Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kura çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu yapıldı. Çeyrek final ilk maçları 4-5-6 Şubat'ta, rövanş maçları 11-12-13 Şubat'ta oynanacak.

Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!
Son Güncelleme: 24 Ocak 2020 Cuma 16:07
24 Ocak 2020 Cuma 15:57

Ziraat Türkiye Kupası'nda ceyrek final ve yarı final kuraları çekildi. Dün oynanan maçlarla son 16 turu tamamlandı ve çeyrek final aşamasına geçildi. Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final kuraları bugün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Üç Süper Lig takımını eleyip tarih yazan Kırklarelispor, Fenerbahçe ile eşleşti. Trabzonspor, Beşiktaş'ı eleyen Erzurumspor'la eşleşirken Galatasaray'ın rakibi Aytemiz Alanyaspor oldu. Kupadaki bir diğer eşleşme de Antalyaspor - DG Sivasspor oldu.

Kupada çeyrek final ilk maçları 4, 5 ve 6 Şubat'ta; rövanş mücadeleleri ise 11, 12 ve 13 Şubat'ta oynanacak. Yarı final ilk maçları 3, 4 veya 5 Mart'ta rövanşlar ise 21, 22 veya 23 Nisan'da yapılacak.

Trabzonspor - BB Erzurumspor

GMG Kırklarelispor - Fenerbahçe

Antalyaspor - Demir Grup Sivasspor

Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar