Galatasaray'da sezon sonu 2 isimle yollar ayrılıyor

Galatasaray'da Okan Buruk, bek oyuncularında sezonun kalan kısmı için kararını verdi. Aynı zamanda sarı-kırmızılı ekipte sezon sonunda 2 isimle yollar ayrılacak.

Galatasaray'da sezon sonu 2 isimle yollar ayrılıyor
Son Güncelleme: 11 Mayıs 2023 Perşembe 12:40
11 Mayıs 2023 Perşembe 12:39

Galatasaray'da şampiyonluk için kritik son bölüme girilirken; diğer taraftan yeni sezonun hesapları da yapılmaya başlandı. 

Teknik direktör Okan Buruk'un sezonun kalan bölümünde sol bekte Kazımcan Karataş'a görev vereceği iddia edildi. Sezon başından beri 5 farklı oyuncunun oynatıldığı mevkide, Başakşehir maçında bulduğu şansı iyi değerlendiren Kazımcan'ın görev alması bekleniyor. 

Girdiği 3 hava topu mücadelesini de kazanan, takımında en çok top ve en çok ikili mücadele kazanan oyuncular arasında yer alan 20 yaşındaki futbolcunun bu performansı sonrası Okan Buruk sezonun kalanında Adekugbe ya da Dubois değil Kazımcan’a şans verecek.

2 isimle yollar ayrılıyor

Hürriyet'in haberine göre; kalan 4 haftada görev alacak olan Kazımcan önümüzdeki sezon Galatasaray kadrosunda yer alacak tek sol bek olacak.

Kulüp Kazımcan dışındaki 2 sol beki Sam Adekugbe ve Emre Taşdemir ile yollarını ayıracak.

Galatasaray'da 2018-19 sezonunun devre arasında takıma katılan Emre Taşdemir’in sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Sarı kırmızılıların devre arasında göndermek istediği ancak takımdan ayrılmayı kabul etmeyen 27 yaşındaki futbolcunun kontratı uzatılmayacak. 

Ligden çekilen Hatayspor’dan kiralanan Adekugbe’nin ise opsiyonu kullanılmayacak. 

Rekabet için ekleme yapılacak
Galatasaray, transfer döneminde forma rekabetini artırma adına Kazımcan’ın yanına bir sol bek alacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar