18 Şubat 2021 günlük burç yorumları!

18 Şubat 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 18 Şubat 2021 günlük burç yorumlarında. 18 ubat 2021 günlük burç yorumları! İşte detaylar…

Son Güncelleme: 17 Şubat 2021 Çarşamba 18:52
17 Şubat 2021 Çarşamba 18:11

18 Şubat 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 18 Şubat 2021 günlük burç yorumlarında. 18 Şubat 2021 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde.. 

18 Şubat 2021 günlük burç yorumları!

18 Şubat 2021 Koç burcu yorumu

Partnerinizle aranız oldukça iyi olumsuz düşünüp bu uyumluluğu bozmamalısınız. İş hayatınız maalesef bu sırala aşk hayatınız gibi değil ve biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz. Üslerinizle daha ılımlı davranışlar içinde olmalısınız böylece bu sıkıntılı dönemi çabuk geçirmenizi sağlayacaktır. Bugünlerde yediklerinize dikkat edin, mideniz sizi üzebilir.

18 Şubat 2021 Boğa burcu yorum

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi karşı tarafa sunacak ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Bugün, maddi hırslarınız ön planda olacaktır. Başarıyı hedeflediğiniz için de değişik konuları bir arada kombine edebileceksiniz. Yönetici gezegenlerinizden Mars, çalışma alanınızda size gereken her türlü desteği ve enerjiyi veriyor.

 

18 Şubat 2021 İkizler burcu yorumu

İs hayatınız da bazı organizasyonlara dahil olacaksınız ve bu organizasyonlarda aktif rol oynayacaksınız. Sosyal yaşantınız da ise yeni kişilerle tanışacak ve çevrenizi genişleteceksiniz. Duyusal konularda biraz sabırlı olmalısınız, bazı şeylerin birden olması beklentilerinizin yüksek olmasından kaynaklanıyor.

18 Şubat 2021 Yengeç burcu yorumu

Dostlarınızla birlikte ortak yapacağınız çalışmaların size kazandıracağı manevi prestij sizi olumlu etkiliyor. Para ile ilgili konularda olabilecek gecikmelerde de kimsenin sizi suçlamaya hakkınız yok. Bugün, kişisel sorunların konuşulacağı ortamlardan karlı çıkacaksınız.

18 Şubat 2021 Aslan burcu yorumu

Bu sıralar hayatınızda aşk yok ancak yine de kendinizi mutlu hissediyorsunuz, bazen her şey olacağına varır ve tam da yaptığınız gibi İş hayatınız da sizinle alakalı olmayacak ancak sizi etkileyecek boyutta aksaklıklar olacak siz üzerinize düşeni yapın yeter çünkü sorunlar kendiliğinden çözülecektir. Maddi yatırımlarınızı bildiğiniz bir alanda yapmaya özen göstermelisiniz, zira aksi halde kaybeden siz olursunuz.

18 Şubat 2021 Başak burcu yorumu

Aşırı alıngan ve ben merkezci olduğunuz bir günü yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama olaylar farklı olabilir. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız. Sinir sisteminize zarar veriyorsunuz. Sakinliği deneyin.Partnerinizle aranızdaki mesafeyi korumaya çalışmanız yanlış anlaşılıyor.

 

18 Şubat 2021 Terazi burcu yorumu

İlişkinize zarar vermekten kaçınıyorsunuz ancak bu sıralar partnerinizi ihmal ediyorsunuz. Onunla vakit geçirmelisiniz en azından onu sevdiğinizi bile belli etseniz bu onun için yeterli olacak. Aileniz ansızın bulunduğunuz yere gelip sürpriz yapabilir bu gibi hoş sürprizlere hazırlıklı olmalısınız. Maddi konularda bu sıralar aileniz destekçiniz olacak ancak her zaman onlar yanınızda olmayabilir biraz dikkatli, harcamalar yapmanızda fayda var.

18 Şubat 2021 Akrep burcu yorumu

İş konusunda sizi sıkan durumlardan kolayca kurtulmanın çarelerini arıyorsunuz. Düşüncelerinizi analiz etme yeteneğinizi ön plana çıkarıyor. Sevdiğiniz kişilerle çalıştığınız zaman daha başarılı olduğunuz kesin.Derin duyguların kişisi olarak bazen olayları fazla kafaya takıyor, her kelimenin altında farklı bir anlam arıyorsunuz.

 

18 Şubat 2021 Yay burcu yorumu

 Karşılaştığınız olaylara daha estetik ve farklı bakmaya devam ediyorsunuz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi gösteremediğiniz zaman kendi içinize kapanıyorsunuz.Bugün, yakın dostlarınızdan yardım almalı ve olayların esnek yönünü düşünmelisiniz. Keskin ve sezgisel düşüncelerinizin sizi rahatsız etmesi sonucu, hareketli bir gün yaşıyorsunuz.

18 Şubat 2021 Oğlak burcu yorumu

Bu sıralar duygusal olarak bir rahatlama bir dinginlik söz konusu, çözümlenmeyen bazı meselelerinizin üstesinden gelmeyi başardınız ve bu sizi oldukça rahatlattı. İş yaşamınız da ise yaptıklarınızın karşılığın olumlu şekilde alacak ve işnize olan motivasyonunuz artacak. Bu günlerde maddi olarak da şanslısınız, beklediğiniz para umduğunuz gibi geliyor. Partneriniz size hoş bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

18 Şubat 2021 Kova burcu yorumu

Duygusal ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Bugün partnerinizle oluşturduğunuz ortak fikirlerin, sizi olumlu kılmasını istiyorsanız, duygusal sapmalardan uzak kalmayı denemelisiniz. Sosyal yaşamınızda, bulunduğunuz ortamlarda çevrenizi çok kolay etkiliyor ve olayları kısa sürede kendi sathınıza çekiyorsunuz.

18 Şubat 2021 Balık burcu yorumu

Geçmiş deneyimlerinizden yola çıkıyorsunuz temkinli davranıyorsunuz ancak biraz elinizi çabuk tutmalısınız. Hoşlandığınız kişi bu tempoyla hareket ederseniz hiç sizinle olmayabilir. İş ortamınızda sorunlara çözüm bulacak bu sayede üslerinizin dikkatini çekmeyi başaracaksınız. Bu sıralar alışverişlerinizi biraz kısmalı ve paranızı gelecekteki yatırımlarınıza saklamalısınız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar