Fenerbahçe'ye tribün yasağına mahkeme 'dur' dedi

Fenerbahçe taraftarının Kayserispor ile yapılacak maçı tribünde izlemesi yasaklandı. Tepki çeken kararla ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı ve taraftarın tribün yolu açıldı. Kayseri 2’nci İdare Mahkemesi, Kayserispor-Fenerbahçe maçında konuk takım taraftarına getirilen deplasman yasağı için yürütmenin durdurulmasına karar verdi.

Fenerbahçe'ye tribün yasağına mahkeme 'dur' dedi
Son Güncelleme: 2 Mart 2023 Perşembe 15:19
2 Mart 2023 Perşembe 15:18

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tribünlerden 'hükümet istifa' sesleri yükseldi. Fenerbahçe'nin Konyaspor ile olan karşılaşmasında da taraftarların 'hükümet istifa' tezahüratı siyasette tartışmalara neden olmuştu. Aynı şekilde Beşiktaş taraftarlarının da 'hükümet istifa' demesinin ardından MHP lideri Devlet Bahçeli, üyelikten istifa ettiğini duyurmuştu. Aynı zamanda Bahçeli, tribündekiler için soruşturma çağrısında bulunmuştu.

Tüm bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe'nin Kayserispor ile 4 Mart'ta gerçekleştireceği karşılaşmada tribündekiler için yasak kararı alındı. Fenerbahçe taraftarının deplasmanda tribüne alınmayacağına dair alınan karar tepkilere neden oldu.

Bugün ise Kayseri 2’nci İdare Mahkemesi, Kayserispor-Fenerbahçe maçında konuk takım taraftarına getirilen deplasman yasağı için yürütmenin durdurulmasına karar verdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar