18 Şubat 2020 Salı günlük burç yorumları!

18 Şubat 2020 Salı günlük burç yorumları! Burçlarını merak edenler 18 Şubat 2020 Salı günlük burç yorumlarını merak ediyor. Sizler için hazırladığımız 18 Şubat 2020 Salı günlük burç yorumları! İşte detayları…

18 Şubat 2020 Salı günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 18 Şubat 2020 Salı 12:01
17 Şubat 2020 Pazartesi 10:37

18 Şubat 2020 Salı günlük burç yorumları! Burcunu merak edenler günlük burç yorumlarını araştırıyor. Aşk ve iş hayatınızda neler var? Bugün sizi neler bekliyor? 18 Şubat 2020 Salı günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

18 Şubat 2020 Salı günlük burç yorumları!

18 Şubat 2020 Salı Koç burcu yorumu

Bugün fazlasıyla olan enerjik haliniz kendinizi iş yerinizde göstermenizi sağlayacak. Hareketli bir gün sizi bekliyor. İş yoğunluğunuz olacak ama üstesinden geleceksiniz. İlişkinizde fedakar tarafı oynuyorsunuz ama karşı tarafın bunu görmemesi sizi çileden çıkarıyor. Ona uygun bir dille onun için yaptığınız fedakarlıkları anlatabilirsiniz.

18 Şubat 2020 Salı Boğa burcu yorumu

Partnerinizle olan ilişkinizde küçük tartışmalar olabilir. Bu tartışmaların önüne geçmeye çalışmazsanız, ilerde büyüyerek tekrar önünüze çıkabilir. İş hayatınızda sorumluluklarınızın artacağı bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizden bu korlarda yardım alabilirsiniz. Yalnız boğalar bu aralar birileriyle tanışabilir.

18 Şubat 2020 Salı İkizler burcu yorumu

Maddi anlamda bir hayli açıldınız. Harcamalarınıza dikkat etmez ve planlı harcamalar yapmazsanız ‘dönülmez akşamın ufkundayım, vakit çok geç’ şarkısını söylersiniz Bu konuda çok dikkatli olmalısınız. Büyüklerinizin bu konuda vereceği nasihatleri kulak ardı etmeyin. Partneriniz ile aranız oldukça iyi. Onun anlayışlı olması sizi birçok konuda rahatlatıyor.

18 Şubat 2020 Salı Yengeç burcu yorumu

Aşk konusunda gülen taraf siz olacaksınız. Partneriniz sizi sonunda anlamaya başladı. Yalnız yengeçler ise bu aralar birileriyle tanışabilir. İşinizle ilgili yükselmeler söz konusu olabilir. Sağlığınızı bu aralar ihmal ettiniz. Bu konuda dikkat edin.

18 Şubat 2020 Salı Aslan burcu yorumu

Daha önceki yaşadığınız ilişkiler nedeniyle güven konusu yaşıyorsunuz. Sizin için yeni bir ilişki korkutucu geliyor. Tekrar bir daha ayrılık sonrasını yaşamak istemiyorsunuz. Fakat sürekli bu korkuyla da yaşayamazsınız. Riske almalısınız bazı şeyleri. Hem insan hayatta neyi unutmuyor ki. Aşırı ilişkinizde ayrılık sonrası bu kadar acı çekiyorsanız. Fazla bağlanmamaya dikkat edin. Hayatın size sunduğu güzelliklerin tadını çıkarın.

18 Şubat 2020 Salı Başak burcu yorumu

Sizin için özel olan konuları iş yerinizde konuşmayın, dedikodusu olabilir. Bazı konularda karar verme aşamasındasınız. Karar verirken iyi düşünmeniz gerekir. Partneriniz size her konuda yardımcı oluyor. Bu konuda kendinizi çok şanslı hissediyorsunuz.

18 Şubat 2020 Salı Terazi burcu yorumu

Enerji ve motivasyonunuzun yerinde olduğu bir gün. Çevrenize adeta neşe saçıyorsunuz. Partnerinize size zor zamanlarda verdiği destek nedeniyle ona küçük bir sürpriz yapmak istiyorsunuz. Bu onun hoşuna gidecektir. İş hayatınızda hareketlilik söz konusu olabilir. Ya da iş değişikliği yapabilirsiniz bu aralar.

18 Şubat 2020 Salı Akrep burcu yorumu

Partnerinize fazla zaman tanıdığınızı düşünüyorsunuz. Ancak içinizde onsuz yapamayacağınıza dair bir his var. Bu his sizi çıkmaza sokmasına izin vermek istemiyorsunuz hem sevgi dolu hem de dikkatlisiniz. İş hayatınızda bulunduğunuz konumda mutlusunuz ve bu size akılcı kararlar almayı sağlıyor. Maddi anlamda kendi kazancınızı sağlıyor hatta artırabiliyorsunuz bile. Biraz kuşkucusunuz ve bu yanınızı sevmeseniz de elinizde olmayan bir durum.

18 Şubat 2020 Salı Yay burcu yorumu

Maddi anlamda bu aralar farklı kazançlar elde edebilirsiniz. Yakın çevrenizle iş birliği söz konusu olabilir. Önünüze bazı fırsatlar çıkabilir. Bunları zekice değerlendirebilirsiniz. Başarınız için gerekli sabır ve yeteneğe sahipsiniz. Bu aralar sizin için ayrılıklar söz konusu olabilir. Partnerinizle olan tartışmalarınızda dikkat etmelisiniz. Onu kıracak sözlerden kaçının.

18 Şubat 2020 Salı Oğlak burcu yorumu

Bu aralar kafanınız oldukça karışık ya da karıştıranlar var demek daha doğru olabilir. Ani çıkışlar ve fevri davranışlar yapabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun. Maddi bakımdan planlı harcamalar yaptığınız için iyi durumdasınız. Böyle devam edersiniz maddi anlamda gelen sıkıntıları rahat atlatabilirsiniz.

18 Şubat 2020 Salı Kova burcu yorumu

Kafanızda partnerinizle olan ilişkiyi bitirdiniz. Bunu ona da iletmek istiyorsunuz. Karşı tarafta açıkçası hissetmiş olabilir. Açıkça bir yende oturup konuşmalısınız. Zaten kafanızda ve kalbinizde bir şeyleri bitirdiyseniz geri dönüşü olmayacaktır.

18 Şubat 2020 Salı Balık burcu yorumu

Uzun süredir hasretini çektiğiniz bir kişiyle ve ya yakınınızla kısa zamanda bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızda yükselmeler söz konusu olabilir. Maddi harcamalarda dikkat etmelisiniz. Bu aralar bir hayli açıldınız.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar