Ali Koç: Sonuna kadar buradayım

Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, istifa iddiaları hakkında, “Sonuna kadar buradayım. Camia arkamda olduığu müddetçe her şeyi göğüsleyebilirim” dedi

Ali Koç: Sonuna kadar buradayım - Sayfa 1

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç,  Süper Lig’in 19. haftasında oynadıkları ve 3-2 kazandıkları Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

1 8
 
Ali Koç: Sonuna kadar buradayım - Sayfa 2

Koç şu ifadeleri kullandı:

2 8
 
Ali Koç: Sonuna kadar buradayım - Sayfa 3

“Bir türlü istediğimiz sonuçları elde edemiyorduk şanssızlığımızı kırdığımızı düşünüyorduk. Aksi takdirde mutlu olacak çok da fazla bir şey yok. Ama biz inanıyoruz ki bu galibiyetle beraber seri yakalayacağız. Önümüzdeki maçlardan 10-12 puan almak çok önemli. Bugün yerden yere vuruluyoruz. Çok yakışıksız haberlere, köşe yazılarına maruz kalıyoruz. Olabilir, saygı duyuyorum. Biz en çok kendi kanalımızda eleştiriliyoruz. Ama her şeyin de bir sınırı olduğunu düşünüyorum.

3 8
 
Ali Koç: Sonuna kadar buradayım - Sayfa 4

Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Fenerbahçe tarihinin en kötü sezonu yaşanırken bizi yalnız bırakmadılar. Zaman zaman kızsalar da bütüne baktığımızda hep yanımızda oldular. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır. Kolay değil. 

4 8