Trabzonspor resmen açıkladı: İmzalar atıldı! 5 yıllık anlaşma

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Sırp ekibi Kızılyıldız'ı 2-1 ile geçerek gruptaki ilk galibiyetini elde eden Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, iç transferde beklenen imzayı attırdı. Bordo-mavili ekip yıldız futbolcu ile nikah tazelediğini resmen açıkladı.

Trabzonspor resmen açıkladı: İmzalar atıldı! 5 yıllık anlaşma
Son Güncelleme: 16 Eylül 2022 Cuma 18:33
16 Eylül 2022 Cuma 18:29

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Sırp ekibi Kızılyıldız'ı 2-1 ile geçerek gruptaki ilk galibiyetini elde etti. 8 yıldır UEFA Avrupa Ligi gruplarında galibiyete hasret kalan Trabzonspor, dün akşam kazanılan zaferle bu hasreti sonlandırdı.

8 YIL SONRA İLK ZAFER

UEFA Avrupa Ligi gruplarında son olarak 27 Kasım 2014 tarihinde eski evi Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv'i mağlup eden Karadeniz ekibi o günden bu yana Avrupa Ligi gruplarında galibiyete hasret kalmıştı. Fırtına ayrıca dün akşam 18 Aralık 2016 tarihinde açılışı yapılan Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde, ilk defa UEFA Avrupa Ligi gruplarında zafer elde etti. Kızılyıldız karşılaşması öncesinde Şenol Güneş Spor Kompeksi'nde 3 UEFA Avrupa Ligi grup karşılaşmasına çıkan Trabzonspor, bu karşılaşmalarda İsviçre ekibi Basel ile 2-2 berabere kalırken Rus temsilcisi Krosnodar'a 0-2, İspanya ekibi Getafe'ye ise 0-1 mağlup olmuştu.

ugurcan.jpg

YILDIZ FUTBOLCU İLE NİKAH TAZELENDİ

Fırtına, dün akşam elde edilen tarihi galibiyetin mimarlarından olan milli kaleci Uğurcan Çakır ile nikah tazelediğini resmen açıkladı. Karadeniz ekibi, uzun süredir sözleşmesinin uzatılması gündemde olan Uğurcan Çakır’ın mukavelesini 2027’ye kadar yeniledi. Fırtına, geçen sezon 9 milyon TL kazanan 26 yaşındaki eldivene bu sezondan itibaren geçerli olmak üzere her sezon yıllık 20 milyon TL ödeyecek.

ugii.jpg

Trabzonspor'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama şu şekilde:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Uğurcan Çakır arasındaki mevcut sözleşmenin mali şartları tadil edilmiş ve sözleşme süresi 31.05.2027 tarihine kadar uzatılmıştır.

Buna göre; 2022-23 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere, oyuncuya, garanti ücret olarak her bir sezon için, 20.000.000.-TL ödenecektir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar