Mourinho resmen Fenerbahçe'de! Büyük sürprizi Ali Koç yaptı

İsmail Kartal ile yollarını ayıran Fenerbahçe, bombayı patlattı. Başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım ile yarışacak olan Ali Koç, Yıldırım'ın 'seçilirsem takımın başına geçireceğim' dediği Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı.

Mourinho resmen Fenerbahçe'de! Büyük sürprizi Ali Koç yaptı
Son Güncelleme: 31 Mayıs 2024 Cuma 12:24
31 Mayıs 2024 Cuma 12:21

Haziran ayında yapılacak seçimde yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. 8-9 Haziran'da Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısıyla yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de yeni teknik adam belli oldu.

Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de yeni sezonda hangi teknik adamın görev alacağı merak konusu olurken Başkan Ali Koç bombayı patlattı. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım ile yarışacak olan Ali Koç, son olarak İtalyan devi Roma'da görev yapan Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Acun Ilıcalı ve Ali Koç'un Londra'ya gideceği ve burada Jose Mourinho ile buluşup Şampiyonlar Ligi finalini izleyecekleri öğrenildi.

Başkan Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 'Yeni hocamızı seçimden önceki cuma günü öğreneceksiniz' açıklamasında bulunmuştu.

Öte yandan SKY SPORT'un haberine göre ise Mourinho Fenerbahçe birlikteliği bugün resmen açıklanacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar