Sporda koronavirüs haberleri

Koronavirüs salgını dünyada hızla yayılırken spor camiasını etkiledi. İşte sporda gelişen son koronavirüs haberleri...

Sporda koronavirüs haberleri
Son Güncelleme: 20 Mart 2020 Cuma 11:21
20 Mart 2020 Cuma 10:55

20 Mart Cuma Corona Virüs dünyayı vurmaya devam ediyor. Bir çok radikal önlemler alınırken sporda da çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Neredeyse tüm dünyada ligler ertelendi bütün spor müsabakaları durma noktasına geldi. Türkiye'de de dün radikal bir karar alındı ve bütün spor müsabakaları ertelendi. Fanatik Canlı blogda dün geceden itibaren yaşanan son dakika Corona Virüs ve spor ile ilgili haberleri burada topladık. İşte yaşanan son gelişmeler ve tüm detaylar...

10:19 | İsviçre'nin Sion kulübü, Corona Virus sebebiyle lige verilen arada maaş kesintisini kabul etmeyen 9 oyuncuyu kulüpten kovdu.

- Xavier Kouassi

- Pajtim Kasami

- Ermir Lenjani

- Seydou Doumbia

- Mickael Facchinetti

- Johan Djourou

- Alex Song

- Christian Zock

- Birama Ndoye

10:09 | Japonya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının oluşturduğu olumsuzluklar nedeniyle 1, 2 ve 3. futbol liglerde küme düşme sistemi 2020 sezonunda kaldırıldı.

09:46 | Galatasaray: İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında yayınladığı genelge uyarınca, derneğimizin ilki 21 Mart, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantısının 28 Mart tarihinde yapılacak olan Genel Kurul Toplantısının, geçici olarak ertelenmesine karar verilmiştir.

09:40 | Kayserispor, Korona Virus tedbirleri kapsamında futbolcularına yasak koydu. Sarı kırmızılı takımda yurt dışına çıkış yasaklandı.

04:46 | Neymar'dan sağlık çalışanlarına alkışlı destek geldi!

03:47 | NBA'de corona virüsü salgını etkilerini sürdürürken Boston Celtics'in önemli isimlerinden Marcus Smart da corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı.

03:46 | 4 oyuncusunun corona virüsü testleri pozitif çıkan Brooklyn Nets ile ay içinde karşı karşıya gelen takımlardan Los Angeles Lakers, iki oyuncusunun corona virüsü test sonuçlarının pozitif çıktığını açıkladı.

03:00 | Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'dan #StayAtHomeChallenge paylaşımı geldi.

02:30 | Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda 3 Grand Prix daha ileri bir tarihe ertelendi. FIA'dan yapılan yeni açıklama ile birlikte 3 Mayıs'ta koşulacak Hollanda GP, 10 Mayıs'ta koşulacak İspanya GP ve 24 Mayıs'ta koşulacak Monaco GP'nin de ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

01:40 | Amerikan Basketbol Ligi (NBA) yönetimi, yeni tip #coronavirus (Covid-19) salgını nedeniyle takımlardan antrenman tesislerini kapatmalarını istedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar