Vitor Pereira: Steven Caulker sistemime uymuyordu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynanacak Olympiakos maçı öncesi basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. S

Vitor Pereira: Steven Caulker sistemime uymuyordu
Son Güncelleme: 29 Eylül 2021 Çarşamba 16:39
29 Eylül 2021 Çarşamba 16:33

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynanacak Olympiakos maçı öncesi basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Portekizli teknik adamın açıklamaları şu şekilde:

"Hiç şüphe yok ki çok güçlü bir maç olacak yarın. İyi bir takıma, tecrübeli bir takıma karşı oynayacağız. Onlar da bizim gibi büyük bir kulüp. Portekizli bir hocaları var, onunla da zaten arkadaşız. Yarın birbirimize karşı daha iyi olmak için karşılaşacağız.

Hedefimiz, yarın kazanmak. Grupta birbirine yakın takımlar var. Bu grupta herhangi bir takımın, diğerlerinden çok üstün olduğunu düşünmüyorum. Lider olmak için yarışan 4 tane takım var.

Sakat isimler yarınki maç için hazır olsalar bile bu tarz bir maçta döndürmek yerine adım adım dönmelerini sağlamak daha doğru olur diye düşünüyorum. Yarın her halükarda 11 futbolcumuz sahada olacak.

Daha önce de söyledim, sürekli duyuyorum 3'lü defans, 3'lü defans... Önemli olan bu değil, önemli olan dinamizm. Sayılar sadece sizin maça nasıl başladığınızı gösterir. Önemli olan sistemdir.

Hem hafta içi hem de hafta sonu maç yaptığınızda antrenmanlarda hatalarınızı düzeltecek fırsatınız olmuyor. Antrenmandan çok videolar üzerinden hatamızı görüyoruz."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar