iPhone, iOS casus programları 2018-Casus yazılım programları nasıl yüklenir?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte casus programlarına olan ilgi de arttı. Peki ya casus yazılım programları nasıl yüklenir, nasıl anlaşılır? İşte iPhone,iOS casus programları 2018..

iPhone, iOS casus programları 2018-Casus yazılım programları nasıl yüklenir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
2 Nisan 2018 Pazartesi 11:50

Günümüzde malum teknolojik gelişmeler hız kesmiyor. Akıllanan her teknolojiyi olduğu gibi artık cep telefonlarını da hacklemek ve içindeki gizli verilere ulaşabilmek mümkün. Peki ya casus yazılımlar nasıl kurulur ve nasıl anlaşılır? iPhone,iOS casus programları 2018 neler?

Takip etmek istediğiniz cep telefona casus yazılım nasıl yüklemek son derece kolay bir işlemdir; ama konuya tam anlamıyla hakim olmayan kişilere başta biraz karmaşık görünebilir. Bu sorunu ortadan kaldırmak ve telefon casus uygulamalarını hemen kullanmaya başlamanıza yardımcı olacak bazı temel bilgileri bir araya getirdik.

Telefon takip konusunu inceledikten sonra kafamızda en önemli soru ortaya çıkar: Bu casus yazılım nasıl yüklenir? Telefon takip programları hakkında bilmeniz gereken en önemli maddeler de şu:

Telefonları ve başka cihazları 2 gruba ayıralım: iOS (iPhone, iPad) ve Android. Bir başka ayırım da telefon, tablet, laptop, bilgisayar.

iOS cihazlarına casus yazılımlarını yükleyebilmek için cihazların yazılımı kırılmış ya da kırılmamış olabilir. Bunun diğer ismi jailbreak. Eskiden cihazın yazılımı mutlaka kırılmalıydı. Ancak yeni uygulamalar jailbreak gerektirmez. İzlenen cihaza gereksiz yere müdahale etmek zorunda değilsiniz.

Android cihazları için root terimi kullanılmaktadır. Cihazınızı root etme zorunluğu yok, takip edilecek telefona karışmadan da onu izleyebilirsiniz. Ancak casus yazılımın bazı özellikleri sadece root edilmiş cihazlarda doğru çalışır. Bundan dolayı casus yazılım üreticileri takip edilecek cihazın root işleminin yapılmasını önerir.

Casus Programları Nasıl Çalışır?

-Seçtiğiniz hedef cep telefonuna takip yazılımı yükleyin.
-İzlenen bütün cihaz aktiviteleri kayıt altına alınır ve casus yazılımı sunan şirkete internet bağlantısı aracılığıyla kullanıcı hesabınıza gönderilir.
-Kullanıcı hesabınıza verilmiş şifreyle giriş yaparak tüm bilgileri rapor şeklinde alırsınız. Bulunduğunuz yer önemli değil. Maillerinizi okuduğunuz gibi raporlara erişiminiz de olacağını düşünün.

Hedef telefon takip edilen bilgileri internet bağlantısı yardımıyla kullanıcı sayfasına (size) aktarır. Dolayısıyla internet bağlantısı olmadan merak ettiğiniz bilgilere ulaşmanız imkansızdır. İzlenen telefonda internet sürekli açık olmayabilir. Alt geçitlerde, asansörlerde ya da metroda bağlantı gidiyor. Casus uygulamaları bundan zarar görmez, kısıtlı internet erişimiyle ya da kablosuz bağlantı aracılığıyla da işlevini yerine getirebilmektedir. Veri kayıtları ve tüm raporlar hedef telefon internet bağlantısını açtığında gönderilmeye başlanır. Ancak uzun süre bağlantı olmadığında takip işlevi yerine getirilemez.İşin diğer tarafı casus uygulama sadece Türkiye’de mi yoksa dünya çapında mı çalışır? Yazılım üreticileri ürünlerinin her ülkede her GSM şirketiyle uyumlu olduğunu bildiriyorlar. Nerede olursanız olun istediğinizde uzakta olan yakınlarınızı ve merak ettiklerinizi izleyebilir, koruyabilirsiniz. Yeter ki internet bağlantısı olsun. Casus yazılımı kurmadan önce hedef cihazın casus yazılımları destekleyip desteklemediğine dikkat ediniz.

Hangi Casus Yazılımı Kullanmalıyım?

İlk defa bir casus yazılım kullanacağınızı varsayarak size bu konudaki en iyi tercih olacak mSpy’ı öneriyoruz. Piyasadaki en kullanıcı dostu ürünlerden olmasına ve tüm takip ihtiyaçlarına basit bir çözüm sunmasına ek olarak ihtiyacınız olabilecek bütün temel ve ileri seviye takip özelliklerini sunar. Bunlardan birkaç tane örnek vermek gerekirse:

-Aramaları Takip Etme ve Engelleme

-SMS, E-posta, Sosyal Ağlar ve Uygulamalardaki Mesajlaşmaları İzleme

-Konum Bilgisini Öğrenme

-Girilen İnternet Sitelerini İzleme ve Engelleme

-Yüklü Uygulamaları Öğrenme ve Engelleme

-Fotoğraf ve Videoları Görüntüleme

-Rehbere Erişme

Ayrıca farklı marka ve model cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışabildiği için sizi Android casus yazılım ve iPhone casus yazılım olmak üzere iki farklı program aramaktan ve bu programlara ayrı ayrı para vermekten kurtarır.

iPhone,iOS casus yazılım programları

Flexispy: iPhone ve iPad için En için Casus Programı

Flexispy casus uygulaması, servis sağlayıcılar tarafından müşterinin kullanımına sunulan araçlar bakımından oldukça esnektir. Bu telefon casus program herhangi bir takip amacı için kullanılabilir ve kesinlikle iyi bir tercihtir. FlexiSpy yazlımı mükemmel bir şekilde tasarlanmış farklı özelliklere sahiptir ve sizi hiçbir şekilde hayal kırıklığına uğratmayacaktır. Paketleri en iyi rakiplerinden biraz daha pahalı olabilir ancak yine de fazla para ödediğinizi düşünmeyeceksiniz çünkü yazılım, cep telefon casus program sonuçlarını mümkün olan en iyi şekilde sunuyor. Uygulamanın kontrol panelini kullanmak epey kolay ve casus yazılım neredeyse tüm akıllı telefonlara indirilebiliyor. Not: telefon dinleme özelliği mevcuttur.

Elemanlarınız veya çocuklarınız iPhone kullanıyor mu? Onların davranışlarında şüpheleniyor veya güvenliklerinden endişeleniyor musunuz? Eğer ne düşündüklerini bilmeye hakkınız olduğuna inanıyorsanız iPhone Takip yazılımı ile onları takip edin - ama unutmayın tüm iPhone takip yazılımları aynı değildir. FlexiSPY benzersiz bir iPhone takip yazılımıdır. Rakiplerle kıyaslanamayacak özelliklere sahip olması dışında canlı telefon görüşmelerini ve ortamı dinleyebilen ve tek iPhone takip yazılımdır. FlexiSPY iki farklı versiyonla gelir. PREMIUM diğer tüm yazılımların sunduğu özelliklerden daha fazla özellik sunar, EXTREME versiyonu ise hiçbir yazılımın sunamadığı özellikleri sunar. PREMIUM'dan EXTREME versiyonuna yeniden yükleme yapmadan geçiş yapabilirsiniz.

FlexiSPY iPhone casus yazılımını hedef iPhone cihazına yükleyin ve tüm kontrolü elinize alın - tüm iPhone iletişimlerini takibe alır, uygulama aktivitelerini, GPS konum bilgilerini size özel güvenli bir web hesabına aktarır. Ortam dinlemesi yapar, kamerayı uzaktan açıp ortam fotosu alır, ve SMS leri okur. Ayrıca dünyanın tek canlı telefon dinleme, ortam dinleme ve BBM mesajlarını yakalama özelliği - Canlı telefon görüşmelerini ister dinleyin, ister kaydedin, ortam dinleyin veya kaydedin. Son olarak FlexiSPY 150'den fazla takip özelliğinin olduğunu hatırlatmak isteriz. Bu sayede tüm olup bitenlerden haberdar olursunuz.

FlexiSPY iPhone Takipçisi ile yapabilecekleriniz:

Canlı telefon aramalarında araya girmek ve dinleme yapmak
Mikrofonu açmak ve iPhone çevresini dinlemek
iPhone'da depolanan tüm Resimleri, Videoları ve Sesleri görmek
Facebook, LINE, WhatsApp, Viber, Skype, iMessage, BBM, Instagram v.b. anlık mesajlaşmaları takip etmek
iPhone kamerasını uzaktan kontrol ederek resim çekmek
İnternet geçmişini, yer işaretlerini ve uygulama kullanımını görmek
iPhone adres defterine, notlara ve takvime casusluk yapmak
Mesajlarda anahtar kelimeler görüldüğünde uyarı almak
Aboneliğiniz boyunca sınırsız cihaz değiştirme hakkı
Basılan tuşları yakalayın ve ekran görüntüsü alın
150'nin üzerinde iPhone takip casusluk özelliği

mSpy: iPhone ve Android için En iyi Ebeveyn Kontrol Programı

Küresel olarak, en yaygın kullanılan cep telefon takip programı. Takip edilen tüm bilgiler şifrelenmiştir. Bilgi sızıntısı imkansız olup başka telefon takip programlarından ayıran bu özellik kullanıcılar için çekici bir avantaj olarak kabul edilir. Bu uygulamanın en temel özelliği, kullanım kolaylığı ve öncelikli olarak izlenecek tüm aktivitelerin tek bir uygulamada sunulması. Bu, farklı paketlerde sunulan tüm önemli araçlar hakkında bilgi sahibi olup, bunlara sahip olacağınız anlamına geliyor. Bu paketler aile ve profesyonel kullanım için tasarlanmış. Cep telefon takibinden en büyük yararı elde etmek için, bu paketlerin en iyilerini seçebilirsiniz. Mspy casus programı tercih ediliyor çünkü anında sonuç veriyor ve basit bir kontrol paneline sahip. Aynı zamanda, kişisel durumlarda kullanıcının izni olmadan da takip etmek mümkün. Bu da hedef cep telefonundan telefon arama kayıtlarını,kısa mesajları, uygulamaları, kayıtlı kişi sayısını, GPS konumunu ve çok daha fazlasını gizlice görüntüleyebileceğiniz anlamına geliyor. Not: telefon dinleme özelliği kaldırılmıştır. Coğrafi çevreleme özelliği mevcuttur.

Mobile Spy: Tüm akıllı telefonlar için casus programı

MobileSpy’la istediğiniz kişinin izini sürmek çocuk oyuncağı. Ebeveynlerin çocuklarını takip etme ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanan bu casus uygulama, milyonlarca insan tarafından kullanılıyor ve en çok tercih edilen sonuçları sunmak adına epey yararlı bazı özellikle sunuyor. Not: telefon dinleme özelliği kullanılmamakta.

Spybubble: Çok işlemsel Telefon Takip Programı

SpyBubble casus uygulaması, size çocuğunuzun cep telefon una dair bilgileri sağlayacak ve siz de gizlice ve isimsiz olarak gözünüzü oğlunuzun ya da kızınızın cihazından ayırmadan akıllı bir ebeveyn olabileceksiniz. Çocuklar kısa sürede yanlış yollara sapma eğilimindedir ve Spybubble casus uygulaması onlar farkına varmadan neler olup bittiğini takip etmenize yardımcı olabilir. Aynı şeyi partnerinize de (erkek arkadaş, kız arkadaş, karı, koca) yapabilir ya da çalışanlarınızın cep telefon u aktivitelerini ölçebilirsiniz. En iyi hizmetleri övgüyü hak ediyor ve her bir raporu kanıtıyla beraber sunacaklarından emin olabilirsiniz. Not: telefon dinleme özelliği mevcuttur.

SpyEra: En iyi Online Telefon Casus Yazılımı

Sevdikleriniz ya da profesyonel olarak ilişki kurduğunuz insanlar hakkındaki her şeyi takip altına aldığımız bu devirde, Spyera size kusursuz bir takipçi olarak destek verebilir. Herhangi bir cep telefon unun aktivitelerine uzaktan nasıl erişebileceğinizi öğrenebilir ve takip etiğiniz kişinin tüm gün boyunca neler yaptığını keşfedebilirsiniz. Online casus luk SpyEra ile kolaylaştı ve başka cep telefon larını detaylı olarak takip etmenin olumlu bir yolunu açtı. Not: telefon dinleme özelliği mevcuttur.

İspyoo: Personel Takibi için En iyi Telefon Takip Uygulaması

Ispyoo en iyi gizli telefon casus programı ve esasen şirket sahiplerine çalışanlarını takip etmek konusunda destek sunuyor. Elbette, bu kişisel cep telefonlarının izlenemeyeceği anlamına gelmiyor ancak yine de genellikle profesyonel durumlar için kullanılıyor. Ispyoo casus uygulaması tüm en iyi ve en sofistike özelliklere sahip ve herhangi bir hedef cep telefonundan istediğiniz veriyi almanıza yardım edebilir. Not: telefon dinleme özelliği mevcuttur.

TheTruthSpy: Kolay indirme, kolay kurulum

Isminden de anlaşılabileceği gibi, TheTruthSpy (Gerçek Casus) cep telefon u üzerinden herhangi bir kişi hakkındaki gerçeğin izini sürmenize yardımcı oluyor. Casus uygulama, yazılımı takip etmek istediğiniz kişinin casus telefon una yükeleyerek herhangi bir iPhone, Android ya da Windows temelli akıllı telefon hakkında bilgi alabileceğiniz en iyi web sitelerinden biri. Tüm ilişkilerin (kişisel ya da profesyonel) arkasında yatan gerçeği öğrenebilirsiniz. TheTruthSpy casus yazılımı cep telefon u hakkında gerekli tüm ayrıntıları sağlayarak en yakın arkadaşınıza dönüşecek: kısa mesajlar, telefon arama ve internet aramalar, e-postalar, uygulama mesajları, GPS konumu ve çok daha fazlası. Not: telefon dinleme özelliği mevcuttur.

PhoneSheriff: En iyi Cep Telefon Takip Programı

PhoneSheriff, bir cep telefon unu hack’lemek isteyen birçok insan tarafından kullanılan en gizli Android ve iPhone casus yazılım lardan biri. Telefon takip i artık zor bir iş değil ve veriyi zaman, tarih ve diğer detaylarla birlikte almak istiyorsanız, PhoneSheriff’i seçebilirsiniz. Cihazınız çalındıysa özellikle kullanışlı bulacaksınız. Not: telefon dinleme özelliği mevcuttur.

Highster Mobile: Android telefonlar ve Tabletler için En iyi Takip Yazılımı

iPhone ve Android cep telefon ları için tasarlanmış en iyi iPhone casus yazılım uygulaması sayesinde gizli takibin bir üst seviyesine terfi edin. Highster Web sitesini kullanarak cep telefon u takip işlevine dair istediğiniz veriyi alabilirsiniz. En iyi casus uygulama özelliklerini, size en profesyonel biçimde kişiselleştirilmiş olarak sunacak. Yalnızca dakikalar içinde fark edilmeden casus luk yapabilirsiniz. Ve cep telefon una indirmek gerçekten de hiç zor değil. Not: ortam dinleme özelliği mevcuttur.

MobiStealth: Cep Telefon İzleme Programı

Herhangi bir cep telefon unu Mobistealth telefon casus program üzerinden yasal olarak hack’leyerek içindeki verileri çalabilirsiniz. Süreç çok kolay. Takip etmek istediğiniz casus telefon a Mobistealth’i yüklemeniz yeterli. Bunu yaptıktan sonra, yazılım casus luğa başlayacak. Not: ortam dinleme özelliği mevcuttur.

Casus Yazılım İndir ve Kur

Satın alma işleminden sonra sıra kurulumu yapmaya geliyor. Yüklemek istediğiniz cihazda jailbreak ya da root işlemi yapıldıysa işiniz çok daha kolay olacak ve doğrudan yükleme işlemine geçebileceksiniz. Eğer yapılmadıysa internetten iPhone’lar için jailbreak, Android’ler için root işlemlerinin nasıl gerçekleştirildiğini kısa sürede öğrenebilirsiniz. Tabii mSpy’ın sunduğu kimi hizmetler bu işlemleri gerektirmeden de çalışabilmektedir. Sitedeki listeden kontrol edebilirsiniz. atın alma işlemini takiben gönderilecek e-postada, satın aldığınız ürüne göre takip programı indir ya da benzeri başka bir buton, bağlantı ile karşılaşacaksınız. Takip etmek istediğiniz cihazdan bu e-postayı açarak ilgili butona tıkladıktan sonra programı indirmiş olacaksınız. İndirdiğiniz programı çalıştırarak gerekli adımları takip ettiğinizde birkaç dakikayı geçmeden kurulum tamamlanacak. Yine bu e-postadan öğrenebileceğiniz bilgilerle kullanıcı panelinize girerek toplanan raporları kısa bir süre içerisinde görmeye başlayabileceksiniz.

Casus Yazılımların Yüklendiği Nasıl Anlaşılır?

Akıllandıkça teknolojik aletler kimi zaman beklenmedik tepkiler verebilir, bu dijital teknolojilerin en büyük handikaplarından biri; ancak bazı durumlar, telefonlarınızda gerçekten şüphe uyandırabilir. Eğer telefonunuzun arkaplan ışığı durduk yere yanıyorsa ya da olduğu yerde, hiçbir şey yokken telefonunuz uyarı veriyorsa ufak bir hamle ile fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz. (bu işlemi yapmadan rehberinizi ya da önemli bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayın.)

-Casus yazılımlar ya da takip yazılımları, sizden bağımsız şekilde sürekli arka planda çalışacağından sürekli olarak şarj tüketir. Eğer telefonunuzun şarjı normalden daha hızlı tükeniyorsa telefonunuzda bir casus yazılım çalışıyor olabilir.

-Casus yazılımlar cep telefonunuzla yaptığınız görüşmeleri kaydedeceğinden siz telefonla konuşurken parazit yapar ya da farklı sesler duymanıza sebep olur.

-Casus yazılımlar telefonunuzun donanımına sürekli olarak yükleneceğinden bir süre sonra RAM’in şişmesine, işlemcinin zorlanmasına sebep olabilir bu da telefonunuzun kapanmasına ya da kendiliğinden yeniden başlamasına sebep olabilir. Eğer telefonunuzda böyle bir sorun başladıysa bu de takip yazılımların telefonunuzu ele geçirdiğine işaret olabilir.

-Telefonunuza yüklü olan takip uygulamaları kimi zaman anlamsız kodlarla dolu, anlaşılmaz mesajlar almanıza sebep olabilir. Hatta bu mesajlar, uyarı vermeden telefonunuza gelebilir. Bu nedenle arada sırada gelen kutunuza göz gezdirmenizde fayda var.

-Casus uygulamaları telefonunuzun hareketlerini takip edip elde ettiği verileri internet üzerinden sizi takip eden kişiye gönderir. Bu da internet kullanımınızı yüksek oranda artırır.

-Telefonunuzu kullanmadığınız sırada bildirim sesleri geliyor; ama mesaj, arama ya da herhangi bir bildirim gelmiyorsa bu durum da casus yazılımlardan kaynaklı olabilir.

-Telefonunuza kapatma komutu verdiğinizde kapanması çok uzun sürüyorsa bunun nedeni telefonunuzun kapanma bildirimini karşı tarafa ileten ve arka planda sürekli çalışır vaziyette duran casus yazılım olabilir.

-Cihazınıza yüklenen uygulamaların arasında ne olduğunu bilmediğiniz ya da sizin yüklemediğinizden emin olduğunuz uygulamalar varsa onların ne olduğunu da araştırmanızda fayda var. Kimi zaman casus uygulamaları anlamsız isimlerle uygulama listenizde kendisini açıkça belli edebilir.

-Casus uygulamalar telefonunuzun arka planında sürekli çalışmakta olduğu için kapanmasına sebep olmasa da işlemciyi sürekli meşgul edeceğinden telefonunuzun ısınmasına neden olur.

-Yine sürekli çalışır durumda olan casus uygulama telefonunuzun yavaşlamasına sebep olur. Eğer hiçbir şey yapmadığınız halde telefonunuz isteklerinize geç cevap veriyorsa bunun nedeni casus uygulamalar olabilir.

-Casus yazılımlar sizinle ilgili topladığı verileri telefonunuzun içinde bir klasörde dosyalayacaktır. Eğer telefonunuzun dosya yöneticisinde yabancı klasörler varsa onları silmeniz de kısmen işe yarayacak; ancak sizi bu yazılımdan kurtarmak için yeterli olmayacaktır.

Çözüm: Antivirüs ya da Antispyware uygulamalarını deneyin!

Telefonunuzda yüklü olan casus yazılımları eğer kendiniz tespit edemiyorsanız işi sizin yerinize yapacak bir uygulamaya başvurun ve bir antivirüs uygulaması yükleyin. Bu uygulama ile yapacağınız bir arama, cihazınızda yüklü olan casus uygulamasını tespit edecek ve silmeniz için yardımcı olacaktır.

Yüklediğini bu antivirüs uygulamasını da işleminiz bittikten sonra silmeyi unutmayın; çünkü bu uygulamalar da genellikle telefonunuzun donanımına sürekli yüklenen uygulamalardır. İşiniz düştüğünde yükleyip sonrasında silmeniz telefonunuzun daha rahat çalışmasını sağlayacaktır.

Eğer telefonunuzda bu gibi belirtileriniz varsa ve bir casus uygulamasının yüklendiğinden şüpheleniyorsanız telefon rehberinizi ya da önemli verilerinizi yedekledikten sonra telefonunuza format atmayı ve telefonunuzu sıfırlamayı da deneyebilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar