Fikret Orman sitem etti: Susanlara kırgınım

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Başakşehir ile maç yapıyoruz, kaptanımız penaltı atacak, ‘Yönetim istifa, bilmem ne Burak…’ 200 kişi bağırıyor diyorlar. Geriye kalan 39 bin 800 kişi ne yapıyor?” ifadelerini kullandı.

Fikret Orman sitem etti: Susanlara kırgınım
Son Güncelleme: 16 Ekim 2019 Çarşamba 10:56
16 Ekim 2019 Çarşamba 09:27

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kendisine verilen tepkileri hak etmediğini belirtti. “Süleyman Abi iyi ki bu dönemde başkan değildi, adam kahrolurdu" diyen Fikret Orman, "Beşiktaş koltuğunu herkes önemsiyor ama insana verdiği manevi zararların da haddi hesabı yok. Stat inşa edilirken ben ameleliğini yaptım, 'Başkan tatile çıktı' diye haberler çıktı. Başakşehir ile oynuyoruz, kaptanımız penaltı atacak, 'Yönetim istifa, bilmem ne Burak' diye bağırıyorlar. Ben bağıranlara değil, susanlara kırgınım. '200 kişi bağırıyor' diyorlar. Geriye kalan 39 bin 800 kişi ne yapıyor" ifadelerini kullandı.

“Beni tarih değerlendirecek”

Orman şöyle devam etti:

"Beşiktaş büyük gözükse de dar bir camiadır. Herkese birbirlerine kırıcı sözler söylememesini tavsiye ve temenni ederim. Ahmet Nur Çebi benim ağabeyim, önemli işlere imza attık. Bu bir aile işi, zaman zaman sürtüşmeler olur. İyi bir şey olduğunda herkes sahiplenir ama kötü bir şey olduğunda başkana yıkılır. Şenol Güneş'in Beşiktaş'a gelişi benim irademdi. 4 sene çalışıp, iki şampiyonluk yaşadık. Çebi ile birlikte Beşiktaş için mücadele ettik. Benim başkanlığımı tarih değerlendirecek."

“Kimse devamım değil”

İstifa kararını yorgunluktan değil, yaşanılanları hak etmediğini düşündüğü için aldığını dile getiren Orman, "Kimse benim devamım değil, burası da padişahlık değil, kimse şehzade değil. Görev sürecimde en mutlu olduğum an, stadı açtığım andı. Gün yüzü görmedim, Beşiktaş'a yapabileceğim her şeyi yaptım. Artık yeni nesillere bırakma zamanı. Aileme ve arkadaşlarıma vakit ayıracağım. Günlerim; geceleri 3'te, 4'te uyanıp, bugünü nasıl döndüreceğim diye geçti. İnşallah kıymeti anlaşılır" şeklinde konuştu.

Yeni başkanın emrindeyim

"Bizde düello değil, pusu kültürü var" sözlerini yineleyen Orman, "Ben onlar gibi yapmam, yeni seçilecek başkanın emrindeyim. Onlara haksızlık yapılırsa susmam, çıkar cevap veririm. Gerektiği yerde müdahalede bulunurum. 5268 üyenin, 527 tanesi benim döneminde gelmiş. 172 tanesi kongreye katılmış. Bir kısmı da son seçimde Hürser Tekinoktay'a oy vermiş. Ben işlerini beğenmediğim isimlerin mücadelesini verirken o gün tartışanlar, bugün 'Onlarla yola devam edelim' diyorlar… Gerçekten anlaması çok güç" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar