ÖZET İZLE - Akhisar Galatasaray özet izle - Akhisar Galatasaray maçı özeti izle

Akhisar Galatasaray maçı özeti ve golleri haberimizde. Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Akhisar, Galatasaray ile karşılaştı. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönettiği maç 1-2 bitti. 'Akhisar Galatasaray maçı özeti izle' bilgilerini sizler için derledik.

ÖZET İZLE - Akhisar Galatasaray özet izle - Akhisar Galatasaray maçı özeti izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
27 Şubat 2018 Salı 22:10

Akhisar Galatasaray özet izle. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Akhisar, Galatasaray'ı konuk etti.Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönettiği maç 1-2 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi. Akhisar Galatasaray maçı özeti haberimizde. Süper Lig'in ikinci yarıında yeni stadına kavuşan Akhisar Belediyespor evinde ilk kez 3 büyükler arasından Galatasaray'ı ağırladı. Akhisar Galatasaray ile Türkiye Kupası maçlarında 5. kez karşılaştı. Maçın sona ermesinin ardından taraftarlar Akhisar Galatasaray özet izle aramaları gerçekleştiriyor. Akhisar Galatasaray maçı özeti ve golleri haberimizde. 

Akhisar Galatasaray maçı özeti

Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Akhisar Galatasaray karşı karşıya geldi. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönettiği maç 1-2 Galatasarayın üstünlüğü ile sonuçlandı. İşte Akhisar Galatasaray maçı özeti ve golleri...

Akhisar Galatasaray özet izle

Akhisarspor Galatasaray maç özeti izlemek için aşşağıdaki fotoğrafa tıklayınız.

ÖZET İZLE - Akhisar Galatasaray özet izle - Akhisar Galatasaray maçı özeti izle

Akhisar Galatasaray maçında galibiyet böyle geldi

Mücadelede Akhisarspor, Seleznyov'un 19. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray bu gole 2 dakika sonra Ahmet Çalık ile cevap verdi ve skoru 1-1'e getirdi.

Mücadelenin ikinci yarısında iki takım da rakip kalede pozisyon buldu ancak bunu gole çeviren Galatasaray oldu. Sinan Gümüş, 88. dakikada kaydettiği golle Galatasaray'a 2-1'lik galibiyeti getirdi.

Galatasaray Akhisar maçı ne zaman

Akhisarspor-Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 17-18 ya da 19 Nisan tarihinde oynanacak.

Akhisar Galatasaray maçı 11'leri

AKHİSARSPOR: Fatih, Lopes, Caner, Mustafa, Ömer, Sissoko, Soner, Muğdat, Eray, Larsson, Seleznov
Teknik Direktör: Okan Buruk

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Serdar, Ahmet, Latovlevici, Selçuk, Tolga, Rodrigues, Yasin, Belhanda, Sinan
YEDEKLER: Eray, Maicon, Koray, Linnes, Donk, Hakan, Fernando, Nagatomo, Feghouli, Gomis
Teknik Direktör: Fatih Terim

Akhisarspor-Galatasaray maçı hakemi

27 Şubat Salı günü 20.30'da Spor Toto Akhisar Stadı’nda oynanan Akhisar Galatasaray maçını Hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetti. Uğurlu'nun yardımcıları ise Kemal Yılmaz, Serkan Çimen ve Suat Arslanboğa yaptı.

Galatasaray Akhisar maçına böyle hazırlandı

Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmana dinamik ısınmayla başladı. Dar alanda 10' 10 kontrol pas oyunuyla devam antrenman, sınırlı alanda çift kale taktik oyunu ile sonlandırıldı.

Antrenman öncesinde 24 yaşına giren Ahmet Çalık'ın doğum günü de kutlandı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak Galatasaray, Manisa'ya gelerek kalacağı otele yerleşti.

Teleset Mobilya Akhisarspor maçı için İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen Galatasaray kafilesi daha sonra takım otobüsüyle İzmir'den Manisa'ya geçti. Yunusemre İlçesi'nde kalacağı otele ilk olarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim gelirken, futbolcular daha sonra takım otobüsüyle otele ulaştı. Otel çevresinde güvenlik önlemi alan polisler, hayranı oldukları futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Galatasaray'ın Akhisar kadrosu

Sarı-kırmızılıların Akhisar kadrosunda sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok ile Cedric Carrasso yer almazken Fernando Muslera kafilede yer aldı.

Gaatasaray'ın Akhisar'a götürdüğü kadro şöyle;

Fernando Muslera, Mariano Filho, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Batuhan Şen, Martin Linnes, Ryan Donk, Bafetimbi Gomis, Hakan Balta, Garry Rodrigues, Fernando Reges, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Yuto Nagatomo, Eray İşcan, Sofiane Feghouli.

Akhisar yeni stadında ilk kez bir büyük ağırkayacak

Süper Lig'in ikinci devresinde yeni stadına kavuşan Akhisar, Spor Toto Akhisar Stadı’nda 3 büyükler arasında ilk kez Galatasaray'ı ağırlayacak.

Galatsaray'ın Türkiye Kupası serüveni

Ziraat Türkiye Kupası serüvenine 5. turdan başlayan Galatasaray, bu turda Sivas Belediyespor ile eşleşti. Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadeleyi 5-1 kazanan Galatasaray, ikinci maçta 2-1 mağlup olmasına rağmen son 16 turuna yükseldi. Son 16 turunda Bucaspor ile eşleşen Sarı-Kırmızılı ekip iki maçtan da 3-0 galip gelerek çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı. Çeyrek finalde son şampiyon Konyaspor ile eşleşen Galatasaray, ilk maçta 2-2 berabere kalmasına rağmen, ikinci maçı 4-1 kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.

Akhisar'ın Türkiye Kupası serüveni

Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turdan başlayan Akhisarspor, 24 Erzincaspor'u 6-0 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi. 5. turda Ankara Demirspor eşleşen Akigolar ilk maçı deplasmanda 3-0 kazanırken, evinde 1-1 berabere kalarak adını son 16 turuna yükseldi. Son 16 turunda Boluspor'a ilk maçta 2-1 mağlup olan Akhisar, ikinci maçta evinde 1-0 kazandı ve çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Süper Lig'de fırtınalar estiren Kayserispor'u ilk maçta 1-0 yenen Okan Buruk'un öğrencileri, ikinci maçta deplasmanda 2-2 berabere kaldı ve yarı finalde Galatasaray'ın rakibi oldu.

Akhisar Galatasaray kupada 5. kez karşılaşıyor

Akhisarspor ile Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda daha önce 4 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçların hepsi 2015-2016 sezonunda oynanandı. İlk olarak grupta eşleşen iki takım, daha sonra çeyrek finalde mücadele etti. Geride kalan 4 müsabakada Galatasaray 2 kez rakibini mağlup ederken, 2 maç da berabere bitti.

17.12.2015

Galatasaray: 2 - Akhisarspor: 1 (Çeyrek final)

19.01.2016

Akhisarspor: 1 - Galatasaray: 1 (Çeyrek final)

10.02.2016

Akhisarspor: 1 - Galatasaray: 2 (Grup maçı)

02.03.2016

Galatasaray: 1 - Akhisarspor: 1 (Grup maçı)

Galatasaray'ın kupa silahı Sinan Gümüş

Galatasaray’ı Türkiye Kupası’nda Sinan Gümüş sırtlıyor. Gümüş, kupada oynadığı 6 müsabakada 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Sinan Gümüş’ün yanı sıra lig golcüsü Bafetimbi Gomis ve Yasin Öztekin 3'er kez ağları havalandırdı.

Galatasaray'ın deplasman korkusu

Galatasaray, bu akşam Akhisar ile deplasmanda Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesi verecek. Sarı kırmızı takım, bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda başarılı değil. En son Sivas deplasmanından mağlubiyetle dönen Galatasaray, ligdeki 7 deplasman maçının sadece birinden galibiyet çıkarırken 6 tanesinde yenildi. Galatasaraylı taraftarlar, bu akşam oynanacak Akhisar deplasmanında takımlarının şeytanın bacağını kırmasını umut ediyorlar.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Kupası heyecanı Beşiktaş Fenerbahçe maçı ile devam edecek. Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma 1 Mart Peşembe günü saat 20:30'da A Spor'dan canlı yayınlanacak.

Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi bir hafta içinde 2'nci kez Vodafone Park'ta konuk edecek. 1 Mart Perşembe günü siyah beyazlıların ev sahipliğinde oynanacak karşılaşmanın başlama saati ise 20.30. Beşiktaş, kupa heyecanına 5'inci turda katıldı ve Grandmedical Manisaspor, Osmanlıspor ve Gençlerbirliği engellerini aşarak yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşti. Sarı lacivertliler ise Beşiktaş gibi kupa macerasına 5'inci turda başladı ve Adana Demirspor, İstanbulspor ve Akın Çorap Giresunspor karşılaşmalarını kazanarak yarı finale yükseldi.

Akhisar Galatasaray maç özeti ve gollerini sizlerle paylaştık. daha fazla maç özeti ve canlı izle içeriklerine ulaşmak için azönceoldu.com'u takip edin. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar