Galatasaray'da yerli hamlesi

Ocak ayında Fatih Terim'in kadroda ciddi revizyona gitmesi bekleniyor. Mert Hakan’ın da Emre’nin de kontratının son senesi. Galatasaray makul bir bonservis ödeyerek veya takasla, işi devre arasında bitirmek istiyor

Galatasaray'da yerli hamlesi
Son Güncelleme: 20 Kasım 2019 Çarşamba 13:45
20 Kasım 2019 Çarşamba 13:35

Galatasaray ocak ayında takımda büyük bir revizyon yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı takımda bir çok oyuncu ile yollar ayrılacak. Ayrıca yeni oyuncuların takıma katılması gündemde. Sağ bekte Mariano’dan memnun olmayan Galatasaray, Antalyaspor’un milli futbolcusu için kapıyı çalacak. Transferin gerçekleşmesi durumunda yerli oyuncu kalitesi de yükselecek.

Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş

Ara transfer dönemi yaklaşırken, Galatasaray’dan yerli hamlesi... Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim’in talebi doğrultusunda, Sivasspor’un iki yıldızını gözüne kestirdi. Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç’ı gündeme alan Galatasaray’ın, her iki oyuncuyla da prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yönetimin, Ocak ayından itibaren iki oyuncuyla da kulüplerine haber vermeden görüşme ve anlaşma yapma hakkı bulunuyor. Şu ana kadar menajerler vasıtasıyla gerçekleşen görüşmeler olumlu sonuç verdi. Hatta son olarak Başakşehir’in de araya girdiği, ancak Galatasaray’ın hızlı davranarak bir adım öne geçtiği belirtildi.

Ya ucuza ya bedavaya

Galatasaray cephesi, iki oyuncuyu da devre arasında renklerine bağlayarak ikinci yarıda yararlanmayı planlıyor. Fatih hoca, bu hamleyle birlikte kadrodaki yerli oyuncu sayısını arttırmak ve takımın üzerindeki ölü toprağını tamamen atmak istiyor. Bu nedenle Sarı-Kırmızılılar, makul bir bonservis ödeyerek veya takasla bu transferi tamamlamanın hesapları içinde. Ancak Sivasspor cephesinden olumsuz bir geri dönüş yapılması durumunda, Mert Hakan ve Emre Kılınç transferleri için sezon sonu beklenecek ve herhangi bir bonservis ödenmeyecek.

İkisi de çok yetenekli

Sivasspor’da yıldızını parlatan iki futbolcu da 25 yaşında. Sol ayaklı Emre Kılınç, her iki kanatta da görev yapabiliyor. 1.74 boyundaki oyuncu, Türk Milli Takımı’nın formasını da 2 kez giydi. Emre’nin takım arkadaşı Mert Hakan’ın boyu da 1.74... Sağ ayağını kullanan genç yetenek, orta sahanın merkezinde veya sağ kanatta oynayabiliyor. İki oyuncu da Türk kulüplerinin altyapısında yetişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar