkat edin, ihmale gelmez. Geçmişiniz sürekli aklınıza geliyor. Geçmişten ders alın fakat takılmayın. Biraz geleceğinizi hatta şu anı düşünün. Çünkü  yarının da ne olacağı muallak. Maddi konularda birikim yapmanız ilerde sizi büyük bir sıkıntıdan kurtarabilir.

19 Mart 2020 Perşembe 2020 Başak burcu yorumu

Çok fazla sıkıntıya ve strese gelemiyorsunuz fakat bu aralar iş yoğunluğu nedeniyle stresli günler geçiriyorsunuz. Bu günlerinde geçeceğini unutmayın. Partneriniz her zaman sizin yanınızda. Ve destek oluyor. Sizin üstünüze düşerek stresinizi azaltmaya çalışıyor. Ona küçük şeyler hediye ederek sevindirebilirsiniz.

19 Mart 2020 Perşembe 2020 Terazi burcu yorumu

Ailenize karşı iletişimsizlik yüzünden biraz tavırlısınız. Onların sizin her şeyinize karışmasını istemiyorsunuz. Onlara karşı saygılı olun fakat sizi istemediğiniz bir şeyi yaptırmalarına izin vermeyin. Sonuçta hayat sizin. Kendi hayatınızı yaşamalısınız ki ilerde pişmanlığınız daha az olsun.

19 Mart 2020 Perşembe 2020 Akrep burcu yorumu

Sabırsızlık size çok şey kaybettiriyor. Olaylar karşısında sergileyeceğiniz sakinlik sizi birkaç adım ileriye taşıyacakken siz daha çok şey kaybediyorsunuz. Bu aralar maddi açıdan geliriniz artabilir buda sizin sevdiğiniz insanlarla olan ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir. Alacağınız bazı haberler geleceğe dair planlarınızı gerçekleştirmenize yardımcı olacak.

19 Mart 2020 Perşembe 2020 Yay burcu yorumu

Son zamanlarda yaşadığınız tesadüflere şaşırıyorsunuz ama bu bir süre daha devam edecek. İşinizle ilgili bazı sıkıntılar olacak moraliniz bozulacak ama onu da atlatacaksınız. Partnerinizle küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz. Atlatacaksınız fakat, tartışmaların kaynağına inip çözmezseniz bu sorunlar tekrar gün yüzüne çıkabilir. Dikkatli olmalısınız.

19 Mart 2020 Perşembe 2020 Oğlak burcu yorumu

İlişkinizin güzel gitmesi için birçok fedakarlık yaptınız fakat partneriniz bu aralar sizinle zaman geçirme konusunda uzak duruyor. Üstüne gitmeyin ve kendi haline bırakın. Hatta biraz daha yalnız kalırsa size olan aşkını ve sizin değerinizi anlayacaktır.

19 Mart 2020 Perşembe 2020 Kova burcu yorumu

Durağanlıktan sıkıldınız. Yeni başlangıçlar yapmak için tam zamanı.

Yapacağınız yenilikler sizi ferahlatıyor. Yalnız karar almadan önce iyice düşünmeniz gerekli. Ailenizle aranızda küçük kavgalar olabilir. Sakin kalmaya çalışın. Fevri hareketler sizi dönülmeyen yanlışlara götürebilir. Dikkatli olmalısınız.

19 Mart 2020 Perşembe 2020 Balık burcu yorumu 

Bugün biraz yalnız kalmak istiyorsunuz. Aileniz ve çevrenizden ayrı kendi kafanızı ve ruhunuzu dinlemek istiyorsunuz. Abartmadığınız sürece sizin için iyi olabilir. Kendinizi dinlendirmiş olursunuz. Maddi konularda harcamalarınıza dikkat edin. Harcamalarınızı kontrol altına alamazsanız giderek açılırsınız. Daha sonra ödemelerinizde ise zorlanabilirsiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar