Milli futbolcu Arsenal’a gidiyor. Çağlar Söyüncü kimdir?

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü kimdir? Çağlar Söyüncü Arsenal’a mı transfer oluyor?

Milli futbolcu Arsenal’a gidiyor. Çağlar Söyüncü kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
3 Mayıs 2018 Perşembe 15:24

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü’nün Arsenal’a transfer olacağı belirtildi.  Altınordu Başkanı Mehmet Özkan, Çağlar Söyüncü’nün transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Özkan, “Çağlar Söyüncü, Arsenal’le anlaşmak üzere. Arsenal bizden genç takım bilgilerini istedi” açıklamasını yaptı.

Çağlar Söyüncü 2 sezon önce 2 milyon 650 bin Euro'ya Altınordu'dan Almanya'nın Freiburg takımına transfer olmuştu. Avrupa kulüpleri bir süredir Çağlar Söyüncü’nün peşindeydi. A Milli Takım forması da giyen futbolcu, 2 sezon boyunca Freiburg formasıyla 54 maça çıktı ve 2 asist yaptı. Arsenal'in Çağlar'ın bonservisi için Alman Kulübü'ne 20-30 milyon Euro civarında bonservis ödemesi bekleniyor

 Çağlar Söyüncü kimdir?

Çağlar Söyüncü 22 yaşında, 1.87 boyunda ve Almanya Bundesliga ekiplerinden Freiburg forması giyiyor.

Futbol yaşantısına Menemen Belediyespor alt yapısında başlayan çağlar Söyüncü 1996 doğumlu. Çağlar Söyüncü; Bucaspor, Gümüşorduspor formalarını giymiştir. Aktif futbol yaşantısını Altınordu takımında sürdüren Çağlar Söyüncü özellikle Fatih Terim’in A Milli Takım aday kadrosuna çağırması ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Ayrıca Çağlar Söyüncü Türkiye U-18 ve Türkiye U-19 Milli takım formalarını giymiştir. Çağlar Söyüncü aslen İzmir’lidir. 2016 sezonunda Almanya’nın köklü kulüplerinden olan ve bu sene tekrar Bundesliga Ligine yükselen SC Freiburg takımına transfer olmuştur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar