14 Haziran 2019 Cuma günlük burç yorumları

Burçseverler 14 Haziran 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 14 Haziran 2019 Cuma Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 14 Haziran'da sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız günlük yorumları okumalısınız

14 Haziran 2019 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
13 Haziran 2019 Perşembe 14:00

14 HAZİRAN 2019 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Ama sergilediğiniz esneklik bir ölçüde abartılı görülebiliyor. Birkaç zamandır aşk konusundaki değişik bakışınız sizi de şaşırtıyor. Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Çalışma koşullarınız oldukça ağır, yoğunluğunuz günden güne artabilir. Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

BOĞA BURCU

Sağduyulu yaklaşıyorsun!Herkesin birbirine dair daha fazla detay yakaladığı, derinlikli empati günü… Kendi işini yapıyorsan, çalışanlarının sıkıntılarına sağduyulu yaklaşabilirsin. Bir markanın yeni çıkardığı teknolojik ürünü almak isteyebilirsin. Fakat bugün almanı tavsiye etmem. Sana bu ürünü alman için, önereceğim tarih ise 17 Haziran olacaktır. İlişkin varsa, sevgilini yakınlarınla tanıştırma kararı alabilirsin. Evliysen, eşinin taşınma, yeni bir yaşam alanı oluşturma fikrine sıcak bakacaksın. Bugün aynı zamanda toplu yapılan sosyal aktivitelere katılabilir, keyifli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsin. Akşam saatlerinde mide ağrıları yaşayabilirsin. Biraz yemeğin ucunu kaçırmış olabilir misin? 

İKİZLER BURCU

İlişkinizde kendinizi bağlanmış hissettiğiniz konulara fazla tepkimecilikle yöneliyorsunuz. Kendinizi daha özgürleştirme arzunuz, yine karşılıklı anlaşmalara bağlı. Tek taraflı davranamazsınız. Sevdiğin alanlara yöneliyorsun!Çalışmalarında atağa geçiyorsun. Bazı işlerini önden bitirip gelecek günlerini rahatlatacaksın. İş arayışı içindeysen kendini umutsuz hissedeceğin karşılaşmalar yaşayabilirsin. Bazen hayatında eksik olan bir şeyler olduğunu düşünüyor olabilirsin. Hayatın tekdüzeliğinden kurtulmak adına, yeni girişimlerde bulunabilirsin. Hobilerini, özel yeteneğin olduğu bazı aktiviteleri uzun zamandır erteliyordun. İşte bugün keyifli bir gün geçirmek için kendinle baş başa kalıp sevdiğin işlerle meşgul olabilirsin. Kişisel bakımına daha fazla zaman harcayabilirsin. İlişkin varsa ya da evliysen, değer verdiğin kişiyle hafta sonu tatili için rezervasyon yaptırabilirsin.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzünün iki zorba enerjisi Mars ve Satürn bugün karşı karşıya geliyor. Evlilik ya da ikili birlikteliklerde kökten dönüşüm var. Ayrılıklar ya da birleşmeler gündeme gelebilir. İş hayatında güçlü otorite figürlerinin koruyucu kanatları altına girmelisiniz. Aksi takdirde hayatınızın güvencesi sizi endişeye düşürebilir. Okula geri dönmeyi veya bir eğitim almayı düşünüyorsunuz. Ama hayatınızda hırsların önüne geçen bir güç mücadelesi var. Sevdiklerinizden biri, belki de bir kardeşle aranızda kıskançlık ve buna bağlı bir uzaklaşma yaşanabilir. Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınaları iş yaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var. 

ASLAN BURCU

Gökyüzünün iki zorba enerjisi Mars ve Satürn bugün karşı karşıya geliyor. Gündelik hayatınızdaki akışı değiştirmek artık kaçınılmaz. Sağlığınızdan başka bir şeyin kıymetli olmadığını anlamalısınız. Kemik ölçümü yaptırabilir, sindirim sisteminizdeki sıkıntıya çözüm bulabilirsiniz. Pasif agresif mesai arkadaşlarınızla aranızda küskünlükler meydana gelebilir. Partnerinizin de kişisel problemlerinizi bilmesinde yarar olacak. Bu paylaşım sizi oldukça rahatlatabilir. İçe kapanık durumlarınız, duygusal ilişkinizde yeterince beslenememenize neden olabiliyor.

BAŞAK BURCU

Ondan bu kadar hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi gereksizce büyütüyorsunuz. Bugünü ilişkinizi yeniden gözden geçirmek ve bazı geri adımlara değer olduğunu keşfetmek için değerlendirebilirsiniz. Sorunları yoluna koymak istiyorsun!Sakinliğe, huzura en çok ihtiyaç duyduğun bir dönemden geçiyorsun. Kendi içinde çözmeye çalıştığın birkaç problem canını sıkıyor. Çevrende yaşanan bazı olaylara ve sözlere tahammülün olmadığı bir gün olabilir. Etrafındaki insanların, hareketleri gözüne batabilir, büyütebilirsin. Bugün senden ricam; daha sakin olman. Eminim, kimsenin kalbini kırmak istemezsin. Zaten her şeyi yola koymak istiyorsun. Bu anlamda geçmiş tecrübelerinden yararlanabilirsin. Evlilik hazırlığı içindeysen, gün geçtikçe daha da heyecanlandığını göreceksin. Düğüne dair önemli detaylar bugün yoluna girebilir. Akşam saatlerinde doğru sosyal bir grup içine girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsin. Tanışacağın yeni insanlar hayatında önemli yerler edinebilirler.

TERAZİ BURCU

İçinizdeki duyguları tutkuya dönüştürmek üzeresiniz. Aklınız şu sıralar sürekli onda, ama endişe etmenize hiç gerek yok. Sizden uzakta da sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz. İş ilişkilerinde kazanmaya çalıştığınız insanlar, temponuza ayak uydurmakta zorlanabilirler. Önümüzdeki günlerde iş konulu yeni yolculuklar söz konusu, hazırlıklı olmalısınız. Son günlerdeki ödemeleriniz sizi çok bunaltmış görünüyor. Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu konuda bazı kökten kararlar alacaksınız. Her görüşme talebini olumlu karşılamalısınız. İş konularında önemli kazanımlar elde edebileceğiniz randevularınız olabilir. 

AKREP BURCU

Anlamsız büyütülen problemlerden gerekli dersleri çıkarmış görünüyorsunuz. Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor. Kendini istediğin gibi ifade ediyorsun!Kendini etrafındaki insanlara istediğin gibi ifade etmek için ideal bir gün… Önemli mülakatların için bugünü tercih edebilirsin. Sıkıntıların hafiflemeye başlıyor. İsteklerini açık bir dille ifade etmen endişelerini ortadan kaldıracak. Aileni bugüne kadar zorlayan bir maddi mesele varsa, bugün nihai bir sonuca varabilir. Bazı dengelerin nasıl bu kadar hızlı değişebileceğine, sen bile şaşırabilirsin. İlişkinde uzun zamandır bitmeyen sorunlar söz konusuysa, artık tavrını net bir biçimde ortaya koymaktan çekinmeyeceksin. Arkadaşlarınla olan buluşmayı askıya alarak, uzun zamandır aklında olan fakat bir türlü başlamadığın kişisel ihtiyaçlarına, projelerine yönelebilirsin

YAY BURCU

Eleştirel düşüncelerinizin hiç olmazsa bir kısmını, çok açığa vurmamanızda yarar var. Karşılıklı saygının ilişkide bir önkoşul olduğuna inanırken, şans tanıma konusunda biraz eksiklik gösterebiliyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Kafanıza takmaya değer bulmadığınız bazı ilişki problemleri var. İş bağlantılarınıza yönelik ikna çabalarınızda olumlu neticeler alacaksınız. Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz. Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, bu sıralar size yeni saygın dostluklar kazandırabilir.

OĞLAK BURCU

Sevgilinize daha yakınlaşmak, problemlerini paylaşmak isteyebilirsiniz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir. Onun, kendi iş hayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceği kaygınız, çok anlamlı değil. İşte yaşadığınız bir gerilim, iş dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadar iş dışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugün iş arkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir. Bugünlerde umut bağladığını gelişmelerde, bir miktar daha paraya ve biraz daha katılıma ihtiyaç var. Hiç planlamadığınız harcamalarla yüz yüze gelebilirsiniz. Bu sizi endişelendirecek.

KOVA BURCU

Sorumluluklar yoruyor!Sorunlarına bulduğun geçici çözümler ve zamanında yerine getirmediğin sorumluluklar bugün seni biraz zorlayabilir. Sıkıntılı başladığın günü atlatabilmek için bir arkadaşından yardım isteyebilirsin. Kendi işini yapıyorsan, farklı, saha işlek, göz önünde bir yere taşınma kararı alabilirsin. Uzun zamandır ilişkin yoksa yıllar önce ayrıldığın sevgilin, sosyal medya üzerinden iletişime geçmek isteyebilir. Ailenden uzakta yaşıyorsan, önemli günlerde onlarla bir arada olamamak canını sıkabilir. Bugünlerde sağlığına da ayrıca özen göstermelisin. Bir süredir yaşadığın mide sorunu, sıkıntılarının artmasıyla tekrar ortaya çıkabilir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak ve göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için ellerinizi kirletmekten çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle fikir çatışmasına girmemeye özen gösterin. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. İlerleyen zamanlarda sezgileriniz size yol gösterecektir. 

BALIK BURCU

Sevineceğin sürprizlere hazır ol!Enerjini, iş alanında kullanacaksın. Kendini üstlerine, yöneticilerine ispatlamak için ciddi bir çaba harcayacaksın. Gün içerisinde senin veya ailendeki sana yakın birinin eline para geçebilir.  Bu parayı bugüne kadar hiç aklına gelmeyen bir yatırım ile değerlendirebilirsin. Diğer yandan sevgilinin yapacağı sürprize hazır ol! Şaşıracağın bir hediye alabilir, ilginç bir organizasyonda bulabilirsin kendini. Çocukların varsa eğitimleri ile ilgili bazı sorunlar oluşabilir. Akşam saatlerinde ruh halinde dalgalanmalar olsa da bu durum çok uzun sürmeyecek. Küs olduğun bir arkadaşından haber alabilirsin.  Günün hareketliliği ile eklem ağrıların seni zorlayabilir. Biraz olsun dinlenmeni öneririm

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar