18 Mart 2021 günlük burç yorumları!

18 Mart 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 18 Mart 2021 günlük burç yorumlarında. 18 Mart 2021 günlük burç yorumları! İşte detaylar…

Son Güncelleme: 19 Mart 2021 Cuma 23:37
13 Mart 2021 Cumartesi 15:00

18 Mart 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 18 Mart 2021 günlük burç yorumlarında. 18 Mart 2021 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde...

18 Mart 2021 günlük burç yorumları!

18 Mart 2021 Koç burcu yorumu

Çevrenizle paylaşmak adına yaptığınız çalışmaların, ödülünü beklemeniz en büyük hakkınız. Hayal kırıklığı yaşadığınız zaman kendinizi her şeyden soyutluyorsunuz. Eski bir teklif tekrar sunulabilir. Karar vermeden önce detaylar üzerinde durmalı ve acele etmemelisiniz. Yeni fikirler başlangıçta cazip gelse bile, sonradan içsel olarak kabul edemiyorsunuz.

18 Mart 2021 Boğa burcu yorum

 Dış görünüşünüze yansımamasına rağmen, duygusal takıntılarınızda oldukça inatçısınız; vazgeçmekten hoşlanmıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı, düşüncelerinizin sabitliğinden geri adım atmayacaksınız.

18 Mart 2021 İkizler burcu yorumu

Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız. Yönetici gezegeninizin konumu, bir takım işlerinizi çevrenizle kombinasyon bir şekilde halletmeniz gerektiğini söylüyor. Kardeşlerle ilgili konular gündeme gelecektir.

18 Mart 2021 Yengeç burcu yorumu

 Karşınıza çıkacak kişilerin gizli duygularına karşı hazırlıklı olun. Bazıları sizin iyi niyetli yaklaşımlarınızı farklı algılayabilir. Katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. Olayları oyun gibi görüyorsunuz.

18 Mart 2021 Aslan burcu yorumu

 Ailenizin güvenliği ve şartları her şeyden çok daha önemli. Ailenizin kadınları ile duygu birliği içinde olduğunuz bir gün. Bugün bazı önemli randevuları da düşünerek, gün içinde planlamanızı doğru bir şekilde yapmalısınız.

18 Mart 2021 Başak burcu yorumu

Bugün, duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Gözünüzden kaçan birçok ayrıntıyı yeniden düşüneceksiniz. Bugünlerde satın alma duygunuz ön planda olacak.

 

18 Mart 2021 Terazi burcu yorumu

 Maddi kaygılarınızın sizi rahatsız etmesine izin verdiğiniz müddetçe, olumsuzluklardan kurtulamazsınız. Bütün gün kendinizi sıkıyor, gerilim içinde oluyorsunuz. Bu yüzden, olayları akışına bırakın.

18 Mart 2021 Akrep burcu yorumu

 Kendinize özgüveniniz o kadar tam ki, hiçbir konuda hata kabul etmek istemiyorsunuz. Sizden çok şey bekleniyor. Her işe yetişmeniz mümkün değil. Üstelik ailenize de zaman ayırmalısınız. Her zamanki dengeli davranışlarınızla olaylara bir çözüm bulacağınızdan eminiz. Yeni dostlar her konuda size yardımcı olacaklar.

 

18 Mart 2021 Yay burcu yorumu

 İçinizden taşan bir enerji topu olmanıza rağmen, yaratıcılığınız yanlış değerlendiriliyor. Düşüncelerini gizleyerek yaşamak, sizin tarzınız değil fakat yapmanız gereken her şeyi de paylaşmak zorunda değilsiniz.

18 Mart 2021 Oğlak burcu yorumu

 Bugün çevrenizdeki hiçbir olaya kayıtsız kalamıyor fakat duygusal bazlı değerlendirdiğiniz için, hatalar yapabiliyorsunuz. Şüpheci ve kuruntulu yönlerinizin atağa kalktığı bir gün. Kendinizi anlatmak yerine başkalarını dinlemeyi yeğlemelisiniz. Özgüveniniz için, karşınızdaki kişilerden emin olmadan konuşmamalısınız.

18 Mart 2021 Kova burcu yorumu

 Partnerinizin duyguları çok önemli olmasına rağmen, çevresel koşullarınızı da gözden geçirmeden edemiyorsunuz. Sevginizi göstermekte cimri davranıyorsunuz. Bunun aksine, ona karşı kıskanç ve izleyicisiniz.

18 Mart 2021 Balık burcu yorumu

İkili ilişkilerinizde daha özgür davranıyorsunuz. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. Düşünceleriniz çevreniz tarafından takdir görecek. Bugün birçok ortama katılacak ve dikkat çekeceksiniz. Mistik konulara ilginizin yoğun olduğu bir gün.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Zudayda En beğenilen yorum
Kova