için kaldı

17 Şubat 2021 günlük burç yorumları!

17 Şubat 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 17 Şubat 2021 günlük burç yorumlarında. 17 Şubat 2021 günlük burç yorumları! İşte detaylar…

17 Şubat 2021 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 15 Şubat 2021 Pazartesi 17:38
15 Şubat 2021 Pazartesi 17:23

17 Şubat 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 17 Şubat 2021 günlük burç yorumlarında. 17 Şubat 2021 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde...

17 Şubat 2021 günlük burç yorumları!

17 Şubat 2021 Koç burcu yorumu

Somut değerlerini, yaratıcılık ve beceri gerektiren işlerine kanalize ederek güzel ve başarılı işler ortaya koyabilirsin. İç huzur ve dengeni sağlamaya çalışırken, çevresel koşulların ya da ailevi konuların baskısı üzerinde olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde finansal konularda endişelerin artabilir.

17 Şubat 2021 Boğa burcu yorum

 Maddi konularda gizli davranmayı tercih edebilirsiniz. Kendinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz.. Bugün bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Duygusal anlamda içinize kapanık bir tablo ile ortaya çıkmanız yakınlarınızı da üzebilir. Netlik size daha çok yakışıyor.

 

17 Şubat 2021 İkizler burcu yorumu

Bugün bir tarafın daha tutkulu ve hırslı olsa da diğer tarafın şefkat ve anlayış bekleyebilir. Maddi konularda ya da ikili ilişkilerinde olayları büyüten enerjin en çok seni üzüp, krize sokabilir. Ekonomik konularında ortak kararlar alarak üzerindeki yetersizlik duygusundan kurtulabilirsin.

17 Şubat 2021 Yengeç burcu yorumu

 Bugün çevrenizde gizemli bir hava estireceksiniz. Planlarınızı sıkı bir şekilde saklamak isteyişinizin haklı nedenleri var. Entelektüel çalışmalardan hoşlandığınız için, kendi tarzınıza uygun kişileri tercih etmenize rağmen, huzursuz yapınızı önleyemiyorsunuz. Çocuklarınızın isteklerinin ön planda olacağı bir gün.

17 Şubat 2021 Aslan burcu yorumu

Bugün etrafında gelişebilecek olaylara tarafsız bakman, kontrolün dışında gelişen durumlara karşı baskı hissetmeni engelleyebilir. Hizmet aldığın veya verdiğin insanlara karşı iletişiminin sabit ve ısrarcı olmamasına özen göstermende fayda var. Görsel yaratıcılığın kariyerinde yeni bir alan oluşturabilir.

17 Şubat 2021 Başak burcu yorumu

Hayal gücünü ve vizyonunu kullanarak hareket etmen bugün sana iyi gelebilir. Liderlik yapacağın alanda rekabet gerektiren bir takım durumlarla karşılaşabilir, karşındakinin bakış açısını bilmene rağmen tecrübene güvenerek geri adım atmayabilirsin. Akşamüzeri sakin ve sağduyulu olmaya çalışmanda yarar var.

17 Şubat 2021 Terazi burcu yorumu

Zihinsel faaliyetlerde ve romantik konularda aktif olduğun bir gün olabilir. Geleceğine dair daha yenilikçi planlar yapabilir, gündem konularına yaratıcı ve sezgisel çözümler bulabilir, ilham gerektiren sanatsal projelerini daha somut hale getirebilirsin. Akşam saatlerinde ilişkilerde temkinli olman gerekebilir.

17 Şubat 2021 Akrep burcu yorumu

Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızın sıkılmasına neden oluyor. Titiz ve detaycı tavrınızla çevrenizi sıksanız bile, bugün Ay’ın bulunduğu konum, size olumlu destek verecek.

17 Şubat 2021 Yay burcu yorumu

Gerek mali konularda, gerekse duygusal paylaşımlarında gergin bir hafta geçirmiş, yaşamış olabileceğin fikir çatışmaları nedeniyle ruhen gerginlik yaşamış olabilirsin. Endişe ve baskı hissettiğin alanlarda; kendini sana gerçekten değer veren insanların yanında bulabilirsin.

17 Şubat 2021 Oğlak burcu yorumu

Bugün duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz.

17 Şubat 2021 Kova burcu yorumu

Özellikle ilişkiler konusunda ani ve beklenmedik gelişmeler, tartışma boyutuna ulaşabilir. Ortak bir sonuca ulaşmakta zorlanabilir, uzlaşmaktan kaçınabilirsin. Tepkilerini kontrol altında tutarak üzerinde baskı oluşturabilecek enerjilerden uzak durabilirsin. Kendini rahatlatmak için yapabileceğin harcamalara da dikkat etmende fayda var.

17 Şubat 2021 Balık burcu yorumu

İşbirliğini seviyor olmanız birçok dost çevrenizin de çoğalmasına neden oluyor. Sistemli yapınız yüzünden çevrenizle ters düşme olasılığınız var. Özellikle bugün size karşı çıkabilirler. Dikkatli olmalı ve enerjini yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız. Net olmamakla yargılanabilirsiniz.

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in,a Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar