18 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları!

18 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları! Burçlarının günlük yorumlarını merak edenler 18 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumlarını araştırıyor. 18 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları haberimizde…

18 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 17 Mart 2020 Salı 13:02
17 Mart 2020 Salı 12:57

18 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları! Aşk hayatınız nasıl, iş hayatınızda sizlere neler bekliyor? 18 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın. İşte 18 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları!

18 Mart 2020 Çarşamba burç yorumları!

18 Mart Çarşamba 2020 Koç burcu yorumu

Son zamanlarda maddi konularda yaşadığınız sıkıntılar sizi oldukça huzursuz ediyor. Kaynaklarınızı doğru kullanmaya çalışın. Harcamalarınızı kontrol altına almaya çalışın. Partnerinizin tavsiyelerini uymaya çalışın bu konuda. Her zaman sizin yanınızda olduğunu gösteriyor.

18 Mart Çarşamba 2020 Boğa burcu yorumu

Bugün gayrimenkulle alakalı girişimlerde bulunabilirsiniz. Karşınıza farklı fırsatlar çıkabilir. Karar vermedin önce iyi düşünün öyle karar verin. İş hayatınızdaki fevri davranışlarınızdan vazgeçin. Çevrenize karşı sakin olun. Partneriniz bu aralar kendisini ihmal ettiğinden şikayetçi. Ona küçük sürprizler yaparak gönlünü almaya çalışın.

18 Mart Çarşamba 2020 İkizler burcu yorumu

Partnerinizle olan tartışmalarınız sonrası kendinizi hep baskı altında hissediyorsunuz. Bu durumu partnerinizle oturup konuşmalısınız. İçinize atmak sizde daha büyük bir etki yaratabilir. Bu durum daha sonda ilişkinizde önüne geçemeyeceğiniz tartışmalara sebebiyet verebilir. Olaylar bu duruma gelmeden partnerinizle bu sıkıntıyı konuşmanızda fayda var.

18 Mart Çarşamba 2020 Yengeç burcu yorumu

İş hayatınızda bir yoğunluk söz konusu fakat enerjinizle bunun altından kalkacaksınız. Partnerinizle yaşadığınız tartışmalarda soğuk kanlı olmanız nedeni ile sona erdirmeyi başarıyorsunuz. Böyle olması ilişkinizi güçlendiriyor. Pozitif bir gün yaşayacaksınız. Küçük çaplı bazı olumsuzluklar için modunuzu düşürmeyin.

18 Mart Çarşamba 2020 Aslan burcu yorumu

Bugün biriken bazı işlerinizi yapmak için bayağı bir efor göstereceksiniz. Bu işleriniz nedeniyle partnerinize zaman ayıramayacaksınız. Partneriniz anlayışlı biri olduğu için bu duruma bir ey demeyecek ama siz yine de ona küçük sürprizler yaparak bu durumu telafi edin.

18 Mart Çarşamba 2020 Başak burcu yorumu

Özel hayatınızda bu aralara yeni başlangıçlar olabilir. Yalnızlığınıza son verebilirsiniz. Fakat geçmişte yaşadıklarınızın sizi bu yoldan geri çevirmesine izin vermeyin. Geçmişe takılıp kalırsanız, önünüzü göremezsiniz. Bu yüzden geçmişten ders alın ve geçmişi geçmişe bırakın. Unutmayın bahar siz görebildiğiniz kadar vardır.

18 Mart Çarşamba 2020 Terazi burcu yorumu

Duygularınızı sorgulamaya başladınız. İlişkinizde yaşadıklarınız sizi sürekli sorgulamaya itti. Partnerinizin tutumlarını sürekli düşünmeye baladınız. Eski sevgi ve ilginin kalmadığını düşünüyorsunuz. Bunu sürekli düşünmek sizde kuruntulara yol açabilir. Bunun yerine partnerinizi karşınıza alıp konuşmak sizin için daha iyi olabilir. Konuşarak sorunların ne olduğunu çözebilirsiniz.  

18 Mart Çarşamba 2020 Akrep burcu yorumu

Bugün duygularınızla mantığınız arasında kalabilirsiniz. Unutmayın ki, mantığınızı her zaman duygularınızı ise zaman zaman dinlemelisiniz. Aslında duygularınızı dinlemek geliyor içinizden öyle mutlu olacağınızı hissediyorsunuz. Yine de dikkatli olun. Sonu olmayan şeyler için çabalamayın. Kendinize geri çekerek, olanları kavradıktan sonra karar vermeyi tercih edin. Duygularınıza zaman verip dinleyin daha sonra ise hep mantığınızla karar vermeyi deneyin.

18 Mart Çarşamba 2020 Yay burcu yorumu

İş hayatınızda yeni teklifler gelebilir. Karar almadan önce iyi düşünüp tartmakta fayda var. Her teklif güzel olacak diye bir şey yok. Arkanızdan iş çeviren ya da konuşan birini hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Partnerinizle aranız oldukça iyi. Üçüncü şahısları karıştırmamanız ilişkinizi sağlamlaştırıyor.

18 Mart Çarşamba 2020 Oğlak burcu yorumu

Beklemediğiniz bir anda bugün geçmişte yaşadığınız bir olay karşınıza çıkabilir. Beklemediğiniz bir sürecin içinde kafa karışıklığı içinde kendinizi bulabilirsiniz. Olaylar ve durumlar karşısında sakinliğinizi koruyun. Maddi açından harcamalarınızı kontrol altını almalısınız. Partnerinizi ihmal ediyorsunuz, o bu durumdan şikayetçi olmasa da onu unutmadığınızı göstermelisiniz.

18 Mart Çarşamba 2020 Kova burcu yorumu

Bugün yoğun bir iş günü sizi bekliyor. Bunun üstüne aşk hayatınızdaki problemler de eklenince zor bir gün sizi bekliyor. Her zaman sakin olmaya çalışın. İş yoğunluğunuzu atlatabilirsiniz. Özel hayatınızdaki problemleri de soğukkanlılıkla ele almalısınız. Sakin olmak size her zaman kazandıracaktır.

18 Mart Çarşamba 2020 Balık burcu yorumu

İş hayatınızda bazı aksamalar olabilir, yolunda gitmeyen bir şeyler olabilir. Bu tür durumlarda sakin kalarak problemlerin köküne inmelisiniz. Dikkatli olmanızda fayda var. Zaman zaman olmayacak hayallere kapılabilirsiniz. Realist olmaya çalışın.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar