Marcao'dan Halil Dervişoğlu'na tokat iddiası!

Galatasaray ile Ümit Milli Takım arasında oynanan hazırlık maçının 70. dakikasında Sarı-Kırmızılı takımın Brezilyalı stoperi Marcao'nun, Halil Dervişoğlu'na tokat attığı ve bu gelişme üzerine Kafkas'ın takımı sahadan çektiği iddia edildi. Konu hakkında Dervişoğlu’ndan açıklama geldi.

Marcao'dan Halil Dervişoğlu'na tokat iddiası!
Son Güncelleme: 10 Ekim 2020 Cumartesi 12:50
10 Ekim 2020 Cumartesi 12:26

Galatasaray ile Ümit Milli Takım'ın oynadığı hazırlık maçında ikili mücadele sonrası Marcao, Milli futbolcu Halil Dervişoğlu'na tokat attı. Bir anda saha karışırken Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas 70. dakikada takımı sahadan çektiği iddia edilmişti.

70’te saha karıştı

Ümit Milli Takım ile Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nde özel maçta karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında ise saha tam anlamıyla karıştı. Galatasaraylı Marcao ve bonservisi Brentford’ta olan Milli oyuncu Halil Dervişoğlu ikili mücadele sonrası gergin anlar yaşadı.

Marcao tokat attı!

Galatasaraylı Marcao maçın 70. dakikasında kendisine sert giren Halil Dervişoğlu'na tokat attı. Tokat sonrası iki takımın oyuncuları arasında gergin anlar yaşandı.

Tolunay Kafkas takımı sahadan çekti!

İki takım oyuncuları arasında uzun süre arbede yaşandı. Fatih Terim ve Tolunay Kafkas oyuncuları yatıştırmaya çalıştı. Bu durum sonrası 70. dakikada maç yarıda kaldı. Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas takımı sahadan çekti.

Mücadele 70. dakikaya kadar 0-0 devam ediyordu. TFF ve Galatasaray konuyla ilgili açıklama yapmadı ve resmi sitelerden maçın 0-0 sona erdiği duyuruldu.

Halil Dervişoğlu’ndan yalanlama

Öte yandan milli futbolcu Halil Dervişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Marcao’nun kendisine tokat attığı iddialarını yalanladı.

Dervişoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün basında yer alan dünkü Galatasaray maçı ile alakalı olay nedeniyle açıklama ihtiyacı hissettim. Her futbol maçında olabilecek olaylardan biri yaşanmıştır ama iddia edildiği gibi tokat atma olayı yoktur. Sadece pozisyonun getirdiği itişmeler olmuştur ve sonrasında da el verip oyuna devam edildi.

Bu olay bizim yakında oynayacağımız maça olan motivasyonumuzu etkileyemeyeceğini açıklamak isterim.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar