Serdar Aziz’den Yanal’a mesaj: Göreve hazırım

Kolundaki çatlaklık nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Serdar Aziz, hocası Ersun Yanal’a mesaj göndererek göreve hazır olduğunu ifade etti.

Serdar Aziz’den Yanal’a mesaj:  Göreve hazırım
Son Güncelleme: 17 Ekim 2019 Perşembe 10:39
17 Ekim 2019 Perşembe 08:18

Serdar Aziz, kolundaki çatlak nedeniyle sahalardan uzak kaldı. Bir süredir takımla çalışmalarını sürdüren başarılı savunmacı, hocası Ersun Yanal’a mesaj gönderdi.

Serdar Aziz, “Tedavimi tamamladım. Antrenmanlar da benim için çok güzel geçiyor. Açıkçası formamı çok özledim. Her an görev almaya hazırım” ifadelerini kullandı.

Milli stoper, “Sakatlar takıma döndüğü anda seri galibiyetler gelecek. Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adayı olarak mücadelesine devam edecek” diye konuştu.

Serdar Aziz kimdir?

Serdar Aziz, 23 Ekim 1990 tarihinde Bursa'nın Osmangazi ilçesinde dünyaya geldi.

Futbola 2001 senesinde Bursaspor altyapısında başlayan Aziz, ilk profesyonel sözleşmesini de 2006 senesinde Bursaspor ile imzaladı.

Tecrübe kazanması için 2007-08 sezonunda Merinosspor'da forma  giydi. Sonrasında Bursaspor kadrosuna geri çağrılan genç futbolcu, 10 sezon formasını giydiği takımda 137 maçta forma şansı buldu ve defans mevkiinde oynadığı için fazla gol şansı bulamamasına rağmen 7 kez rakip ağları havalandırdı.

2016 senesinde Süper Lig'in köklü kuklüplerinden Galatasaray'a transfer oldu.

Aziz Fenerbahçe’de forma giymektedir

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar