TRT1 CANLI İZLE - Liverpool Roma canlı izle - Liverpool Roma şifresiz canlı izle

Liverpool Roma canlı izle. Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Liverpool Roma ile karşılaşıyor. Liverpool Roma maçı TRT1 ekranlarından şifresiz izlenecek. Liverpool Roma şifresiz izle, Liverpool Roma canlı izle, bilgileri haberimizde.

TRT1 CANLI İZLE - Liverpool Roma canlı izle - Liverpool Roma şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
24 Nisan 2018 Salı 21:48

Liverpool Roma canlı izle. Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Liverpool Roma ile karşılaşacak. Anfield Stadyumu'nda saat 21:45'de başlayacak. Şampiyonlar Ligi'nin en güçlü adaylarından birini eleyen Cengiz Ünder'li Roma, kendi liglerinde herhangi bir iddiası kalmayan ve Şampiyonlar Ligi ile bunu telafi etmeye çalışan Jürgen Kloop yönetimindeki Liverpool, TRT1 ekranlarında muhteşem bir gece yaşatacak Liverpool Roma maç saati yaklaşırken, futbolseverler internnette Liverpool Roma şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Liverpool Roma maçı şireli şifresiz yayınlayan kanalları sizin için derledik. İşte Liverpool Roma maçı saat kaçta, hangi kanalda? Liverpool Roma şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Liverpool Roma canlı izle, bilgileri haberimizde mevcut. 

Liverpool Roma maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında İngiliz temsilcisi Liverpool kendi sahasında İtalyan ekibi Roma'yı konuk edecek. Bu akşam TSİ 21.45'te Anfield'ta oynanacak Liverpool Roma maçı Tivibu Spor 2 ve TRT 1'den canlı izlenebilecek.

İlk 11'ler

Roma: Alisson - Federico Fazio, Kostas Manolas, Juan Jesus - Alessandro Florenzi, Daniele De Rossi, Kevin Strootman, Aleksandar Kolarov - Cengiz Ünder, Radja Nainggolan, Edin Dzeko

Liverpool: Loris Karius; Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk, Dejan Lovren, Andy Robertson - James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Jordan Henderson; Mohamed Salah, Sadio Mane, Roberto Firmino.

Liverpool Roma canlı izle (tıklayınız)

Liverpool Roma maçı hakemi

Liverpool Roma maçını Almanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Felix Brych yönetecek. Brych'in yardımcılığını ise Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak.

Liverpool Roma Avrupa'da 6. randevuda

Liverpool ile Roma, Avrupa Kupalarında bugüne kadar 5 kez karşılaştı. Bu maçların 2'sini Liverpool kazanırken Roma 1 maçtan galibiyetle ayrıldı, 2 maç ise beraberlikle noktalandı. Taraflar, 2002'nin mart ayında oynadıkları UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Tur karşılaşmasından sonra ilk defa karşı karşıya gelecekler.

Roma tarih rövanş peşinde

Liverpool, Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi tarihinde Roma ile oynadığı 3 maçta da yenilmedi, 1 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Bu beraberliklerden biri 1984 final maçında gelmiş, sonrasında Liverpool penaltı vuruşlarını kazanarak kupayı müzesine götürmüştü.

Roma 2 eksikle sahaya çıkacak

Jurgen Klopp yönetimindeki İngiliz temsilcisinde sakatlığını atlatan Nathaniel Clyne'ın yanı sıra Trent Alexander-Arnold da bu akşam Alman teknik direktörün kendilerine görev vermeleri halinde karşılaşmada görev alabilecekler.

Liverpool'da sakatlar geri döndü

Jurgen Klopp yönetimindeki İngiliz temsilcisinde sakatlığını atlatan Nathaniel Clyne'ın yanı sıra Trent Alexander-Arnold da bu akşam Alman teknik direktörün kendilerine görev vermeleri halinde karşılaşmada görev alabilecekler.

Mohamed Salah Roma'ya karşı

Liverpool'un Roma karşısında en büyük gol silahı Mısırlı oyuncu Mohamed Salah olacak. Liverpool formasıyla çıktığı 46 resmi karşılaşmada 41 gol atan Salah, bu sezon oynadığı son 4 UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında gol atma başarısı gösterdi. Salah, sezon başında Liverpool'a transfer olmadan önce 2 sezon Roma forması giymişti.

Cengiz Ünder Şampiyonlar Ligi'nde 4. maçına çıkıyor

Sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla Roma'nın en değerli oyuncularından biri olarak kendini kabul ettiren milli yıldız Cengiz Ünder, teknik direktör Eusebio Di Francesco tarafından kendisine görev verilmesi halinde Liverpool karşısında kariyerinin 4. UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına çıkacak. Milli yıldız kupada oynadığı 3 karşılaşmada 1 gol atarken 1 de asist yaptı.

Roma bu tura nasıl geldi?

Eusebio Di Francesco yönetimindeki Roma ise kötü bir dönemin ardından yeniden toparlanmaya başladı. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon C Grubu'nda Chelsea, Atletico Madrid ve Qarabağ Ağdam'ın yer aldığı grubu lider tamamlayan Roma, Son 16 Turunda ise Shakhtar Donetsk ile eşleşti. Ukraynalı rakibine ilk maçta 2-1 yenilen Roma, evinde 1-0 kazandı ve deplasman golü avantajıyla turu geçen taraf oldu. Roma asıl sürprizi ise Barcelona karşısında yaptı. Camp Nou'da rakibine 4-1 yenilen Roma, kendi sahasında ise rakibini 3-0 yenerek Barça'yı turnuvanın dışına itti.

Roma 27 yıl sonra yarı finalde

İtalyan ekibi 1990-91 sezonunda Danimarka ekibi Brondby'nin rakibi olduğu UEFA Kupası Yarı Final eşleşmesinin ardından ilk defa bir Avrupa Kupasında yarı final maçına çıkıyor. Roma'nın bir önceki yarı final başarısı 1983-84 sezonunda oynadıkları Şampiyonlar Ligi'nde geldi. Roma o sezon yarı finalde Dundee United'ı eleyerek finalde Liverpool'la oynadı.

Liverpool bu tura nasıl geldi?

Jürgen Kloop yönetimindeki Liverpool ligde bu sezon inişli çıkış bir grafik sergiledi. Son dönemde toparlanan takım 3. sıraya yükselse de Manchester City'nin durdurulamaması sonucunda şampiyonluk yarışı koptu. City'nin şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılırken, Liverpool ise artık bu hayal kırıklığını Şampiyonlar Ligi'nde telafi etmek istiyor. Kırmızılılar bu turnuvada favori olarak gösterilmese de Liverpool ruhunun sürpriz yapma potansiyelini göz ardı etmemek gerekiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu'nda mücadele eden takım Sevilla, Spartak Moskova ve Maribor'un yer aldığı grubu namağlup lider tamamladı. Sonrasında Son 16 Turu'nda Porto ile eşleşen takım ilk maçı 5-0 kazandı, ikinci maçtan ise 0-0 eşitlikle ayrılarak turu geçti. Çeyrek Final'de ise turnuvanın en önemli favorilerinden biri olan Manchester City ile eşleşen Liverpool rakibini her iki maçta da yenmeyi başardı. Evinde oynadığı maçı 3-0 kazanan Kırmızılılar, deplasmanda ise sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Liverpool'un yarı final istatistikleri

Liverpool, Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi tarihinde 10 kez yarı final turunda yer alacak. Bundan önceki dokuz yarı final eşleşmesinin yedisinde turu atlayan Liverpool, sadece 1964/65 sezonunda Inter'e ve 2007/08 sezonunda Chelsea'ye elendi.

Roma, 1990/91 sezonunda UEFA Kupası'ndaki Brondby eşleşmesinden bu yana ilk kez bir Avrupa turnuvasında yarı final maçı oynayacak. İtalyan ekibi Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde sadece 1983/84 sezonunda yarı finalde yer almış; o turda Dundee United'ı eleyerek finalde Liverpool'un rakibi olmuştu.

Liverpool, 1984/85 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finalinde Panathinaikos'u mağlup ettikten sonra, Avrupa kupalarındaki yarı final turlarında oynadığı ilk maçların hiçbirini kazanamadı. Liverpool söz konusu 7 maçta 3 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar