18 Kasım 2020 günlük burç yorumları!

18 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 18 Kasım 2020 günlük burç yorumlarında. 18 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

18 Kasım 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 16 Kasım 2020 Pazartesi 15:57
14 Kasım 2020 Cumartesi 15:14

18 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 18 Kasım 2020 günlük burç yorumlarında. 18 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

18 Kasım 2020 günlük burç yorumları!

18 Kasım 2020 Koç burcu yorumu

Etrafındaki insanların sözleriyle çok çabuk etkilenmemelisin bugün. Kendine dikkat etmeli ve işine odaklanmalısın. Gereksiz dramlara kapılmamalı ve insanlarla arana sağlıklı bir sınır çekebilmelisin. 

18 Kasım 2020 Boğa burcu yorum

Uzun zamandır görmediğiniz ve uzaklarda olan, özlem duyduğunuz bir kişiyle yakın zamanda buluşmanız mümkün. İşinizle ilgili arayış içinde olduğunuz zamanlar vardı ve zamanlar geride kaldı. Önemli gelişmeler yaşadınız ve bunun sonucu olarak kendinizi mutlu hissediyorsunuz, işinizde bir süre daha devam etme düşünceniz var. Çevrenizde konuşulanları boşverin.

18 Kasım 2020 İkizler burcu yorumu

Yeni elde ettiğin bir cihazı teknik sorunlar sebebi ile garanti kapsamında ise teknik servise teslim edebilirsin. İlişkisi olmayan bir ikizler burcuysan bugün huzursuz hissetmenin sebebi duygusal anlamda boşlukta olmandan kaynaklı olabilir.

18 Kasım 2020 Yengeç burcu yorumu

Sevdiğin kişi ile daha iyi anlaşabileceğin bir gündesin. Eğer hayatında kimse yoksa yeni insanlarla aranda güzel ve keyifli iletişimler olabilir. Etrafındaki insanların etkisine kendini açacağın bir gündesin. 

18 Kasım 2020 Aslan burcu yorumu

Özel hayatınızdaki gerginlik sizi hem zorluyor hem yoruyor. Üstelik bu durumu yakın çevrenizle paylaşmanız da ayrıca tartışmalara neden oluyor. Sakinleşip uzun uzun konuşmayı denemelisiniz. Bugünlerde satışınız yapmayı düşündüğünüz bir malınızı elinizden uygun bir fiyata çıkaracaksınız. Bir iş fırsatını uzun ısrarlar sonucu kabul etmeniz gibi bir durum söz konusu olabilir.

18 Kasım 2020 Başak burcu yorumu

Hayallerine ve rüyalarına özen göstermen gereken bir gün. Geleceğe yönelik adımlar atmadan önce kendini nasıl hissettiğine odaklanman gerekebilir. Hedeflerini belirlerken içinden geçenlere dikkat etmen ve rüyalarını göz önünde bulundurman gerekecek. 

18 Kasım 2020 Terazi burcu yorumu

Son zamanlarda özel hayatınızda çok da mutlu günler yaşamasanız da zaman zaman sizi şaşırtan tavırlarıyla partnerinizden vazgeçemiyorsunuz. Bazen onsuz yolunuza devam etmeyi düşünseniz de iyi bir fikir olmadığının siz de farkındasınız. Aşk hayatınızı mutlu kılmak için yenilikler yapmak her ikinize de iyi gelebilir, denemelisiniz. Bugünlerde unutkanlığınız nedeniyle maddi zarara uğrayabilirsiniz, dikkat.

18 Kasım 2020 Akrep burcu yorumu

Hislerinin yoğunluğu ile agresifleşen insanlara karşı sınır çekmelisin. Bazı sorunları çözmek için çabalasan da karşı tarafın bu konuda sana ne yansıttığı önemli olabilir. O yüzden kendini biraz geri çekmelisin. 

18 Kasım 2020 Yay burcu yorumu

Bugün telaşlı haliniz hatalar yapmanıza neden olabilir. Sakin ve dikkatli bir gün geçirmeye çalışın aksi takdirde bunun bedeli ağır olabilir, onarılmaz hatalar yapabilirsiniz. Çevrenizde bulunan bazı kişilere karşı bir güven verdiniz ve bu güveni sarsıcı tavırlar da bulunmamalısınız, tekrar bu şansı yakalayamayabilirsiniz. Bugünlerde özellikle bel ağrılarınız artabilir.

18 Kasım 2020 Oğlak burcu yorumu

Bugün atacağın adımlarda dikkatli olmalısın. Her şeyi göze alarak bir adım atmak sana daha iyi bir durum sağlayabilir. Yeniliklere kendini açmak isteyeceksin. Ancak bu yeniliklere girmeden önce emin olman gerekebilir. 

18 Kasım 2020 Kova burcu yorumu

Bugün alacağınız sürpriz bir teklifle yeni planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Karar sizin ama değerlendirmeniz size çok şey kazandırabilir. Maddi anlamda çıkarlarınızı korumak istiyorsanız, ilişkilerinizde daha dikkatli olmalısınız. İradeniz sayesinde ilişkileriniz korumanız mümkün. Özel hayatınızda ise, sizin yapıcı tutumunuz karşılık bulmuyor ve bu aranızda gerilimin artmasına neden oluyor.

18 Kasım 2020 Balık burcu yorumu

Bugünlerde özel hayatınızda sorunlar artıyor ancak sevgilinizle aranızda ki problemlerin çoğu sizden kaynaklanıyor. İşinizle ilgili bazı canınızı sıkan durumlar sonunda çözüme kavuşuyor. Hayal ettiğiniz şeyler için biraz daha para ayırmalısınız. Aklınızda bulunan yatırımlar için para biriktirmediniz gerekiyor yani sizin hiç yapamadığınız şeyi. Günü birlik yaşamak sizi yıpratıyor.

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in,a Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar