M.Başakşehir evinde Y.Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti

Süper Lig'in 28. haftasında, Medipol Başakşehir, Fatih Terim Stadı'nda Yeni Malatyaspor'u Elia'nın golüyle 1-0 mağlup etti.

M.Başakşehir evinde Y.Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
6 Nisan 2018 Cuma 19:19

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Medipol Başakşehir ile Yeni Malatyaspor, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Başakşehir, Malatyaspor engelini 1-0 ile geçerken maç fazlasıyla lider oldu.

Başakşehir'e galibiyeti getiren tek gol, karşılaşmanın 18. dakikasında Eljero Elia'dan geldi. Golün asisti ise Süper Lig'in asist kralı Edin Visca'dan geldi. Edin Visca, bu sezon Süper Lig'de bu sezonki 14. asistini yaptı.

Bu sonucun ardından Başakşehir, üst üste 3. galibiyetini aldı ve puanını 59'a yükseltip maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Yeni Malatyaspor ise son 4 maçında 3. kez mağlup oldu ve 37 puan ile 9. sırada kaldı.

Süper Lig'in 29. haftasında Başakşehir, deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak. Yeni Malatyaspor ise sahasında Alanyaspor'u ağırlayacak.

Karşılaşmanın ikinci yarısında bir pozisyonda Caiçara'nın vurduğu şut Başakşehir kaptanı Emre Belözoğlu'nun suratına çarptı. Yeni Malatyaspor taraftarları, yerden bir süre kalkmayan Emre'ye tepki gösterirken Emre kalktıktan sonra rakip takım taraftarlarıyla kısa süreliğine tartıştı. 

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR 1-0 YENİ MALATYASPOR 

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan, Caiçara, Mahmut, Epureanu, Clich , Emre, İrfan Can , Visca, Arda, Elia , Adebayor
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Ertaç, Chebake, Mina, Sadık, Cissokho, Murat, Aytaç, Rahman, Pereira, Adem, Boutaib
TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut

STAT: Fatih Terim
SAAT: 20:00
YAYIN: beIN SPORTS 1
HAKEM: Barış Şimşek 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar