1 Haziran 2019 Cuma günlük burç yorumları

Burçseverler 1 Haziran 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 1 Haziran 2019 Cuma Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 1 Haziran'da sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız sizler için derlediğimiz günlük yorumları okumalısınız

1 Haziran 2019 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
31 Mayıs 2019 Cuma 15:27

1 HAZİRAN 2019 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Aşk ve sevgi konusundaki girişimlerinizin sonuçlarını bu gün görebilirsiniz. Günün ilk yarısında bazı konularda kısıtlayıcı şartlarla karşılaşmanız mümkün. Bununla birlikte öğleden sonra ilişkinize yoğun bir hareket ve iletişim getirmekte. Ay, ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeleri gündeme getiriyor. Ortağınızla organize çalışmalara katılabilir, arkadaş toplantılarında yer almaktan hoşlanabilirsiniz. İşbirlikleri ve ortaklıklar için hevesli olmanız mümkün.

BOĞA BURCU

Değişimi fark ediyorsun!Hayatına dair en anlamlı kararları almaya başladığın önemli bir süreç başlıyor. Değişimi artık fark etmeye başlayacaksın. Olduğundan daha hareketli ve yapıcı olman çevreni de etkiliyor. İşte daha esprili davranışın, odaklanmanı da artıracak. İlişkin yoksa hoşlandığın kişinin mesajına cevapsız kalmayacaksın. Her ne kadar heyecanını bastırmak istesen de senin için oldukça güç olacak. Ayın son günü haziran ayına bambaşka duygularla girmene neden olabilir. Bugünü hiç de sakin geçirmeye niyetin yok. Ancak ufak kazalara dikkat! Kilo problemin varsa, yeni bir diyet programına başlayabilirsin. Sağlığına daha çok özen göstermeye başlayacaksın.

İKİZLER BURCU

Bu hafta kariyeriniz ile ilgili konular yoğun olabilir. Yöneticinizle görüşmeler yapmak veya beklentilerinizin karşılanmadığınızı düşündüğünüz konularda kendinizi anlatmak isteyebilirsiniz. Mülakatlar ve görüşmelerde başarılı bir hafta içindesiniz. Sadece kendinizi manipüle edebileceğiniz davranışlar içinde olmamalısınız. Bu hafta konuşmadan önce daha çok düşünmeyi denemelisiniz. Aksi takdirde yanlış anlaşılmaların olması muhtemeldir. İçinizden 10'a kadar sayın ve sonra duygularınızı sakince ifade edin. Bu sadece doğru kelimeleri bulma meselesidir. Merhamet, dilinizin önünde durmalıdır.

YENGEÇ BURCU

Hayatına yön vereceğin kararlar alıyorsun!Harcamalarına dikkat etmen gereken bir gün! Sevdiğin insanlara belli konularda yardımcı olmak adına farkında olmadan bütçeni aşabilirsin. Eğer yeni bir iş arayışında isen ilgi duyduğun başvuruları yap, çünkü çok hızlı geri dönüşler mümkün olabilir. İlişkisinde son zamanlarda bitmek bilmeyen sorunlar hakimse, düşüncelerini daha açık bir dille konuşmak isteyebilirsin. Ailen ile ilgili konular ise günün bir diğer gündemi olacak. Özellikle kardeşinden ya da kardeş kadar yakın gördüğün bir kuzeninden alacağın haber mutlu olmana neden olacak. Hayatına yeni bir yön çizmek için içsel olarak önemli kararlar alabilirsin

ASLAN BURCU

Haftaya finansal konularınız ve ekonomik koşullarınız ile ilgilenerek başlıyor olabilirsiniz. Kredi çekmek, kredi ödemek ya da parasal durumunuzda bir denge yakalamak için belli mücadeleler içinde olabilirsiniz. Eşinizin iş hayatı veya gelir kaynakları ya da eşinizin ailesi sizleri biraz meşgul edebilir. Şayet bunlarla alakalı bir durumunuz yok ise ortaklıklarınız veya ortak paydaş içinde olduğunuz konularınız ön planda olabilir. Bu hafta yöneteceğiniz bir krizin kahramanı olabilirsiniz. Çözümcü ve iş bitirici yönünüzü kullanırsanız oldukça kaliteli bir hafta geçirebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir. Önümüzdeki günler içinde sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Sizin ilişkisinde hemen, hemen her konuda şansını yitirdiğini düşünen saplantılı biriyle sorun yaşıyorsunuz. Bazı aksaklıklarda önemsemez tavrınız, daha da problem yaratabilir. Bu sıralar para tartışmalarına girmemeye çalışmalısınız. Eğlencenize, hobilerinize ayırdığınız harcamalar, yakın çevrenizde istemeyeceğiniz biçimde tartışılabilir.

TERAZİ BURCU

Haftaya iş ortamınızdaki sorumluluklarınızın değişmesi ya da çalışma arkadaşlarınızın değişimi ile ilgili konularla başlıyor olabilirsiniz. Kariyerinizdeki beklentilerinizi iyi dengelemeli ve bu alandaki sabırsızlığınızı ortaya pek sunmamalısınız. Hayatınızla ilgili bazı konularda ani yükselişler içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Kardeşleriniz ya da yakın çevrenizle ilgili bazı durumları yönetmeniz de gerekebilir. Çarşamba veya perşembe günleri yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da eski bir ilişkinizde haber alarak yeniden bir değerlendirme noktasına gidebilirsiniz. Bunun ne kadar doğru olup olmadığını kendi kişisel haritanıza göre değerlendirebilirsiniz.

AKREP BURCU

Son zamanlarda içinde yaşadığınız gergin durumu partnerinize de yansıtıyorsunuz. Aslında size sunduğu bazı öneriler sizin iyiliğinizi düşündüğü için. Bugün ona bir sürpriz yapın ve harika, romantik bir akşam yemeği hazırlayın. İşyerinizden bir terfi yada zam haberi alabilirsiniz. Amirinizle aranızı iyi tuttuğunuz takdirde işinizde kısa sürede başarılı bir noktaya ulaşabileceksiniz. Zaman, sonucu sizin istediğiniz gibi olmasını istediğiniz bir olaya gebe.

YAY BURCU

İlişkileriniz bu haftaya damgasını vuruyor diyebiliriz. Bazı hayal kırıklıklarınızın hesabını sormak isteyebilirsiniz. Bunu yapmak yerine kendinize şunu söyleyin. “Ben beklentilerimi azaltmalıydım” ya da “gereğinden fazla verdiğim değerin bedelini ödüyorum” gibi ifadelerle kendinizi rahatlatın. Biraz daha sakin ve makul olmayı deneyin. Çarşamba veya perşembe günü yapacağınız önemli görüşmeler sizleri geleceğe yönelik önemli adımlara taşıyabilir. Bu hafta sağlığınıza ve bağışıklığınıza biraz daha özen göstermelisiniz. Spor ve takviye edici gıdalar sizler için önemli olabilir.

OĞLAK BURCU

Motivasyonunu koruyorsun!Sürekli ertelediğin ev temizliğini bugün yapabilirsin. Kendine bile vakit ayıramadığın ev iş düzeni içindeki tek düze hayatında temizlikten başlayıp geriye kalan tüm işlerini gün içinde halledebilirsin. Eğitim hayatında değişikliklere gidebilirsin. Yükselmek için eskiye dair iş ve kariyer planlarını tekrar gözden geçirerek kendi çapında konuyla ilgili araştırmalar yapabilirsin. Ailende sözü geçen insanlarla arandaki gerginlikler, günün seyrini değiştirse de motivasyonunu bozmasına izin vermeyeceksin. Spor, koşu gibi fiziksel aktivitelere vakit ayırmak için ideal bir gün

KOVA BURCU

Manevi bağların güçleniyor!Hassas bir dönemin yansımasını en çok hissettiğin bugün, tek isteğin dinlenmek. Hayat beni neden yoruyorsun diye sorgulamaktan sıkıldın. Artık bir mucize olsun isteyebilirsin ama sabrının son demlerinde beklediğin mucize gerçekleşebilir. Seni üzenler bugün telefonla arayıp uzun bir konuşma çabasında olsa da senin hevesin kaçtığı için özrün pek de bir anlamı olmadığını ifade edebilirsin. Aşk hayatın adına güzel bir döngüdesin. Sevgilinin yapacağı sürpriz hayatına yeni bir yön vermene neden olabilir. Evli ve çocukları biriysen, ailecek yakınlarınızı ziyaret edebilir, manevi bağlarınızı güçlendirebilirsiniz

BALIK BURCU

Kendi doğrularınla ilerliyorsun!Paylaşımcı olduğun kadar kendi doğrularında ilerleyip savunmaya geçmen başkası tarafından dengesiz görünmene ortam oluşturabilir. Konsantre olduğun işinde geri dönüşüm sağlayacak projelere imza atman başarı merdivenlerini daha hızlı ve emin bir şekilde çıkman konusunda yardımcı olacak. Özel hayatındaki çalkantıları kimseye yansıtmıyor olman gün içinde bunalmana sebep olabilir. İlişkin yoksa yeni bir aşka hazır ol! Gün içerisinde tanışacağın kişi hayatının aşkı olabilir. Bugün aynı zamanda içten içe kendini sorgulayacaksın. Daha iyi bir gelecek için, eksik olduğun noktaları tamamlamanın yollarını araştırabilirsin

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar