Rüştü Reçber: Aykut Kocaman başarılı olamayacak

Hürriyet yazarı Rüştü Reçber, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın artık başarılı olamayacağını belirtti.

Rüştü Reçber: Aykut Kocaman başarılı olamayacak - Sayfa 1

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın istifa sinyalinden sonra görevine geri dönmesi hakkında eski Fenerbahçeli, Hürriyet yazarı Rüştü Reçber değerlendirmelerde bulundu. İşte Rüştü Reçber'in açıklamalarından satır başları:

1 5
 
Rüştü Reçber: Aykut Kocaman başarılı olamayacak - Sayfa 2

Geçtiğimiz sezon sonu anlaştığında hiç unutmuyorum Haziran ayında Beinsports’taki ‘Depar’ programında Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe ye tekrar geri geldiğinde işinin eskisinden kat be kat zor olacağını, tablonun 3 Temmuz sürecinden bile vahim olduğunu söylemiştim...

Keşke haklı çıkmasaydım. Keşke sevgili Aykut hocam bir daha başarılarla dolu 2. dönem yaşasaydı. Ama bazı gerçekler vardı ki başarıyı imkansız kıldı.

2 5
 
Rüştü Reçber: Aykut Kocaman başarılı olamayacak - Sayfa 3

 

Her ne kadar gönülden başarılı olmasını istesem de artık olamayacağını da üzülerek söylüyorum. Aykut hocada kısa zamanda ‘duygularla alınan’ iki kararı gördük, ki bunu görmek ve yaşamak onun karakterindeki biri için imkansız gibidir

3 5
 
Rüştü Reçber: Aykut Kocaman başarılı olamayacak - Sayfa 4

Aykut Kocaman, iki, bilemedin üç hafta sonra bile aynı duruma düştüğünde daha da yıpranacağını hatta çok zor durumda kalacağını bile bile bu kararından dönmüşse, bunun tek sebebi vardır; sezon başında kendisinin söylediği “FENERBAHÇELİ OLUŞUM” ifadesidir.

 

4 5