Loris Karius imzayı attı - İşte Karius'un imza töreni

Beşiktaş, yeni transferi Loris Karius için imza töreni düzenledi. İmza töreninde Karius, 'En büyük Kara Kartal' dedi.

Loris Karius imzayı attı - İşte Karius'un imza töreni
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
29 Ağustos 2018 Çarşamba 12:22

Beşiktaş, yeni kalecisi Loris Karius için imza töreni düzenledi. İmza töreninde ilk önce Beşiktaş Bakanı Fikret Orman konuştu. 

''Şampiyonluklar Yaşayacağımıza İnanıyorum''

Beşiktaş Başkanı Orman, "Karius'a ailemize hoş geldin diyorum. Annesi ve babası da olacaktı. Almanya'ya dönmek durumunda kaldılar. Başbaşa yaptık bu nedenle. Beşiktaş ailesine hoşgeldin diyorum. Burada çok güzel bir sezon ve şampiyonluklar yaşayacağımıza inanıyorum." açıklamasını yaptı. 

Loris Karius imzayı attı - İşte Karius'un imza töreni

Karius: Taraftarın Desteği Olağanüstü

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Karius, "Transfer sürecimde taraftarın desteği olağanüstüydü. Kendinizi çok iyi hissettiriyor. Taraftarların bu kadar büyük destek vermesi, bunca insanın size böyle büyük bir destek vermesi eşsiz.  İnsanlar ben gelmeden önce, "Oraya gideceksin. İnsanlar seni havaalanında karşılayacak, ilginç olacak." dediler. Ne kadar anlatırlarsa anlatsınlar, bunu yaşamak çok farklı hissettiriyor. Onca insanın büyük bir mutlulukla karşılaması çok farklı bir duygu. İlk kez böyle bir şey yaşadım. Bu kadarını beklemiyordum. Buradaki yeni deneyimim için çok iyi bir başlangıç oldu." cümlelerini belirtti.

Büyük Başarılar Elde Edeceğiz

Antalyaspor ile ilgili açıklama yapan Karius, "Ne yazık ki, son maçta istemediğimiz bir sonuç aldık. Ben takıma katkı yapmak için geldim. Takım arkadaşlarımla birlikte sıkı çalışarak burada büyük başarılar elde edeceğiz. Buna inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Loris Karius imzayı attı - İşte Karius'un imza töreni

Yazılan Şeylerin Bir Kısmını Anlayamıyorum

Thor benzetmesiyle ilgili Karius, "Taraftarın bana Thor benzetmesi yaptığını duydum. Yazılan şeylerin önemli bir kısmını anlayamıyorum. Almanya'da Türk kökenli birçok arkadaşım var. Onlar bana her şeyi anlattı. Her şeyden haberim var." açıklamasını yaptı.

''En Büyük Kara Kartal''

Karius "Beşiktaş ile ilgili duyduğum her şey çok olumluydu. İlgiyi duyunca burada oynamış bazı oyuncularla konuştum. Onlar da bana tamamen olumlu şeyler söyledi. Buraya katılma arzum iyice güçlendi." cümlelerinden sonra 'En büyük Kara Kartal' mesajını Türkçe söyledi. 

Loris Karius imzayı attı - İşte Karius'un imza töreni

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar