Ali Koç tarih vermişti: Yeni teknik direktör belli oldu

Bu sezon lider Trabzonspor'un 8 puan gerisinde ligi ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, gelecek sezon 2014 yılından bu yana süren şampiyonluk hasretini noktalamak istiyor. Bu doğrultuda sarı-lacivertli kulübün gelecek sezon hangi teknik direktörle çalışacağı belli oldu.

Ali Koç tarih vermişti: Yeni teknik direktör belli oldu
Son Güncelleme: 28 Mayıs 2022 Cumartesi 15:31
28 Mayıs 2022 Cumartesi 15:26

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık sezonunu şampiyon Trabzonspor'un 8 puan gerisinde ikinci sırada tamamlayarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, gelecek sezon taraftarını mutlu etmek için çalışmalara şimdiden başladı.

2013- 2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, ayrıca 2008-2009 sezonundan bu yana da Şampiyonlar Ligi gruplarına katılamıyor. Başkan Ali Koç yönetimindeki sarı- lacivertli kulüp, gelecek sezon her iki hasreti de noktalayarak taraftarlarını mutlu etmek için kolları sıvadı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarına katılabilmek için üç ön eleme oynayacak Fenerbahçe, elemelerin tamamını geçmek ve ayrıca sezon sonunda da Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

BAŞKAN ALİ KOÇ TARİH VERMİŞTİ

Ocak ayından bu yana İsmail Kartal yönetiminde 21 resmi karşılaşmaya çıkan Fenerbahçe bu karşılaşmalarda sadece 4 yenilgi alarak 12 galibiyet elde etti. Başkan Ali Koç geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında 'Çalışabileceğimiz iki hoca var. İsmail Kartal ya da Jorge Jesus. Kimi seçersek seçelim, taraftarımız yine mutsuz olacak. Jesus ile sadece yemek yemedik. Ciddi bir planlama var, 2.5 aydır takım üzerinde çalışıyor. Pazartesi gününe kadar teknik direktörümüz belli olabilir' açıklamasında bulunmuştu.

GELECEK HAFTA İSTANBUL'A GELEREK İMZA ATACAK

Sarı lacivertli kulübün teknik direktörü belli oldu. Dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile birçok kez görüşen Ali Koç, Portekizli teknik adamı ikna etmeyi başardı. 67 yaşındaki teknik adam gelecek hafta İstanbul'a gelerek kendisini sarı-lacivertli yapan sözleşmeyi imzalayacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar