10 Ocak 2019 Perşembe günü Malatya'da okullar tatil mi?

10 Ocak 2019 Perşembe günü Malatya'da okullar tatil mi? Kara kışın en sert geçtiği illerden biri olan Malatya'da öğrencilerin gözü Malatya Valisi Aydın Baruş'dan gelecek kar tatili haberinde. Peki 10 Ocak 2019 Perşembe günü Malatya'da okullar tatil mi? detaylar haberimizde.

10 Ocak 2019 Perşembe günü Malatya'da okullar tatil mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
9 Ocak 2019 Çarşamba 17:43

10 Ocak 2019 Perşembe günü Malatya'da okullar tatil mi? Kara kışın en sert geçtiği illerden biri olan Malatya'da öğrencilerin gözü Malatya Valisi Aydın Baruş'dan gelecek kar tatili haberinde. Peki 10 Ocak 2019 Perşembe günü Malatya'da okullar tatil mi? Malatya Valiliğinden kar tatili açıklaması geldi mi? Detaylar haberimizde... 

Malatya'da 10 Ocak Perşembe günü Okullar Tatil mi?

En çok kar yağan şehirler arasında yer alan Malatya'da Okullar Tatil mi? Malatya Valiliği 10 Ocak 2019 Perşembe günü okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı nedeniyle Malatya Valisi Aydın Baruş'dan öğrenciler resmi kar tatili açıklaması bekliyor.

Malatya Valisi Aydın Baruş okulları Tatil edecek mi?

Malatya'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmişti.Malatya'da 10 Ocak Okullar Tatil olup olmadığı henüz belli değil. Malatya Valiliği'nden açıklama gelir gelmez ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Henüz 10 Ocak 2019 Perşembe günü Malatya'da okulların tatil olduğu yönünde bir açıklama yapılmadı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Öğrenci velisi En beğenilen yorum
Her yer buz bide çok soğuk ben bu havada çocuğumu nasıl okula göndericem 😠😬😬😠
Nazlı
Offf sabah nasıl gideceğim hemde yürüyerek okul çoook uzakta lütfwn tatil yerde gizli buzlanma var bu gün okula giderken kayıp düştüm yine başıma gelmesini istemiyorum ve dışarıda kar yağıyor
Buse
Vali amca acı bize tatil yap