Fenerbahçe'de transfer gelişmesi! Real Madrid'in in forveti için harekete geçildi

Sarı lacivertliler, Real Madrid'de forma giyen forvet oyuncusu Mariano Diaz'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı

Fenerbahçe'de transfer gelişmesi! Real Madrid'in in forveti için harekete geçildi
Son Güncelleme: 24 Ocak 2021 Pazar 13:33
24 Ocak 2021 Pazar 13:29

Fenerbahçe'de transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Dün açıklanan transfer Bright Osayi - Samuel resmi olarak Fenerbahçe'de... Mesut Özil'i transferini patlatan Fenerbahçe'de forvet hattına da arayışlar devam ediyor. Fenerbahçe, Avrupa'nın en kaliteli liglerinden olan İngiltere Premier Lig ve İspanya La Liga'da forma giyen 2 isim için girişimlere başlandığı iddia edildi.

Real Madrid'den Mariano Diaz ve Leicester City'den İheanacho

Sezon başında alınan Pappis Cisse ve Kemal Ademi'den istediği performansı alamayan Fenerbahçe bu iki isimden birini göndermeyi düşünüyor. Forvet hattını güçlendirmek için girişimlere başlayan Fenerbahçe'nin Real Madrid forması giyen forvet Mariano Diaz'ı kiralamak için girişimlere başladığı iddia edildi. Mariano Diaz'ın alternatifi olarak da Leicester City forması giyen forvet İheanacho düşünülüyor.

Fenerbahçe yönetimi elini çabuk tutacak

Fenerbahçe'de ilk tercihin R.Madrid'den Mariano Diaz olduğu bildirildi. 27 yaşındaki İspanyol golcünün kiralanması için Real ile görüşmeler devam ediyor. Ara transferde süre azaldığı için bu transferde acele ediliyor.

Mariano Diaz'ın alternatifi İheanacho

Diaz'ın kiralanma sürecinde sorun çıkarsa 2. aday olan Leicester'ın Nijeryalısı Iheanacho için de İngiliz kulübüyle temas kuruldu. Görüşmeler Erol Bulut'un bilgisi dahilinde yapılıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar