Burak Yılmaz şehit askerleri andı: Ülkemiz bu kalleşlikler karşısında tek yürek olur

Alanyaspor karşılaşması sonrası konuşan Beşiktaşlı oyuncu Burak Yılmaz İdlib’de şehit düşün askerleri andı.

Burak Yılmaz şehit askerleri andı: Ülkemiz bu kalleşlikler karşısında tek yürek olur
Son Güncelleme: 29 Şubat 2020 Cumartesi 11:42
29 Şubat 2020 Cumartesi 11:38

Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında Alanyaspor'u 2-1 mağlup ederken siyah-beyazlıları galibiyete taşıyan 2 golü atan Burak Yılmaz maç sonunda açıklamalar yaptı. Oldukça üzgün olduklarını dile getiren tecrübeli futbolcu, maçla ilgili konuşmanın manasız olduğunu dile getirerek İdlib'deki hain saldırıda şehit düşen Mehmetçikleri andı.

Burak Yılmaz'ın maç sonu açıklamaları şöyle:

"Maçla alakalı bir şey konuşmak istemiyorum. Bugün çok çok üzüntülüyüz. Türkiye liglerindeki oyuncularla telefon trafiği yaşadık, hepsi çok üzgün. Haince, kalleşçe yapılan saldırıda Mehmetçiklerimiz şehit oldu. Ailelerin, bizim içimiz yandı.

Devletimiz ne isterse onlarlayız. Maddi, manevi... ne isterlerse yaparız. Unutmasınlar ki ülkemiz bu kalleşlikler karşısında tek yürek olur. Tribünde bir pankart vardı 'Bir ölürüz, bin doğarız' diye. Biz bir bütünüz."

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Gönül de mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa verdiği kısa röportajda şunları söyledi:

"Konuşmalarıma İdlib'de hain, kalleş saldırıda şehit olan askerlerimizle başlamak istiyorum. Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine baş sağlığı diliyorum. Futbol bir eğlence sektörü, içeride herkes için bu maçı oynamak inanın zül geldi. Herkes çok üzgün. İşimizi yapmak zorundayız, çıkıp herkes elinden geleni yaptı. Bir sürü pozisyona girip atamama, sonrasında gol yeme hastalığımız devam etti. Galip geldik ama mutluyuz diyemeyeceğim. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar