Fenerbahçe'nin transfer listesi

Transferde hız kesmeyen Fenerbahçe, Muriç'in Lazio’ya gitmesiyle bir değil iki forvet almak için harekete geçti. İşte listedeki isimler...

Fenerbahçe'nin transfer listesi
Son Güncelleme: 16 Eylül 2020 Çarşamba 10:56
16 Eylül 2020 Çarşamba 10:45

Fenerbahçe, Enner Valencia transferine rağmen bir forvet daha almayı planlıyordu. Ancak Vedat Muriç’in Lazio’ya transferi sonrası bu sayı ikiye çıktı. Transferler için düğmeye basan Sarı-Lacivertliler’e menacerler tarafından birden çok teklifin geldiği öğrenilirken, Kanarya’nın iki isim üzerinde özellikle durduğu öğrenildi. Aston Villa’dan Mbwana Ally Samatta ile Porto’dan Ze Luis, Fenerbahçe’nin forvet transferinde öne çıkan isimler.

Bas Dost da listede

28 yaşındaki Samatta’nın kiralanması için Aston Villa ile temasların sürdürüldüğü kaydedildi. Ze Luis için de aynı şekilde kiralama düşüncesinin ön planda olduğu öğrenildi. Sözleşmelere satın alma opsiyonunun da eklenmesi gündemde. İki oyuncunun transferlerini en kısa sürede bitirip imzaları attırmak için girişimlerini sürdüren yönetim Bas Dost’u ise yedekte tutuyor. Samatta ve Ze Luis’te sorun yaşanırsa Alman ekibi Eintracht Frankfurt’tan 31 yaşındaki Hollandalı forvet için girişimler başlayacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar