Falcao, Real Madrid maçına yetiştirilmeye çalışılıyor

Galatasaray'da yaklaşık 1 aydır takımla birlikte antrenmanlara katılamayan Radamel Falcao, 6 Kasım'daki Madrid deplasmanına yetiştirilmeye çalışılıyor. İşte detaylar...

Falcao, Real Madrid maçına yetiştirilmeye çalışılıyor
Son Güncelleme: 31 Ekim 2019 Perşembe 14:51
31 Ekim 2019 Perşembe 14:39

Galatasaray’da sakatlık durumu çeşitli spekülasyonlara neden olan ve yaklaşık 1 aydır takımla birlikte idmanlara katılamayan Radamel Falcao’nun Şampiyonlar Ligi’nde ‘Tamam-devam’ niteliği taşıyacak Real Madrid maçına çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.

Tedavisinin tamamlanmasının ardından son birkaç gündür fizyoterapist eşliğinde düz koşular yapan Kolombiyalı golcü, 6 Kasım'daki Madrid deplasmanına yetiştirilmeye çalışılıyor. Real Madrid önünde golcü oyuncusundan yoksun kalmak istemeyen teknik direktör Fatih Terim de öğrencisiyle önceki gün yaptığı görüşmede, kritik maçta oynamasının önemine vurgu  yapmıştı.

Atletico Madrid başta olmak üzere kariyerinde defalarca Santiago Bernabeu Stadı’nda rakip formayı sırtına geçiren deneyimli golcü, Galatasaray formasıyla da o sahaya çıkmak ve Real Madrid’e gol atmak istiyor. Her halükarda İspanya’ya götürülmesi planlanan Falcao’nun o günkü durumuna göre ilk 11’de maça başlaması, kendisini tam olarak hazır hissetmemesi durumunda ise yedek kuvvet olarak kenarda tutulup sonradan sahaya sürülmesi planlanıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar