Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir güven tazeledi

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, tek aday olarak girdiği olağan genel kurulda tekrar başkanlığa seçildi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir güven tazeledi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
12 Mayıs 2018 Cumartesi 17:12

Kadir Has Kongre Merkezi'nde düzenlenen genel kurul, yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunup oylanmasıyla başladı.

Tek listeyle gidilen seçimde Bedir, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Erol Bedir, yaptığı konuşmada, Kayseri'de yaşamaktan ve Kayserispor'a hizmet etmekten dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Başkan Bedir'in yönetim kurulu listesinde, Berna Gözbaşı İlter, Mustafa Aksu, Naci Bedir, Orhan Taşçı, Mehmet Çakmak Uyar, Mustafa Gülsoy, Serdar Maraşlı, Tufal Koç, İsmail Çöl, Türker Horoz, Bahadır Kul, Mustafa Bakır, Fatih Çağlar Öcal, Mehmet Dönmez, Hasan Eskici ve Süleyman Akın yer aldı.

Genel kurulun ilk bölümüne Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

Erol Bedir kimdir?

Erzurum doğumlu olan Dr.Erol BEDİR,ilkokul,ortaokul ve liseyi aynı şehirde bitirdikten sonra Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı.1984 yılında üniversiteyi bitiren Dr.Erol BEDİR; 1 yıl mecburi hizmet yapmak üzere,1985 yılında Kayseri'ye tayin oldu.

Kayseri Hacılar ilçesinde tabip olarak göreve başladı.Aynı yıl Türkiye genelinde yapılan "Aşılama Kampanyası"nda büyük başarı gösterip dikkat çekince,6 ay sonra İl Sağlık müdür yardımcılığına atandı.1987 yılına kadar müdür yardımcılığı yaptıktan sonra,yedek subay (tabip asteğmen) olarak Diyarbakır 8.Hava üssünde askerliğini tamamladı.1988 sonu itibariyle vatani görevini tamamlayıp Kayseri'ye dönen Dr.Erol BEDİR, Kayseri İl Sağlık müdürü olarak tayin edildi.

1992 yılına kadar il sağlık müdürlüğü yaptıktan sonra 1993 yılında Melikgazi Belediyesi sağlık işleri müdürü oldu.Bu dönem içerisinde Türk Sağlık - Sen Kayseri şube kurucusu ve 2 yıl başkanlığını,daha sonra Kamu çalışanları Vakfı Kayseri il başkanlığını yaptı.

Melikgazi belediyesinde görev yaparken,Melikgazi Sağlık Vakfı'nın kuruluşunu organize etti.Bu vakıf aracılığı ve belediye başkanı Mehmet ÖZHASEKİ'nin desteğiyle önce kenar mahallelerde hizmet veren 12 adet sağlık istasyonu,ardından da Kayseri'nin o dönem en modern hastanesi olan Melikgazi hastanesinin kurulmasında aktif rol oynadı.

1997 yılında açılan Melikgazi hastanesinin önce vakıf olarak ,2001 yılından itibaren ise kurmuş olduğu şirket marifetiyle profesyonel şekilde hizmet vermesini sağladı.

Önceki yıllarda birkaç kez Kayserispor ve Erciyesspor yönetiminde görev alan Dr.BEDİR;2003 yılında Erciyesspor'da aktif görev alıp (Başkan vekili) takımı zor şartlarda şampiyon yaparak,süper ligde tek takımla (Kayserispor) temsil edilen KAYSERİ'nin iki takımla temsilinin sağlanmasında önemli hizmetler verdi.Süper Ligde Erciyesspor'un başkanlığını da yapan Dr.BEDİR ,T.F.F. seçimlerinde aday olması nedeniyle 2007 yılında başkanlığı bıraktı.

Kayseri Büyükşehir belediyesindeki kamu görevinde,önce Sosyal Hizmetler Daire Başkanı,daha sonra İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı olarak hizmet verirken kurmuş olduğu şirket ,2007 yılında o dönem Kayseri'nin en büyük özel hastanesi olan Özel Avrupa Hastanesini hizmete açtı ve yine 2011 yılında o dönem ve halen Kayseri ve civarının en büyük,kapsam ve kapasiteli Özel Dünyam Hastanesini kurdu ve işletmeye başladı.2011 yılında Büyükşehir Belediyesi Daire başkanlığı görevinden emekli olan Dr. Erol BEDİR; halen Özel Dünyam Hastanesinin onursal başhekimi olarak görev yapmakta olup,eğitim alanında da 25.000 m2 kapalı alan ve 2000 öğrenci kapasiteli Kayseri'nin en büyük özel okulunu yaptırıp,Türkiye'de tanınmış bir eğitim kurumu olan BİLFEN grubuna kiraya vererek, bu eğitim ekolünün Kayseri'ye gelmesini sağlamıştır.

Kayseri'yi süper ligde temsil eden tek takım olan Kayserispor'un sıkıntılı günler geçirmesi üzerine,şehrin ileri gelenleri ve taraftarların isteği üzerine 26 Ocak 2017 tarihinde yapılan genel kurulda Kayserispor başkanlığına seçildi.Halen bu göreve devam etmektedir.

Dr.Erol BEDİR;

Evli, 1 erkek 2 kız olmak üzere 3 çocuk sahibidir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar