Galatasaray'dan İrfan Can atağı! Teklif ortaya çıktı

Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda çok görmek istediği Başakşehir'in Milli futbolcusu İrfan Can Kahveci için Galatasaray'ın yaptığı teklifler ortaya çıktı. Pazarlıklar sürüyor.

Galatasaray'dan İrfan Can atağı! Teklif ortaya çıktı
Son Güncelleme: 7 Ocak 2021 Perşembe 11:52
7 Ocak 2021 Perşembe 09:57

Galatasaray, İrfan Can Kahveci transferi için gözünü kararttı, operasyona başladı. Teknik patron Fatih Terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği yıldız futbolcu için hem ilk 11'deki oyuncularını gözden çıkaran hem de kesenin ağzını açan Sarı-Kırmızılılar, iki farklı teklif paketi hazırladı. Bunlardan ilki, Diagne, Emre Akbaba artı 2 milyon Euro'ydu. Öncelikle bu teklif üzerinden bir görüşme ve pazarlık gerçekleşti. Ardından Galatasaray Yönetimi, Diagne artı Luyindama önerisiyle Başakşehir'in kapısını çaldı. Başkan Göksel Gümüşdağ ve kurmaylarının, bu ikinci teklife daha olumlu yaklaştığı öğrenildi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin, bir anlaşma zemini üzerinde devam ettiği ve transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

Yakın arkadaşları var

Bunun en önemli sebeplerinden biri ise İrfan Can'ın Galatasaray'la anlaşmış olması. Terim'in planlarında önemli bir yer tutan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, aynı zamanda Taylan Antalyalı, Oğulcan Çağlayan ve Emre Kılınç'la da yakın arkadaş. İrfan'ın hem bu isimlerle birlikte oynamak istediği hem kariyerini Fatih Terim yönetiminde bir üst seviyeye çıkarmayı hedeflediği kaydedildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar