Trabzonspor-Gençlerbirliği maçı canlı radyo dinle- Gençlerbirliği-Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Trabzonspor-Gençlerbirliği maçı canlı radyo dinle- Gençlerbirliği-Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maça dair ayrıntılar haberimizde.

Trabzonspor-Gençlerbirliği maçı canlı radyo dinle- Gençlerbirliği-Trabzonspor maçı hangi kanalda?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
10 Şubat 2018 Cumartesi 14:18

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ve Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Maçın kimin kazanacağı merak ediliyor. Gençlerbirliği ve Trabzonspor maçı bugün saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maç hakkında detaylar..

Trabzonspor, Gençlerbirliği deplasmanında 3 puan arayacak. Henüz ikinci yarıda 3 puana ulaşamayan Karadeniz Fırtınası bu hasreti Başkent'te dindirmek istiyor. Diğer yandan ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Gençlerbirliği ise çıkışını bu maçta da sürdürmek istiyor. Futbolseverler, "Gençlerbirliği-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına yanıt arıyor.

Gençlerbirliği -Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. beIN SPORTS 1'den yayınlanacak.

Trabzonspor-Gençlerbirliği maçını Lig Radyodan dinleyin!
Trabzonspor-Gençlerbirliği maçını TRT1 Radyodan dinleyin!

Trabzonspor-Gençlerbirliği Muhtemel 11'ler:

Gençlerbirliği: Hopf, Ahmet, Palitsevich, Alper, Uğur, Aydın, Scekic, Khalili, Sessegnon, Jailton, Skuletic

Trabzonspor: Onur, Pereira, Uğur, Hubocan, Novak, Okay, Kucka, Abdülkadir, Sosa, Olcay, Rodallega

Maç sırasında Ankara'da hava durumu 11 derece olacak. Bulutların gökyüzündeki hakimiyetini koruyacağı karşılaşmada, sağanak yağış bekleniyor. Nem oranı yüzde 55.

Başkent ekibinde ikinci kez göreve gelen Ümit Özat ile Ersun Yanal’dan sonra Bordo-Mavili takımın başına geçen Rıza Çalımbay, ilk maçlarının ardından yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı-Siyahlılar, aynı sezonda ikinci kez göreve getirdiği Ümit Özat yönetiminde 7 haftadır yenilmiyor. 3 galibiyet alan Gençler, 4 kez de sahadan 1 puanla ayrıldı.

FIRTINA SON 4 MÜSABAKADA GÜLEMEDİ

Fırtına ise Çalımbay’ın ilk kez kulübede yer aldığı 9. haftadaki Evkur Yeni Malatya yenilgisinin ardından mağlubiyeti unuttu. 11 maçtır kaybetmeyen Karadeniz ekibi, 6 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Trabzon, buna karşın ligde oynadığı son 4 maçta sahadan 1 puanla ayrıldı.

İKİ TAKIM 80. KEZ KARŞLAŞACAK

İki takım arasında bugüne kadar oynanan resmi maçlarda geride kalan 80 maçta Trabzonspor 45, Gençlerbirliği ise 14 maçı kazandı. 21 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda bordo-mavililer, 154 gol atarken rakibi ise 74 kez fileleri havalandırdı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar