Kupa maçı ertelenecek mi? Kırklarelispor'dan açıklama!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe'ye konuk olacak Kırklarelispor olumsuz hava koşulları sebebiyle İstanbul uçağı ertelendi. Kırklarelispor Başkanı da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kupa maçı ertelenecek mi? Kırklarelispor'dan açıklama!
Son Güncelleme: 10 Şubat 2020 Pazartesi 15:23
10 Şubat 2020 Pazartesi 15:16

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak Kırklarelispor'un İstanbul'a seyahatine hava şartları engel oldu. Ligde hafta sonu oynanması gereken ancak ertelenen Hekimoğlu Trabzon FK mücadelesi için Trabzon'da bulunan Kırklarelispor'un İstanbul'a geleceği uçağın saati ertelendi.

Konuya dair açıklama yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, "Trabzon'da yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kaldık. Uçaklar sürekli ertelendi. 16:10'daki uçağımız 18:00'e ertelendi. Eğer o uçak da kalkmazsa, İstanbul'a gelemeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Henüz netleşen bir durum olmadığını belirten Can, "TFF'ye durumu bildirdik. Uçak kalkmazsa, Fenerbahçe maçı ertelenebilir. Daha önce dönebilirdik ama futbolcularımız yorgunluk olacak diye otobüsle dönmeyi kabul etmediler. Trabzon'da ilk kez böyle kar yağdı. Şu an yağış durdu, saat 18:00'deki uçak kalkacak gibi görünüyor ama henüz netleşen bir durum yok."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar