Rıdvan Dilmen'den Galatasaray açıklaması

UEFA'nın Galatasaray ile ilgili yaptığı açıklamayı değerlendiren spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Galatasaray takımının Şampiyonlar Ligi'ne devam etmesinde hiçbir sakınca yok." dedi.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
5 Ekim 2018 Cuma 19:24

UEFA'nın Galatasaray ile ilgili yaptığı açıklamayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Öncelikle Galatasaray takımının Şampiyonlar Ligi'ne devam etmesinde hiçbir sakınca yok. Problem şurada; bağımsız kuruluş yaptığı incelemeyi UEFA'ya yeni gönderdi. Galatasaray ve PSG hakkında 'Yanlış karar vermişsiniz, doğru dürüst inceleyin' gibi bir karar almışlar. Galatasaray ve Paris Saint Germain'de bu açıklama üzerine CAS'a gidecektir.

UEFA'nın verdiği kararın emsali olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Milan da aynı sıkıntıyı yaşadı. Bağımsız kuruluşun negatif raporundan sonra CAS'a gitti, düzeltti ve yoluna devam ediyor. Usul hatasından dolayı Galatasaray'ın itirazını CAS'ın kabul edeceğini düşünüyorum" dedi.

"Men ihtimali sıfır"

Rıdvan Dilmen açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: Galatasaray taraftarı rahat olsun. G.Saray Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edecek. Men ihtimali sıfır. Mustafa Cengiz ve TFF birlikte hareket edecektir. Önümüzdeki yıllarda herhangi bir sorun yaşanmaması için riski en aza indireceklerdir. Diyelim ki CAS kararı bozmadı. UEFA yeniden inceleme yapacak. G.Saray yine itiraz edecek. Mustafa Bey bu konuda hasas davranıyor. Transfer konusuna çok dikkat ediyor. Ayrıca en önemli oyuncularını gönderdi. Şampiyonlar Ligi'nde haksız bir rekabet ortamında. G.Saray'ın CAS'a gitmesinin nedeni önümüzdeki yıllar için. İleri süreçleri bilemiyorum ama G.Saray riski milimize etmeye çalışıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar