Kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı'dan ilk açıklama

Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçındaki davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan 19 yaşındaki savunma oyuncusu Serdar Saatçı, şanssızlığına öfkelendiği için soyunma odasındaki aynaya vurduğunu belirterek "Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Tabii hasta olduğum için iyi oynayamadım. Soyunma odasında şanssızlığıma öfkelendiğim için aynaya vurdum. Olay bundan ibaret" dedi

Kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı'dan ilk açıklama
Son Güncelleme: 14 Temmuz 2022 Perşembe 09:57
14 Temmuz 2022 Perşembe 09:55

Beşiktaş'ın genç stoperi Serdar Saatçı, disiplinsiz hareketleri nedeniyle Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçı sonrasında kadro dışı bırakıldı.

Karşılaşmanın 72. dakikasında Salih Uçan'ın yerine oyuna dahil olan genç yetenek teknik direktör Valerien Ismael tarafından 83. dakikada oyundan alınmasına tepki gösterdi. Yedek kulübesi yerine doğrudan soyunma odasının yolunu tutan genç yetenek, soyunma odasının kapısını tekmeledi.

Siyah-beyazlı ekip, genç stoperin kadro dışı bırakıldığını sosyal medya hesabı aracılığıyla duyurdu. Kartal'dan yapılan açıklamada "Viktoria Plzen maçında, oyun içinde ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışları nedeniyle Serdar Saatçı kadro dışı bırakılmıştır. Serdar yarından (bugün) itibaren Ümraniye Nevzat Demir Tesislerimiz’de takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam edecektir” denildi.

"HASTA OLMAMA RAĞMEN OYNATILDIM"

Şanssızlığına öfkelendiği için soyunma odasındaki aynaya vurduğunu belirten Serdar Hürriyet’e konuşarak şunları söyledi:

“Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Tabii hasta olduğum için iyi oynayamadım. Soyunma odasında şanssızlığıma öfkelendiğim için aynaya vurdum. Olay bundan ibaret.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar